Εισιτήρια for free...

• Thread starter Thread starter flesland
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

flesland

Concorde-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDK
Δεν ξέρω αν αυτό το τόπικ είναι καταγγελτικό ή απλά κωμικό αλλά συμβαίνει στην Ελλάδα της κρίσης κ του φαλιμέντου :wall: :wall: :

Κομματικές φοιτητικές παρατάξεις, χωρίς να έχει σημασία ποιες (αφελείς δεν είστε), κλίνουν εισιτήρια στους εράσμους (και μη) του εξωτερικού για να ψηφίσουν για το μέλλον των πανεπιστημίων...

έπεσε στα χέρια μου booking της AF με το ένα σκέλος σε κλάση (Β) παρακαλώ - Almost Full Fare Economy with minimal restrictions...υπολογίζω ότι κοστίζει γύρω στα 500Ε..

το κόστος για τον φοιτητή; 0 Ευρώ...

Αφού τα κλίνουν απλώς ("τό εισιτήριο,τού εισιτηρίου,τώ εισιτηρίω" κλπ) χωρίς νά τά κλείνουν,πάλι καλά να λές :D

Πέραν τής πλάκας πάντως,δέν έχω καταλάβει τί ακριβώς κάνουν τά κόμματα (άσε τίς παρατάξεις,δέν είναι αυτές που πληρώνουν...):εξασφαλίζουν μόνο το σκέλος πρός Αθήνα,ώστε να έρθουν οι εκ τού εξωτερικού φοιτητές να ψηφίσουν και μετά άς κόψουν τον λαιμό τους νά γυρίσουν στίς χώρες όπου σπουδάζουν;Η κλείνουν όλο το εισιτήριο (roundtrip);

Και μετά λέμε πως φταίνε άλλοι γιά τό δικό μας χάλι (ορίστε,έκανα και ομοιοκαταληξία...).

Όχι Hastaroth, κλείνουν (κ όχι 'κλίνουν', καμιά φορά απορώ τι γίνεται στο κεφάλι μου.. :? :lol: ) return ticket, σε legacy εταιρείες και όχι καμιά low cost..

το
booking της AF με το ένα σκέλος σε κλάση (Β)

το έγραψα γιατί το άλλο σκέλος είναι σε (Ε).

Δεν ξέρω μεν για ποιο δρομολόγιο μιλάς, αλλά αν πρόκειται για PAR-ATH-PAR ο συνδυασμός Β+Ε βγαίνει 308 ευρώ... Το αντίστροφο, ATH-PAR-ATH βγαίνει 268 ευρώ. Χωρίς οποιεσδήποτε εκπτώσεις μπορεί να έχουν συμφωνηθεί.

Η τιμή που είπα πιο πάνω αφορά το CDG-ATH-CDG και είναι αυτή που βγήκε κάνοντας ένα dummy booking στις πραγματικές ημ/νιες. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει έκπτωση αλλά η ουσία είναι ότι με κομματικά χρήματα (=κρατικό σπονσοράρισμα ή μαύρα) κάποιοι συνεχίζουν το βιολί τους...