JetStream S.A. - Aviation Academy- Greece

• Thread starter Thread starter KARTER
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
JETSTREAM - - HELP PLEASE!!!

Γεια χαρα σε ολους! Ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Τελειωνω το PPL μου στην florida και πραγματικα καθε μερα βλεπω οτι αυτο που κανω το λατρευω ολο και περισσοτερο οποτε θα χρειαστω την βοηθεια σας στο να μου πειτε τι ξερετε για την Jetstream γιατι ψαχνομαι στο θεμα σχολων. Σιγουρα θα ψαξω και αλλες σχολες εντος και εκτος ελλαδας για να δω που θα κανω το ATPL αλλα προς το παρον θα με ενδιαφερε οποιαδηποτε πληροφορια πανω στην Jetstream. Ευχαριστως να δεχτω οποιοδηποτε σχολιο η ακομα και προτασεις στο να κοιταξω καποιες αλλες σχολες.

Ευχαριστω :great:

μιας και εισαι στη Florida, δεν πας προς Vero beach αφου κανεις extend την M1?? νομιζω η FlightSafety ειναι καλη για το commercial που θες..
θα τελειωσεις πιο γρηγορα και πιο οικονομικα σιγουρα.. Ελα για το conversion μετα και εισαι ο καλυτερος ;)

Regards...

Jetstream

Γειά σε όλους σας! Είχα γράψει σε άλλο θέμα για τη Global Flight Academy. Σε πολύ λίγο καιρό θα πρέπει να αποφασίσω σε ποια σχολή θα πάω να προσπαθήσω να γίνω επαγγελματίας πιλότος. Ξέρω ελάχιστα όμως για την Jetstream. Το μόνο που είδα είναι ότι το ATPL αρχίζει από 57,000 ευρώ. θεωρείται ακριβό για τα δεδομένα της Ελλάδας αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί κανείς να πληρώσει λιγότερα για να αποκτήσει το ATPL. Πάντως θα ήθελα πολύ να μάθω για τη συγκεκριμένη σχολή μιας και από μία σύντομη ματιά που έριξα στο site της, είδα ότι πρόκυται για μία μάλλον αξιόλογη σχολή. Αξίζει τον κόπο (και τα επιπλέον χρήματα) να πάει κανείς στην Jetstream? Ευχαριστώ!

Re: Jetstream

Εχω απαντήσει στο σχετικό thread με τίτλο "Επιλογή σχολής".
Για να βοηθήσω ακόμα πιο πολύ:
Οποιος γράψει αρνητική γνώμη για μια σχολή, τον περιμένει η Ευελπίδων για συκοφαντική δυσφήμιση.
Οποιος γραψει θετική, τον περιμένουν pm και ανοιχτές ενθάδε επιθέσεις οτι είναι: Υποψήφιος μαθητής που περιμένει να του κάνει η σχολή χαμηλότερη τιμή πριν αρχίσει εκπαίδευση, μαθητής που περιμένει μόλις τελειώσει να γίνει εκπαιδευτής στη σχολή, εκπαιδευτής της σχολής που θέλει να δείξει στη σχολή πόσο καλό παιδί είναι, υποψήφιος εκπαιδευτής που θέλει να πιάσει δουλίτσα, εργαζόμενος που ενδιαφέρεται για το καλό προφίλ της επιχείρησης που δουλεύει και γενικώς επιθέσεις οτι είναι ένα συνηθισμένο γλυφτρόνι, ρουφιάνος, κεφαλοκυνηγός κλπ κλπ. Απαντες δε οι επιτιθέμενοι έχουν γνωστοποιήσει το ενθάδε ψευδώνυμό τους στο αφεντικό ώστε να γνωρίζει πόσο σκίζονται για την επιχείρηση.
Συνιστώ και πάλι εις τους έχοντας απορίας δια το ποιόν μιας σχολής να πιάνουν στασίδι στην καφετέρια της ΣΠΟΑ την ημέρα που γίνονται οι εξετάσεις για το ATPL ή στο Level Cafe στην Πάχη τα Σαββατοκύριακα για να ακούσουν -αν ακούσουν- καμμιά γνώμη και άποψη για οποιαδήποτε σχολή πέραν της επίσημης ενημέρωσης που έχουν από τις ίδιες τις σχολές.
Αλλοιώς, ας βάλουν στο πικάπ το παλαιότατο λαϊκό άσμα "Κάνε το σταυρό σου και προχώρησε" και ας προσέλθουν όπου νομίζουν καλύτερα.

