JAA ATPL books: Jeppesen, Oxford ή Nordian;

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κυριοι μην ξοδευετε τα λεφτα σας,ειναι πολυτιμα τη σημερον ημερα...τωρα με την τεχνολογια και το ιντερνετι βρισκεις τα παντα..και τα πιπιελια,και τα ε'ι'τιπιελια..τα παντα αρκει να ξερεις τα καταλληλα sites για να τα κατεβασεις.Δυστυχως οι κανονες δε μου επιτρεπουν να πω τιποτα παραπανω αλλα μπορειτε να ψαχτειτε.Οσο για το ποιο μου αρεσει καλυτερα ειναι της oxford.Προσωπικη μου αποψη παντα..Ευχαριστω....

Oλο το υλικο που εχω βρει για το διαβασμα το βρηκα ψαχνοντας στο google.....οχι με συγκεκριμενα links....βημα βημα.

Μια ερωτηση...υπαρχουν βιβλια του Bristol για το ATPL ή το database ειναι του bristol?Μπορει καποιος να το ξεκαθαρισει?ευχαριστω!

Το database έχει ερωτήσεις. Τα βιβλία έχουν γνώσεις. Το bristol έχει και τα δύο. Αν γραφτείς σε κάποιο groundschool (είτε του ίδου του bristol ή κάποιας σχολής που συνεργάζεται μαζί τους) θα πάρεις σίγουρα τη γνώση και προαιρετικά αν θες θα πάρεις και πρόσβαση στη database (θα το πληρώσεις extra). Πρόσβαση στη database μπορείς να αποκτήσεις και χωρίς να έχεις καμια σχέση με το bristol groundschool, αρκεί να πληρώσεις την συνδρομή.

H σειρα του Jeppensen ειναι του Βristol?(ναι,ειμαι τοσο ασχετος,αλλα για να μαθω ρωταω...προσπαθω να βγαλω ακρη :oops: )

όχι.το bristol ως ground school βγάζει δικές του σημειώσεις και απόσο ξέρω δεν πωλούνται στο εμπόριο αλλά μπορούν να τις πάρουν μόνο οι μαθητές της σχολής και των συνεργαζόμενων σχολών

Αγοράζοντας κάποιος την βιβλιοσειρά Oxford Aviation ATPL Manual Set 1-14, θα πρέπει να αγοράσει και το Jeppesen Student Pilot Route Manual ? ή δεν χρειάζεται για τα ερωτηματολόγια και τις εξετάσεις στην ΥΠΑ ?