K2 SmartJets

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγω με αυτα που ακουω εδω κατω εχουν κλεισει ολες!!!!!

απορω πως δινετε βαση σε τετοια κουτσομπολια!

Καλησπερα κι απο μενα!ακουγονται πολλα για αυτη την εταιρεια παντωσ..λεγεται μαλιστα οτι εχει καθυστερησει πολυ να πληρωσει κοσμο...μηπως γνωριζει κανενασ αν ισχυει αυτη η φημη?

ωπα συνταρακτικα νεα!

Τα ιδια ειναι σχεδον σε ολες τις ιδιωτικες καθηστερησεις μισθων και γκρινια....δεν μου κανει καμια εντυπωση!

Πάντως σε εφημερίδα είδα σήμερα στο εξώφυλλο την κυρια υπουργό εξωτερικών μας (ναι για την Μπακογιάννη μιλάω) να πηγαίνει στην Κεφαλλονιά με το ADK της K2.. Και φυσικά δεν θα τα πλήρωσε από την τσέπη της τα λεφτά για την πτήση αυτή.. Ξέρετε ποιος θα τα πληρώσει... Οποτε προφανως και δεν εχει κλείσει η εταιρία και πετάει κανονικα..

Σύμφωνα με πηγές, η εταιρία παρέλαβε ή θα παραλάβει τις επόμενες ημέρες το 2ο ΕΜΒ-135 με νηολόγιο SX-KDK (1450190).

MerNion":3bp91flf said:
Και φυσικά δεν θα τα πλήρωσε από την τσέπη της τα λεφτά για την πτήση αυτή.. Ξέρετε ποιος θα τα πληρώσει...
Αλήθεια, πόσο να κοστίζει η ναύλωση ενός τέτοιου? πχ για μια ώρα πτήσης. Δεν μιλάω για τη συγκεκριμένη εταιρία. Αν κάποιος ξέρει πόσο θα κόστιζε να ναυλώσεις ένα τζετ για μια πτήση ας μου πει με ποστ ή πμ.
ΥΓ. Σε όσους είναι αρκετά καλοί μαζί μου και με γλύφουν όσο πρέπει, θα κάνω ένα δώρο. Θα σας πάρω μαζί μου στην πτήση με το τζετ :twisted:

6000 ανα ωρα πτησης περιπου

Πεσκεσι.......θα τα βρουμε μετα βρε παιδι μου. :twisted:

Αν δεν κάνω λάθος χθές ο Σισσέ κατέφθασε με το SX-CDK :roll:

Έχει καμμία σχέση η K2 με τον Πατέρα;;;

Ναι, υπάρχει σχέση, αλλά δεν μπορώ να πω δημοσίως παραπάνω.