ΚΑΛΥΤΕΡΟ SITE
Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο των ΟΑ της Α3 και της HELLAS JET οπότε για τα άλλα δε μπορώ να εκφράσω γνώμη. Αρνητικό των ΟΑ είναι ότι όταν θέλω να δω γενικά ποιές μέρες της εβδομάδας έχει πτήσεις για ένα προορισμό δε μπορώ αλλά πρέπει να βάλω τις ημερομηνίες που θέλω.Άλλο αρνητικοέίναι ότι όταν βάλω αναχώρηση πχ Ιανουάριο 2005 στην επιστροφή το ημερολόγιο δε βγάζει Ιανουάριο αλλά το μήνα που έχουμε σήμερα. Επίσης δεν ξέρω αν αυτό ισχύει αλλά εμένα δε μου βγάζει καμία άλλη σελίδα για την ιστορία το στόλο τα οικονομικά της στοιχεία ή εισήσεις και νέα.Δε μπορείς επίσης να βρεις αυτοκίνητο και ξεονοδοχείο ούτε τρόπο να πας στο Βενιζέλο αν δεν ξέρεις.Τώρα είναι θετικό ότι κράτηση με πιστωτική κάνει αυτός που ταξιδεύει.
Όσον αφορά της Α3 νομίζω ότι είναι πιο ενημερωμένο (αν εξαιρέσουμε τις κρατήσεις για αυτοκίνητα και ξενοδοχείαπου δεν υπάρχουν) αλλά για να δεισ την τελική τιμή του εισιτηρίου με τους φόρους πρέπει να γράψεισ όλα τα στοιχεία σου.Ε΄πίσης η Α3 δε δίνει δρομολόγια πχ από Χίο που είμαι εγώ μέχρι Μόναχο πρέπει να κάνω δύο ξεχωριστές κρατήσεις.Το site της HELLAS JET είναι νομίζω το πιο ενημερωμένο σωστά