Καπνισμα κ οδήγηση

• Thread starter Thread starter Pocopico
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Σε πόσα χρόνια θα απαγορευτεί το κάπνισμα κατά την οδήγηση..??

• Σε 10 χρόνια

Votes: 4 44,4%
  • Σε 20 χρόνια

Votes: 1 11,1%
  • Ποτέ...!!

Votes: 4 44,4%

• Total voters
    9
βρε παιδες... ο Ελληνικος ΚΟΚ απαγορεύει το κάπνισμα ήδη.. απλα οι θεριακλίδες με τα audi δε το ξερουν

..και μάλλον ούτε και στην τροχαία το "ξέρουν".

Παρεπιπτόντως, τα χάλια μας εδώ στην Αγγλία περιγράφει ωραία κάποιος αρθογράφος στο Θέμα της περασμένης Κυριακής, απλά να πώ και ένα τελευταίο. Στο εμπορικό της γειτονιάς μου, έχει έναν πολύ μεγάλο υπαίθριο χώρο στην μέση. Εκεί, οι καφετέριες πλήρωσαν πολλά λεφτά για να βάλουν τραπεζάκια (έστω και υπο βροχή) για τους καπνιστές. Έρχεται ο δήμος τώρα και λέει ότι παρόλο ότι είναι υπάιθριος και δημόσιως χώρος και εκεί απαγορεύεται το κάπνισμα.

Επιπλέον οι περιβόητες pub (οι ορίτζιναλ στα χωριά και στις μικρογειτονιές, όχι οι franchise pubs), τείνουν να εξαφανιστούν τελείως καθώς κλείνουν η μία μετά την άλλη, λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος. Ο άλλος προτιμά να αγοράζει μία 6άδα (ή ...36άδα) και να τα πίνει καπνίζοντας με τους φίλους του στο σπίτι παρά να τον τρώει το αγιάζι .

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΕΡΟ ΠΡΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΑΙΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΝΤΧΑΙΝΤ.

ΜΕΤΑ ΤΟ "Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ" ΝΑ ΓΥΡΣΙΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "Ο ΑΓΓΛΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ"

ΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΕΣΥ. ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ.

ZAPATISTAS........SANTINISTAS............MARLBORISTAS

ΑΝΑΒΩ ΔΥΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΔΥΟ ΠΟΤΑ .....ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Τ'ΑΛΛΟ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ

ΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΩ....ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΩ.

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ ......Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΜΟΣ=ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΠΛΕΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ

Τώρα που έβγαλα και εγώ τον επαναστάτη από μέσα μου....ψιλοηρέμησα. Μερσί

μου πιάνεις ένα Ντάνχιλ σκληρό? ........

gonso":36kypf89 said:
..

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ ......Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Προς τους καπνιστές στην Ελλάδα: να αισθάνεσθε προνομοιούχοι που μπορείτε ακόμα να καπνίζετε σε μπαρ/κλαμπ/εστιατόρεια...

...προσωπικά εδώ που ζω (Μασσαλία), έχω κόψει το 80% των "έξω βράδυ" λόγω της απαγόρευσης. Άσε που πλέον, απουσία καπνού, μπαίνεις σε μπαρ/κλαμπ και ΖΕΧΝΕΙ !!!

Τώρα, όσο για το κάπνισμα εν ώρα οδήγησης, καταλαβαίνω ότι η μέλλουσα απαγόρευση πιθανώς να βασίζεται σε ατυχήματα που έχουν προκληθεί από καταστάσεις του στυλ "μου έπεσε το τσιγάρο στο πατάκι και το ψάχνω οδηγώντας". Οπότε, μάλλον, δεν είναι το ίδιο με τυρόπιτες, κινητά κλπ.

Εννοείται ότι είμαι ΚΑΤΑ! (ακόμα και στο αεροπλάνο θα μπορούσαμε να καπνίζουμε.. αλλά τέλος πάντων... ας όψονται οι ντιρεκτίβες).

σώπα βρε επαναστάτες!!! Γεννηθίκατε απο τη κοιλιά της μάνας σας και μαζι με την ανάγκη για φαγητό νερό κατούρημα και χέσιμο... καπνίζατε κιόλας και ΔΕ το ξεκινήσατε κάποια στιγμή της ζωής σας απο <<μαγκιά>>!!! Αν είστε μάγκες οδηγοί καπνίστε τα λαστιχά σας... αυτό είναι μεγαλύτερη επανάσταση. Θέλει και γνώση φυσικής

Εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι? Για να καταλαβω δηλαδη... Ειπε κανεις πουθενα οτι οι καπνιστες γεννηθηκαν μ ενα τσιγαρο στο στομα? Ειπε κανεις οτι το καπνισμα ειναι επανασταση?
Η εξυπναδα περι καπνισματος και λαστιχων σε τι εγκειται? Να γαργαλησω και τις δυο μασχαλες, η λες να φτασει η μια?
:stupid:

DrHonda, τί ιδέα είναι αυτή που πέταξες για τα λάστιχα??? Δεν το είχα σκεφτεί. Έχω όμως κάπνίσει άλλα, όπως τζίβα από στρώμα και κλιματόβεργα (με το τελευταίο έχασα την φωνή μου για 2-3 μέρες αλλά χαλάλι. Όλα για την επιστήμη :banana: )

Θα γράψω πλήρη αναφορά, μόλις γυρίσω από το βουλκανιζατέρ.

Ένα τσιντουράτο π3 λάιτ μου πιάνεις?

αντι για μασχαλη φτιαξε ενα φραπε να τα πουμε. εχει πολυ πραγμα να αναλύσει κανείς αν το θέλει.

Ο φραπες ειναι ετοιμος, και εχω ηδη αναψει και τσιγαρο. Για λεγε...

να βαλω μασκα οξυγονου δηλαδη.... παράγειλε και σουβλακια και έρχομαι! :D

Το παραγαργαλησαμε...

:rant: