makedonas
Concorde-Class-Member
- Website
- avianewsgr.blogspot.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- RUS
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDM
-Μια γυναίκα έχει ένα πρόβλημα με την παπαγαλίνα της η οποία λέει συνέχεια: "Είμαι πολύ ξαναμμένη, θέλεις να κάνουμε τρελλίτσες;"
Η γυναίκα δεν ξέρει τι να κάνει και μετά από καιρό καταλήγει στον παπά της ενορίας. "Παπά μου το και το.
-Τι θα κάνω με την παπαγαλίνα μου; Ο κόσμος που μπαίνει μέσα στο σπίτι μου, την ακούει να λέει αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται.."
"Τέκνων μου μην ανησυχείς, νομίζω πως ξέρω την λύση. Εγώ έχω δύο πολύ θεοσεβούμενους παπαγάλους.
-Από το πρωί μέχρι το βράδυ διαβάζουν την Βίβλο και προσεύχονται...
Εάν την φέρεις την παπαγαλίνα σου και περάσουν μαζί κάποιο χρόνο ίσως να την επηρεάσουν θετικά και το ρεπερτόριό της να αλλάξει.
Τι λες;" "Καταπληκτική ιδέα πάτερ!!" Έτσι την επόμενη μέρα βάζουν την παπαγαλίνα μέσα στο κλουβί.
Με το που βλέπει η παπαγαλίνα τους παπαγάλους τους λέει:
"Είμαι πολύ ξαναμμένη. Θέλετε να κάνουμε τρελλίτσες;"
Τότε ο ένας παπαγάλος κοιτάει τον άλλο και λέει:
"Πέτρο πέτα την Βίβλο... Οι προσευχές μας εισακούσθηκαν!!!".
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ένας τύπος τύφλα στο μεθύσι μπαίνει σε ένα μπαρ, κάθεται και παραγγέλνειένα ποτό.
Ο μπάρμαν τον κοιτάει καλά καλά και του λέει ότι δεν θα τον
σερβίρει γιατί είναι μεθυσμένος.
Ο τύπος φανερά εκνευρισμένος φεύγει τρικλίζοντας. Μετά από λίγο, ο ίδιος
μεθυσμένος μπαίνει από την πλαϊνή πόρτα του μπαρ. Πηγαίνει στη μπάρα,
κάθεται και παραγγέλνει ένα ποτό.
Ο μπάρμαν του ξαναλέγει πως δεν μπορεί να τον σερβίρει οπότε ο τύπος
ξαναφεύγει κάνοντας οχταράκια.
Μετά, ξαναμπαίνει ο τύπος από την πίσω πόρτα του μπαρ. Κάθεται στο
σκαμπό του μπαρ και παραγγέλνει πάλι ένα ποτό.
Ο μπάρμαν τον βλέπει και του ξαναλέγει πως δεν μπορεί να τον
εξυπηρετήσει γιατί είναι μεθυσμένος και καλά θα κάνει να φύγει εκτός αν
θέλει να φωνάξουν την αστυνομία.
O μεθυσμένος έχει μείνει έκπληκτος και με το πιο παραξενεμένο ύφος
ρωτάει τον μπάρμαν:
- Καλά ρε φιλαράκο, σε πόσα μπαρ δουλεύεις εσύ;
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έξυπνος άντρας + Έξυπνη γυναίκα= Ειδύλλιο
Έξυπνος άντρας+ Κουτή γυναίκα= Σχέση
Κουτός άντρας+ Έξυπνη Γυναίκα= Γάμος
Με ένα αεροπλάνο ταξιδεύουν ένας έλληνας ένας άγγλος και ένας τούρκος. Το αεροπλάνο αρχίζει να χάνει ύψος και ο πιλότος τους ειδοποιεί να φορέσουν τα αλεξίπτωτα τα οποία όμως είναι μόνο δύο. Όπως ήταν φυσικό ο έλληνας πρόλαβε και πήρε ένα, το ίδιο και ο τούρκος. Ο φουκαράς ο άγγλος καθόταν και περίμενε το τέλος του έτοιμος να βάλει τα κλάματα. Ο τούρκος τότε γυρνάει και λέει στον έλληνα.
- Ρε συ, τον λυπάμαι αυτόν.
Ο έλληνας που ήταν σκληρός του λέει αδιάφορα.
- Ρε δεν τον γαμείς τον μαλάκα!
Και το τούρκος.
- Προλαβαίνω;
Δυο κεκέδες τσακώνονταν ποιος από τους δυο μιλάει πιο γρήγορα.
Αποφάσισαν λοιπόν να τρέξουν μέχρι το απέναντι περίπτερο για τσιγάρα και όποιος επέστρεφε πιο γρήγορα θα ήταν ο νικητής.
