Καθαροδευτέρα "on the Rock"

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η Γουαδελούπη εντάσσεται στο πρότζεκτ "Καθαροδευτέρα στο ΣουΞουΜού"... ελπίζω να είναι η επόμενη.

Αν και πρέπει να ξαναπάω στη Γροιλανδία (έχω κάνει τάμα, να ανάψω λαμπάδα στα κιλά μου, στον Άγιο Όλαφ του Ιλουλίσσατ), θα πρέπει να το αναβάλω για λίγο, καθ' ότι έλαβα μήνυμα από την Πέγκυ, που βρίσκεται στο SXM για να πετάξουμε μαζί χαρταετό στη Μάχο Μπητς. Για όσους δε γνωρίζουν, η Πέγκυ είναι πολύ καλή φίλη της γνωστής μου γιβραλταροπούλας Σάλλυ Πάρτον Χιμένες .

Αν, ωστόσο, θες κάτι με ιστορικές και φιλοσοφικές και επαναστατικές προεκτάσεις, υπάρχει και το Guy Fawkes Island. Δεν είναι μακριά, στα Γκαλαπάγκος είναι, στα ανοιχτά του Εκουαδόρ. :mrgreen: Ακατοίκητο, ο τελευταίος που πάτησε πρέπει να ήταν ο Δαρβίνος. Αν βρεθείς εκεί στις 5 Νοέμβρη άναψε μια φωτιά τιμής ένεκεν.... :wink:

Remember, remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason, why gunpowder treason
Should ever be forgot.

..To Πέιτον Πλέις απελευθερώνεται όπως πάντα την ίδια ημέρα, στις εσχατιές του πλανήτη. Ας μην ξεχνάμε ποτέ. Από τον Φεαόκς στην Πέγκυ. Ας συνεχίσουμε τον εμβολιασμό κύριοι.

δικός σας

Τώρα γιατί μας τσιγκλάτε? Ε? Θέλετε να με πιάσει το κρητικό μου και να φάτε κανένα ban για να αποφύγω τα καταθλιπτικά? :rant:
Με βλέπω να αρχίζω να χτυπάω το κεφάλι μου on the rocks :wall: :D

Την επόμενη γύρισα κ εγώ με ΒΑ και απλά να υποστηρίξω τον ''υπερπρακτορα'' λέγοντας ότι...αυτο το Τ5 δεν υπάρχει....Είναι η χαρά του σεβεν4σέβεν πραγματικά....Να ανεβοκατεβαίνεις κυλιόμενες σε απόσταση αναπνοής από τζαμπούκλες και να λές τώρα θα το πιάσω!! Είναι τόσο....ήρεμο για LHR...Και για να βοηθήσω στην κόντρα του aakunz με τον computerise...εκτός του ότι η γέφυρα του LGW North είναι απίστευτη εμπειρία, η ΕΖ κερδίζει κ στο ότι το τραίνο για LGW 'τελειώνει' σαν την Πετρούλα..Βικτώρια, που συνήθως βολεύει φουλ για τον τελικό προορισμό..Αν ήθελα να πάω βόρειο Λονδίνο ε ναι το stansted θα βοηθούσε αλλά τώρα που είδα το Τ5, για Λονδίνο μόνο με ΕΖ και για LGW...Aπλά πλέον η ΒΑ είναι σοβαρός ανταγωνιστής για transit..

Η διαδικτυακή έκδοση της σημερινής Milliyet έχει αφιέρωμα στο North Front, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Γιβραλτάρ. Ο τίτλος είναι παραδοσιακά παραπλανητικός: "ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ...".

(Κάνοντας κλικ στην εικόνα, προχωράτε στην επόμενη)

http://www.milliyet.com.tr/galeri/yeni/ ... ID=&ver=05

Αφιερωμένο στον OveLix (και τη Βασίλισσα Καρλόττα, που τόσο αγαπάμε) :mrgreen:

Ahhhh, the Rock (με προφορά Σον Κόνερι. Οχι, κάτσε. Αυτός σε άλλο Rock έπαιζε...).

A propos, υπερπράχτορα η Καρλότα ακόμα σε περιμένει στο νησί της σαν υπομονετική Πηνελόπη ή σαν λάγνα Καλυψώ (παίζει όλους τους ρόλους, εσύ πληρώνεις εσύ διαλέγεις).

Υ.Γ.
Και μια και ψάχνεις για παράξενα νησιά να επισκεφθεις (Οχι, η «Μυστηριώδης Νήσος» του Βερν δεν υπάρχει), στο «Μια Ιταλίδα απ' την Κυψέλη», ο γέρος μουστάκιας που γουστάρει τη μαμά του Αλεξανδράκη θέλει να την πάει ταξίδι του μέλιτος στα νησία Πριβίλοφ «να δούνε τις φώκιες». Απίστευτο, αλλά τα νησιά υπάρχουν. http://en.wikipedia.org/wiki/Pribilof_Islands