Jet vs. turboprop

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re: Olympic Air Dash8 Q400

Αν μου επιτρέπεις και αν καταλαβαίνεις,τι θεωρώ από γελοία μέχρι αποτυχημένη.
Δεν έχω αυτό το δικαίωμα;

Σαφέστα και έχεις αυτό το δικαίωμα! Είναι η άποψή σου και την παραθέτεις με αυτά που θεωρείς εσύ επιχερήματα. Κανείς δεν σου απαγορεύει το να έχεις την άποψή σου. Το να προσπαθείς να την επιβάλεις όμως έχει μια διαφορά :lol: και το λέω καλοπροαίρετα.

Θα έλεγα ότι αυτό ισχύει για εσένα.
Το λέω επίσης καλοπροαίρετα και δε συνεχίζω.
Και αυτό γιατί εσύ υπέδειξες ότι πρέπει να ξεκινάμε μια συζήτηση με παραδοχές (Αλήθεια,ποιες;Μάλλον αυτές που θέλεις εσύ) και επειδή γράφεις ότι παραθέτω αυτά που θεωρώ επιχειρήματα.Μάλλον εσύ δυσκολεύεσαι να δεχτείς λοιπόν άλλη άποψη,προσπαθείς να επιβάλλεις τη δική σου και δε διαχωρίζεις την επιμονή από την εμμονή και από το "δογματισμό".
Από εμένα,τέλος.

Αγαπητέ Alex96, απο το να με κατηγορείς και να με αποκαλλείς δογματιστή καλύτερα θα ήταν να δέχεσαι και τις απόψεις των άλλων και να μην προσπαθείς να περάσεις τα του εαυτού σου στους υπόλοιπους.
Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει, είμαστε σε ένα φορουμ και μιλάμε για ένα συγκεκριμένο θέμα και δεν βγάζουμε τα εσώψυχά μας.
Συνέχισε να υπερασπίζεις τη "θεωρία" σου λοιπόν χωρίς αιχμές, προσβολές και εξυπνάδες και με τη διάθεση να ακούς και τα άλλα μέλη γι αυτά που έχουν να πουν χωρίς στείρα αντιπολιτευτική διάθεση.
Σε αντίθεση με σένα δεν προχώρησα ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο μέλος σε χαρακτηρισμούς, τους οποίους εσύ με το τρίτο σου post τους προσέφερες απλόχερα και μάλιστα επι προσωπικού.
Το παραβλέπω όμως και αρκούμαι στο τελευταίο που έγραψες "τέλος απο μένα".

αιχμές, προσβολές και εξυπνάδες,χαρακτηρισμούς
δε χρησιμοποίησα σε καμία περίπτωση για τη προσωπικότητα κάποιου.
Αν δε μπορείς να ξεχωρίσεις ότι αφορούν συγκεκριμένα γεγονότα μόνο στη γενικότερη επαγγελματική υπόσταση τουες,δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο,ειλικρινά.
Αν δεν εφαρμόζω λοιπόν τους κανονισμούς του site,απέβαλλέ με.Αλλιώς,απέδειξε μου το "επί προσωπικού".