Καλησπέρα φίλε μου cris.Εάν θέλεις να μιλήσουμε ,με την ηρεμία μας και σοβαρά θα χαρώ να τα πούμε πμ.Nα σου πώ την άποψη μου,Αν θέλεις να πάρεις μία ιδέα μπές στο θέμα της global όπου έχω δημοσιεύσει και εκεί.Θα χαρώ να τα πούμε.
Φιλικά
Μαρία

121.5":3v1k069k said:
Εχω απαντήσει στο σχετικό thread με τίτλο "Επιλογή σχολής".
Για να βοηθήσω ακόμα πιο πολύ:
Οποιος γράψει αρνητική γνώμη για μια σχολή, τον περιμένει η Ευελπίδων για συκοφαντική δυσφήμιση.
Οποιος γραψει θετική, τον περιμένουν pm και ανοιχτές ενθάδε επιθέσεις οτι είναι: Υποψήφιος μαθητής που περιμένει να του κάνει η σχολή χαμηλότερη τιμή πριν αρχίσει εκπαίδευση, μαθητής που περιμένει μόλις τελειώσει να γίνει εκπαιδευτής στη σχολή, εκπαιδευτής της σχολής που θέλει να δείξει στη σχολή πόσο καλό παιδί είναι, υποψήφιος εκπαιδευτής που θέλει να πιάσει δουλίτσα, εργαζόμενος που ενδιαφέρεται για το καλό προφίλ της επιχείρησης που δουλεύει και γενικώς επιθέσεις οτι είναι ένα συνηθισμένο γλυφτρόνι, ρουφιάνος, κεφαλοκυνηγός κλπ κλπ. Απαντες δε οι επιτιθέμενοι έχουν γνωστοποιήσει το ενθάδε ψευδώνυμό τους στο αφεντικό ώστε να γνωρίζει πόσο σκίζονται για την επιχείρηση.
Συνιστώ και πάλι εις τους έχοντας απορίας δια το ποιόν μιας σχολής να πιάνουν στασίδι στην καφετέρια της ΣΠΟΑ την ημέρα που γίνονται οι εξετάσεις για το ATPL ή στο Level Cafe στην Πάχη τα Σαββατοκύριακα για να ακούσουν -αν ακούσουν- καμμιά γνώμη και άποψη για οποιαδήποτε σχολή πέραν της επίσημης ενημέρωσης που έχουν από τις ίδιες τις σχολές.
Αλλοιώς, ας βάλουν στο πικάπ το παλαιότατο λαϊκό άσμα "Κάνε το σταυρό σου και προχώρησε" και ας προσέλθουν όπου νομίζουν καλύτερα.

100% Συμφωνω και με το παραπανω.

Η JETSTREAM Aviation Academy βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως τόσο η επιθεώρηση από κλιμάκιο της EASA όσο και η προετοιμασία της σχολής για τα νέα “PART FCL” πρότυπα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Η ομάδα τυποποίησης ανέφερε «Μηδέν Ευρήματα» (Zero Findings) για την JETSTREAM και «Πλήρη Συμμόρφωση» (Full Compliance) για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Η επιθεώρηση διεξήχθη από τις 20 μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2012 και αξιολόγησε το σύνολο των δραστηριοτήτων της σχολής (FTO, TRTO, FSTD) για όλα τα χρόνια λειτουργίας εκ της συστάσεώς της. Η επιθεώρηση διενεργήθη από τον κύριο Louis Ribeiro (Team Leader) και την ομάδα του οι οποίοι ήλεγξαν το σύστημα ποιοτικού ελέγχου, τις επιχειρησιακές διαδικασίες, τους εξομοιωτές, τα προσόντα του προσωπικού, τις οικονομικές καταστάσεις και τις προβλέψεις της εταιρείας.

Ο έλεγχος επεκτάθηκε και στο υποκατάστημα της JETSTREAM στο Dubai και αξιολόγησε την προετοιμασία για την εφαρμογή των επερχόμενων προτύπων “PART FCL” της EASA, στα οποία η εταιρεία απέδειξε πως είναι πλήρως έτοιμη να συμμορφωθεί.

Τα αποτελέσματα και η υψηλή βαθμολογία που έλαβε η JETSTREAM την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων Εκπαιδευτικών Οργανισμών (FTOs) της Ευρώπης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και ειδικά την κυρία Αθηνά Μαρίνη (Προϊσταμένη του Τμήματος Πτυχίων & Αδειών) και τον κυβερνήτη κύριο Γεώργιο Σαββόπουλο (Επιθεωρητής Ασφάλειας ΥΠΑ) για τον επαγγελματισμό, τον συντονισμό, την υποστήριξη και την καθοδήγησή τους.