Katowice New Terminal

  • Thread starter Thread starter Thanasis_U2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Thanasis_U2

V.I.P.-Class-Member
Εγγραφή
19/03/2006
Μηνύματα
1.193
Likes
0
Περιοχή
Krakow
Website
taxidiarapsyxh.wordpress.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
WZZ
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EPKK
YAHOO
thanasis172003@yahoo.gr
πριν δυο χρονια πηγα στην Πολωνια με την Wizz στο Κατοβιτσε. Μολις το ειδα φαινοταν σαν σηδιροδρομικος σταθμος της Πολωνιας που δεν περασε ανακαιση απο την κομουνα. και φετος προσγιωνομαστε παλι με την Wizz αλλα το πουλμαν βλεπω να μας πηγαινει καπου αλλου. Το νεο Τερμιναλ ειναι 2 φορες το παλιο, εχει 180 μετρα διαδρομο με θεα τον αεροδιαδρομο και και τελη του 2007 αρχες 2008 ξεκειναει να φτιαχνεται και 3 τερμιναλ (επειδη η Πολωνια μαζι με την τσεχια και την Σλοβακια μπαινει στο συστημα Σεγκεν :laola: )

Και το αεροδρομιο Σοπεν της Βαρσοβιας ακομα ναδωσει το νεο Τερμιναλ και της Κρακοβιας να ειναι πολυ πισω του Katowice - Pyrzowice
 
Ειναι ψιλοαπαραδεκτο,με μια συντομη νεροποντη το βραδυ κατα της 10 συνεχεια εκανε διακοπες ρευματος.το εστιατοριο και 1-2 ακομα μιρκομαγαζα μπυραριες κλεινουν στης 10 με αποτελεσμα να μην μπορεις να πιεις ενα νερο(για μηχανημα ουτε λογος),ολα αυτα το Μαιο,παντως σαν χωρα ειναι αξιλογη και φενεται πως ειναι η μοναδικη που <<παγκοσμιοποιειται>> σε σχεση με της αλλες πρωην Κομμουνιστικες
 
εγω πριν κανα μηνα που ημουν στην πολωνια, πηγα να παρω την μανα μου απο το αεροδρομιο (ημουν νωριτερα στην πολωνια) και στις 1 το πρωι υπηρχε ενα εστιατωριο ανοικτο και ενα καφε (πανω στο πανοραμικο μπαλκονι) και υπαρχουν τωρα πολλα μηχανηματα (νερο, χυμους, καφεδες, σοκολατες πολωνικες και σουπες)
 
Top