Καθυστερήσεις Sky Express

• Thread starter Thread starter pet
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

pet

Business-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ΑΕΕ
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAL
Μια που από ότι είδα δεν υπάρχει thread σε αυτό τον αερομεταφορέα, ευκαιρία να ανοίξει...
Προχθές πετούσε συγγενικό μου πρόσωπο από Αθήνα με τη βραδινή για AXD. ΄Εκεί που ξεκίνησε η επιβίβαση για το α/σκάφος στην ώρα του, οι επιβάτες έμειναν στο λεωφορείο για κανα 10λεπτο κι όταν άρχισαν να διαμαρτύρονται τους ξανακατέβασαν στο gate. Εν τω μεταξύ είχα δει στο γνωστό site με ποιο ATR θα πετούσαν και μπαίνοντας να ελέγξω ξανά, είδα ότι άλλαξαν τον προορισμό του α/σκάφους σε JKH (H εν λόγω πτήση είχε 1h και 40 min καθυστέρηση).
Τελικά η αναχώρηση του συγγενή μου έγινε με 1h και 50 min καθυστέρηση επίσης. Μήπως όλη η προσπάθεια των αλλαγών αποσκοπούσε ώστε και οι δύο πτήσεις να αποφύγουν να υπερβούν την καθυστέρηση των 2h??

Απάντησες μόνος σου στην ερώτησή σου :great:

Σήμερα λοιπόν , λόγω μιας έκτακτης ανάγκης , ήταν να πετάξω από Θεσσαλονίκη για ρόδο μέσω Αθηνών με μια ώρα stopover. Η πτήση από Θεσσαλονίκη είχε περίπου 40 λεπτά καθυστέρηση, όχι λόγω καιρού, και eventually θα έφτανε Αθήνα περίπου 20 λεπτά πριν την αναχώρηση της άλλης πτήσης για ρόδο. Αφού μίλησα με cabin crew , με διαβεβαίωσαν ότι θα με περιμένει ambassador ο οποίος θα με πάει στη πτήση και πως «η πτήση θα σας περιμένει». 13:47 ήμουν στο gate.
Long story short, ούτε ambassador υπήρξε, ούτε στη πτήση μπήκα. Η υπάλληλος στα εκδοτήρια μου είπε ότι «αυτά που σας είπαν στη καμπίνα δεν ισχύουν» και πως «η εταιρία πληρώνει αδρά κάθε λεπτό στο αεροδρόμιο». Στα περίπου 20 ταξίδια που κάνω το χρόνο , τα τελευταία 15 χρόνια, αυτό μου συνεβη για πρώτη φορά.
Α ναι ξέχασα , η Sky Express «ψηφίστηκε» καλύτερη αεροπορική εταιρία για το 2025 .

η επόμενη πτήση τι ώρα ήταν....?

1 - Έχει και η Sky "Ambassador" τώρα; (Στο μεταξύ θεωρώ τον όρο "ambassador" πολύ άσχετο σε σχέση με την εργασία η οποία παρέχεται αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
2- Πέμπτη αργά βράδυ που έφυγα απο ΑΤΗ συνάντησα τους επιβάτης της πτήσης των 7 το πρωΐ για Ρόδο οι οποίοι ήταν ακόμα στις Β22/Β23, λόγω καιρού όπως έγραφε, 16 ώρες μετά. Εκεί τους άφησα.

Τέλη Σεπτεμβρίου χρειάστηκα να πετάξω από Κεφαλλονιά για Αθήνα, ΑΤΥΧΩΣ με Sky Express. Η πτήση που επρόκειτο να φύγει από εκεί στις 12 το μεσημέρι τελικά έφυγε 12 τα μεσάνυχτα, χωρίς καμία ειδοποίηση, ούτε στην ιστοσελίδα της (όπου όλα ανέφερε πως αναχωρούσαν κανονικά!!!) . Το τηλεφωνικό της κέντρο δεν απαντούσε καθόλου. Στο ενδιάμεσο, έφυγαν 2 πτήσεις της Aegean για Αθήνα.

1 - Έχει και η Sky "Ambassador" τώρα; (Στο μεταξύ θεωρώ τον όρο "ambassador" πολύ άσχετο σε σχέση με την εργασία η οποία παρέχεται αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
2- Πέμπτη αργά βράδυ που έφυγα απο ΑΤΗ συνάντησα τους επιβάτης της πτήσης των 7 το πρωΐ για Ρόδο οι οποίοι ήταν ακόμα στις Β22/Β23, λόγω καιρού όπως έγραφε, 16 ώρες μετά. Εκεί τους άφησα.
Στη πτήση αυτή ήταν η αδελφή μου. Ενώ η aegean ακύρωσε όλες τις πτήσεις και επαναπροώθησε τους επιβάτες την επόμενη μέρα. Η σκαι τους είχε όλους στο αεροδρόμιο στην αναμονή τόσες ώρες.
Post automatically merged:

η επόμενη πτήση τι ώρα ήταν....?
Η επόμενη ήταν στις 8 το βράδυ. Τους έκανα καταγγελία και στο συνήγορο του καταναλωτή. Δεν θα το αφήσω έτσι. Στα extras να σημειωθεί το απίστευτο κράξιμο από μια ομάδα πιλότων και αεροσυνοδών που κάθονταν κοντά μου στο lounge για παρόμοια περιστατικά με περισσότερους επιβάτες.