Παίρνουν ώρα, φεύγει ο πρώτος, φτάνει στο περίπτερο
-Ένα κα-κα-κα-κακα-κα-κακα-κα
-Καμελ !! του λέει ο περιπτεράς
-Ν-ν-ν-ν-ν-ναι, κα- κακα -καμελ
Παίρνει τα τσιγάρα, πληρώνει γρήγορα, γυρίζει τρέχοντας.
2 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα.
Φεύγει ο δεύτερος πατητός, φτάνει στο περίπτερο.
-Ένα μα-μα-μα-μαμα-μα-μαμα-μα
-Μαλμπορο !! του λέει ο περιπτεράς
-Ν-ν-ν-ν-ν-ναι,μα-μαμα-μαλμπορο
-Μαλακό ή σκληρό;
-Μα-μα-μα-μαμα-μα-μα-μαμα-μα-μας γά**σες τώρα !!
Πάει ένας κύριος σε μια εκκλησία και βλέπει έναν παπαγάλο με 2 σκοινιά στα πόδια.
Γεμάτος περιέργεια ρωτάει τον παπά που αποσκοπούν τα σκοινιά.
Με το πρώτο του λέει ο παπάς λέει το Πάτερ Ημών και με το άλλο το Πιστεύω!!!
-Άμα τραβήξεις και τα 2 τι θα γίνει ρωτάει ο κύριος;
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ λέει ο παπάς και τραβάει και τα δυο.
Και λέει ο παπαγάλος: Σιγά μα**κα θα πέσω.
Πάει ένας τύπος σε έναν οίκο ανοχής. Γδύθηκε, ξάπλωσε και πάνω στο καλύτερο του λέει η γκόμενα : δεν θα βάλεις προφυλακτικό;
Δεν έχω, απαντάει αυτός. Τι κάνουμε τώρα;
Δεν πειράζει, του απαντάει αυτή. Βάλε ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ.
Βγάζει ο τύπος το χαρτονόμισμα, το χρησιμοποιεί για προφυλακτικό, η δουλειά έγινε μια χαρά και έφυγε ενθουσιασμένος.
Μετά, μπαίνει ο επόμενος πελάτης, κι αυτός χωρίς προφυλακτικό. Η γκόμενα πάλι τα ίδια, του λέει βάλε ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ. Δεν έχω των 10 ευρώ λέει αυτός, έχω μόνο των 50. Βάλε των 50 ευρώ του λέει αυτή, το ίδιο κάνει.
Μια χαρά κι αυτός, το χαρτονόμισμα έκανε τη δουλειά του. Μετά την πράξη, κοιτάει ο τύπος το π... του και φωνάζει έκπληκτος : έχω πη**ξει πολλά μ... αλλά μ... που να δίνει ρέστα πρώτη φορά βλέπω!!!
Η γυναίκα δεν ξέρει τι να κάνει και μετά από καιρό καταλήγει στον παπά της ενορίας. "Παπά μου το και το.
-Τι θα κάνω με την παπαγαλίνα μου; Ο κόσμος που μπαίνει μέσα στο σπίτι μου, την ακούει να λέει αυτά τα πράγματα και δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτονται.."
"Τέκνων μου μην ανησυχείς, νομίζω πως ξέρω την λύση. Εγώ έχω δύο πολύ θεοσεβούμενους παπαγάλους.
-Από το πρωί μέχρι το βράδυ διαβάζουν την Βίβλο και προσεύχονται...
Εάν την φέρεις την παπαγαλίνα σου και περάσουν μαζί κάποιο χρόνο ίσως να την επηρεάσουν θετικά και το ρεπερτόριό της να αλλάξει.
Τι λες;" "Καταπληκτική ιδέα πάτερ!!" Έτσι την επόμενη μέρα βάζουν την παπαγαλίνα μέσα στο κλουβί.
Με το που βλέπει η παπαγαλίνα τους παπαγάλους τους λέει:
"Είμαι πολύ ξαναμμένη. Θέλετε να κάνουμε τρελλίτσες;"
Τότε ο ένας παπαγάλος κοιτάει τον άλλο και λέει:
"Πέτρο πέτα την Βίβλο... Οι προσευχές μας εισακούσθηκαν!!!".
Ένας τύπος τύφλα στο μεθύσι μπαίνει σε ένα μπαρ, κάθεται και παραγγέλνειένα ποτό.
Ο μπάρμαν τον κοιτάει καλά καλά και του λέει ότι δεν θα τον
σερβίρει γιατί είναι μεθυσμένος.
Ο τύπος φανερά εκνευρισμένος φεύγει τρικλίζοντας. Μετά από λίγο, ο ίδιος
μεθυσμένος μπαίνει από την πλαϊνή πόρτα του μπαρ. Πηγαίνει στη μπάρα,
κάθεται και παραγγέλνει ένα ποτό.
Ο μπάρμαν του ξαναλέγει πως δεν μπορεί να τον σερβίρει οπότε ο τύπος
ξαναφεύγει κάνοντας οχταράκια.
