Juneyao Airlines στην ΑΤΗ

• Thread starter Thread starter AirNamibia
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η επιβατική κίνηση μεταξύ Κίνας και Αθήνας αυξήθηκε κατά 42% το πρώτο τρίμηνο του 2026 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
68.000 επιβάτες στο Σανγκάη - Αθήνα για την περίοδο Ιανουάριος - αρχές Αυγούστου.

Έχει προσπαθήσει κανείς από σας να κάνει κράτηση ή έχει αγοράσει τελικά εισιτήριο με Juneyao;

Ερευνώντας βρήκα μαρτυρίες ότι η επιλογή θέσης και άλλων ancillaries γίνεται μετά την αγορά του εισιτηρίου, κυρίως από το app της εταιρείας, αλλά και αρκετές περιπτώσεις όπου δεν ήταν δυνατή η επιλογή θέσης online και η θέση δόθηκε τελικά στο γκισέ του check-in.

Έχει κανείς εμπειρία ή μαρτυρία;

Φίλος μου που μου ζήτησε να τον συμβουλέψω για ταξίδι στη Σαγκάη του είπα για την Juneyao. Έκλεισε για το 2027 πολύ εύκολα τα εισιτήρια και μάλιστα μου είπε ότι έκλεισε και θέσεις μετά την αγορά των εισιτηρίων. Και δεν ήταν και κανένας σούπερ γνώστης στις κρατήσεις εισιτηρίων. Άρα μάλλον εύκολη είναι η διαδικασία.

Εύκολη μπορεί να είναι. Αλλά μου φάνηκε παράξενο που πρώτα πρέπει να αγοράσεις το εισιτήριο και μετά να επιλέξεις θέση. Π.χ. εγώ στα long haul αγοράζω πάντα 1st row economy (bulk) και εδώ δεν υπάρχει τρόπος να ξέρω αν είναι διαθέσιμη και πόσο κοστίζει. Επίσης, πόσο κοστίζει η 2η χειραποσκευή κλπ. Στις ευρωπαϊκές και σε EK/QR/EY τα βλέπεις όλα πριν την αγορά.

Θέση επέλεξε από τις δωρεάν που δίνει σε όλη την ecomomy class. Επικοινώνησε και με την εταιρία μέσω mail customercare@juneyaoair.com (δεν ξέρω για ποιο λόγο) και του απάντησαν σε 1-2 μέρες.