Αγαπητά μέλη, έτσι είναι ο "πόλεμος" των αγορών. Μέχρι πριν λίγα χρόνια πέταγες με τα πανέμορφα παρτάλια-σκυλιά, τα ατάρια σε κάθε νησί και εσχατιά και δεν χρειαζόταν να πουλήσεις μούρη γιατί σε ήξεραν και σε εμπιστεύονταν και επειδή είχες και άλλα "μεγάλα" εργαλεία να πετάς στον κόσμο και τις 5 ηπέιρους. Μετά ήρθε ο έρωτας ο ιδιωτικός και σε ανάγκασε να πετάς πολιτισμένα με σαντουιτσάκια και κούκις και μετά μόνο με τα νέα ερμπάς που σε πάνε παντού σαν άρχοντας. Μετά ήρθε ο μιστερ BIG και έβαλε το πράσινοκαι τη Σύλια στη ζωή σου και σου έδωσε ένα λόγο άλωθι με τα νέα του ερμπάς για να ξεχάσεις γιατί πια δεν πετάς στις 5 ηπείρους και καλά φτάνεις πια μέχρι το Ιστανμπούλ για υπερπόντιο. Μετά σε έφαγε απόλυτα η κρίσις και τώρα τρέχεις να ρωτάς τον κόσμο για το αν ξέρει πόσο λίγο καίει η σούπερ προπέλα που σχεδιάστηκε ειδικά μόνο για σένα και να παίζεις μαζί της. Έτσι είναι το μάρκετινγκ. Στοχεύει πάντα στα πιο βαθειά ανιθρώπινα ένστικτα και αν είσαι καλός έχεις και τα καλύετρα αποτελέσματα. Η ουσία στο μάρκετινγκ μπαίνει πάνατα σε δεύτερη μοίρα. Αποδεχτείτε το. Το μόνο που αλλάζει είναι εάν το κάνεις σωστά, μελετημένα και κατά πόσον έχεις τον τρόπο να το κάνεις αυτό με τρόπο που να κερδίσει το κοινό. Εδώ έρχονται και τα προβλήματα. Και σίγουρα η οαέρ θα μπορούσε να το περάσει στον κόσμο με τρόπο διαφορετικό και όχι ίσως τόσο άγαρμπα που ξαναγύριζε τον κόσμο στον σκληρό κόσμο της προπέλας που βίωνε πολύ κάποτε. Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι εποχές δεν είναι εύκολες για κανέναν, αλλά αυτό δεν σε ξεπλένει από τη δυσκολία του αν κυβερνάς ένα επίσης χρεωκοπημένο μαγαζί που υπάρχει πια μόνον και μόνον γιατί οι στόχοι του ιδιοκτήτη του σε συνδυασμό με τον ανταγωνισμό δεν.. "έπιασαν" όπως αλλού. Το να τρώμε τα μοσυτάκια μας γιατί η οαέρ κάνει ό,τι κάνει λες και κρέμεται η ζωή μας από εαυτό, ε..μας οδηγεί στο απλό συμπέρασμα που και οι αρχαίοι πρόγονοί μαςμ τόνιζαν τόσο έντονα: GET A LIFE...

dikos sas

Πες τα βρε tales!
Εδώ που έφτασε η ΟΑ και η αγορά στη χώρα, αυτό έχουν να ξεσκονίσουν, να φωτογραφίσουν, να ερευνήσουν, να πουλήσουν. :-/

Ετσι tales οχι να μας επιβαλουν αυτο που θελουν κ τα ατομα της εταιριας, αλλα κ εδω μεσα καποιοι που εχουν ερωτα με τα πρα πρα, ελεος δικαιωμα μας ειναι να μην γουσταρουμε τα πρα πρα, alex96 να σου παρω ενα RC Q400 να το εχεις στο κρεβατι σου κ να παιζεις μαζι του!!!!!! συνελθε κ ειναι δικαιωμα μας να μην τα γουσταρουμε κ ποσο μαλλον να πληρωνεις τον ναυλο, σαν jet αυτο παραπαει Q400 το αεροπλανο της απατης θα το λεω συνεχεια οσο οι τιμες ειναι λες κ μπαινεις σε jet!!!!!!

Καλώς τον!
Όπως πάντα εντός θέματος και με πλήρη αντίληψη των γραπτών!
Θέλω το RC (;) Q400! Αν μου πάρεις ένα τέτοιο,δε θα σε ενοχλήσω ποτέ ξανά!
Άσε που μια ψυχή του forum θα ζηλέψει τρομερά!

eagle21":1msniufs said:
οι τιμες ειναι λες κ μπαινεις σε jet!!!!!!

Δηλάδή οι τιμές των εισητηρίων καθορίζονται από τον τύπο του αεροπλάνου ?

Μάλιστα, μάλιστα, όσο ζω μαθαίνω...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.