Αφού πετάω τακτικά με τέτοιες ανταποκρίσεις (από Θεσσαλονίκη δεν έχεις και άλλη επιλογή):
Προσωπικά, εντός τις LH Group, τις λιγότερες ακυρώσεις τις έχω με την OS, μετά LX, και τις περισσότερες με LH (ιδιαίτερα στο BRU-MUC και BRU-FRA). Αλλά μάλλον εξαρτάται και από τα δρομολόγια.
Παρόμοια και με τις καθυστερήσεις. Αν και μέχρι τώρα είχα πολύ λίγες misconnections, παρά το γεγονός ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχω πολύ χρόνο μετεπιβίβασης (από 25 λεπτά στη Βιέννη μέχρι το πολύ 1 ώρα), αφού είναι πολύ πιθανό η ανταπόκριση να έχει ακόμα περισσότερη καθυστέρηση.
Και για μελλοντικές ακυρώσεις: Σεπτέμβριο δεν νομίζω ότι θα έχει και πολλές άλλες, τις περισσότερες τις έχουν ήδη κάνει. Και γενικά η κατάσταση έγινε κάπως καλύτερη, δεν είναι πια όπως τον Ιούνιο και Ιούλιο που ακύρωσαν συχνά ακόμα και 2-3 μέρες πριν από την πτήση και οι μη ακυρωμένες πτήσεις ήτανε όλες overbooked.
Τέλος πάντων: μέχρι τώρα πάντα έφτασα. Βέβαια, βαλίτσες δεν έδωσα, καλύτερο να το αποφύγεις, γιατί εκεί υπάρχει πρόβλημα παντού.