Μετά, ξαναμπαίνει ο τύπος από την πίσω πόρτα του μπαρ. Κάθεται στο
σκαμπό του μπαρ και παραγγέλνει πάλι ένα ποτό.
Ο μπάρμαν τον βλέπει και του ξαναλέγει πως δεν μπορεί να τον
εξυπηρετήσει γιατί είναι μεθυσμένος και καλά θα κάνει να φύγει εκτός αν
θέλει να φωνάξουν την αστυνομία.
O μεθυσμένος έχει μείνει έκπληκτος και με το πιο παραξενεμένο ύφος
ρωτάει τον μπάρμαν:
- Καλά ρε φιλαράκο, σε πόσα μπαρ δουλεύεις εσύ;
Έξυπνος άντρας + Έξυπνη γυναίκα= Ειδύλλιο
Έξυπνος άντρας+ Κουτή γυναίκα= Σχέση
Κουτός άντρας+ Έξυπνη Γυναίκα= Γάμος
Με ένα αεροπλάνο ταξιδεύουν ένας έλληνας ένας άγγλος και ένας τούρκος. Το αεροπλάνο αρχίζει να χάνει ύψος και ο πιλότος τους ειδοποιεί να φορέσουν τα αλεξίπτωτα τα οποία όμως είναι μόνο δύο. Όπως ήταν φυσικό ο έλληνας πρόλαβε και πήρε ένα, το ίδιο και ο τούρκος. Ο φουκαράς ο άγγλος καθόταν και περίμενε το τέλος του έτοιμος να βάλει τα κλάματα. Ο τούρκος τότε γυρνάει και λέει στον έλληνα.
- Ρε συ, τον λυπάμαι αυτόν.
Ο έλληνας που ήταν σκληρός του λέει αδιάφορα.
- Ρε δεν τον γαμείς τον μαλάκα!
Και το τούρκος.
- Προλαβαίνω;
Δυο κεκέδες τσακώνονταν ποιος από τους δυο μιλάει πιο γρήγορα.
Αποφάσισαν λοιπόν να τρέξουν μέχρι το απέναντι περίπτερο για τσιγάρα και όποιος επέστρεφε πιο γρήγορα θα ήταν ο νικητής.
Παίρνουν ώρα, φεύγει ο πρώτος, φτάνει στο περίπτερο
-Ένα κα-κα-κα-κακα-κα-κακα-κα
-Καμελ !! του λέει ο περιπτεράς
-Ν-ν-ν-ν-ν-ναι, κα- κακα -καμελ
Παίρνει τα τσιγάρα, πληρώνει γρήγορα, γυρίζει τρέχοντας.
2 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα.
Φεύγει ο δεύτερος πατητός, φτάνει στο περίπτερο.
-Ένα μα-μα-μα-μαμα-μα-μαμα-μα
-Μαλμπορο !! του λέει ο περιπτεράς
-Ν-ν-ν-ν-ν-ναι,μα-μαμα-μαλμπορο
-Μαλακό ή σκληρό;
-Μα-μα-μα-μαμα-μα-μα-μαμα-μα-μας γά**σες τώρα !!
Πάει ένας κύριος σε μια εκκλησία και βλέπει έναν παπαγάλο με 2 σκοινιά στα πόδια.
Γεμάτος περιέργεια ρωτάει τον παπά που αποσκοπούν τα σκοινιά.
Με το πρώτο του λέει ο παπάς λέει το Πάτερ Ημών και με το άλλο το Πιστεύω!!!
-Άμα τραβήξεις και τα 2 τι θα γίνει ρωτάει ο κύριος;
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ λέει ο παπάς και τραβάει και τα δυο.
Και λέει ο παπαγάλος: Σιγά μα**κα θα πέσω.
Πάει ένας τύπος σε έναν οίκο ανοχής. Γδύθηκε, ξάπλωσε και πάνω στο καλύτερο του λέει η γκόμενα : δεν θα βάλεις προφυλακτικό;
Δεν έχω, απαντάει αυτός. Τι κάνουμε τώρα;
Δεν πειράζει, του απαντάει αυτή. Βάλε ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ.
Βγάζει ο τύπος το χαρτονόμισμα, το χρησιμοποιεί για προφυλακτικό, η δουλειά έγινε μια χαρά και έφυγε ενθουσιασμένος.
Μετά, μπαίνει ο επόμενος πελάτης, κι αυτός χωρίς προφυλακτικό. Η γκόμενα πάλι τα ίδια, του λέει βάλε ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ. Δεν έχω των 10 ευρώ λέει αυτός, έχω μόνο των 50. Βάλε των 50 ευρώ του λέει αυτή, το ίδιο κάνει.
Μια χαρά κι αυτός, το χαρτονόμισμα έκανε τη δουλειά του. Μετά την πράξη, κοιτάει ο τύπος το π... του και φωνάζει έκπληκτος : έχω πη**ξει πολλά μ... αλλά μ... που να δίνει ρέστα πρώτη φορά βλέπω!!!