Καλησπέρα σε όλους και σε όλεςΕίμαι νέος στο forum.Βρήκα το site απο το google καθώς έψαχνα κάποια αερολέσχη.Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα ένα τόσο ενημερωμένο και ευρύ απο άποψη πληροφοριών site.Το μικρόβιο των πτήσεων είναι τελικά περισσότερο διαδεδομένο απο όσο πίστευα και περισσότερο προσβάσιμο,πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα Απο μικρός είχα μανία με τα αεροπλάνα τον ουρανό και τα ύψη...Τώρα πήρα την απόφαση να κάνω το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα Θα χρειαστώ όμως λίγο την βοήθειά σας...Θέλω να κάνω πτήσεις όποτε θέλω σαν hobby.Δε θέλω να γίνω επαγγελματίας πιλότος.Με καλύπτει ένα μικρό μονοκινητήριο να κάνω τις βόλτες μου και να γυρνάω πάλι πίσω.Τί δίπλωμα χρειάζομαι;πόσο κοστίζει αυτό;και που πρέπει να απευθυνθώ;σε ιδιωτικές σχολές; Ή μήπως αυτές είναι μόνο για επαγγελματίες;ξέρω ίσως ρωτάω πολλα και κουράζω αλλα ετσι λίγο που έψαξα δεν βρήκα τις απαντήσεις μου.Επίσης έχω ακούσει για τις πτήσεις εθισμού.Είμαι είδη εθισμένος αλλα θα ήθελα να κάνω και μια πτήση σαν συγκυβερνήτης για αρχή που μπορώ να το κάνω αυτό;Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και συγγνώμη αν σας κούρασα...Ελπίζω να μπω στον υπέροχο χώρο και κόσμο σας και να τα πούμε και απο κοντά γιατι σίγουρα απο ότι κατάλαβα υπάρχουν παιδιά με πολλές γνώσεις εδω μέσα