Κεντρικό topic ευχών

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα...!!!
Πιείτε και καμιά σόδα μετά....... :banana:

Καλό Πάσχα Παίδες!!

Και θυμηθείτε...
Δεν Οδηγούμε/πιλοτάρουμε ( :mrgreen: ) όταν πίνουμε και αντιστρόφως ........

Αυτές τις μέρες, αντί να στείλετε ομαδικά μηνύματα σε όλους όσους έχετε στην ατζέντα του κινητού σας τηλεφώνου (τα οποία μηνύματα ή θα σβήσουν ή θα προωθήσουν σε άλλους με αποτέλεσμα να μας έρχονται ακριβώς ίδια μηνύματα από διαφορετικούς αποστολείς) κάντε μια "υπέρβαση" και στείλτε ένα SOS (ή και περισσότερα αν θέλετε) μήνυμα στους Γιατρούς του Κόσμου.
Μπορείτε να στείλετε:
ΓΤΚ στο 4545 (χρέωση 1 ευρώ + ΦΠΑ)
ΓΤΚ στο 4747 (χρέωση 2 ευρώ + ΦΠΑ)
ΓΤΚ στο 4900 (χρέωση 3 ευρώ + ΦΠΑ)

Οι Γιατροί του Κόσμου:
με 1 ευρώ παρέχουν θεραπεία σε 1 παιδί με ελονοσία,
με 2 ευρώ εξασφαλίζουν την τροφή μίας ημέρας για 4 παιδιά,
με 3 ευρώ εξασφαλίζουν φάρμακα ενός έτους για ένα παιδί.

Αξίζει τον κόπο!!!
http://www.mdmgreece.gr

Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους!

Mπράβο βρε fotis... :great:

Έστειλα ΓΤΚ και στο 4900 και στο 4545 αλλά μου λέει δεν αντιστοιχεί σε ενεργό υπηρεσία...

Εύχομαι σε όλους σας και τις οικογενειές σας , Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα αν και εγω ειμαι και σημερα και αυριο νυχτερινος οπως φυσικα και πολλοι αλλοι οποτε θα κανουμε Ανασταση μακρια απο την οικογενεια !!! ( ΑΑΑΑΑΑΑΑ και θυμηθείτε ότι σε 2 μήνες έρχεται το καλοκαίρακι :banana: και μην φάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας !!! ) . :laola: :laola:

Χρόνια πολλά σε όλους σας!
Καλή επιστροφή σε όσους τυχερούς λείπουν ακόμη!

Χρόνια πολλά, χριστός ανέστη!!!Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας!!!

Χρονια πολλα με υγεια και ολες τις επιθυμιες εκπληρωμενες σε ΟΛΕΣ τις Ελενες, Κωνσταντινες και ΟΛΟΥΣ τους Κωνσταντινους και ιδιαιτερα στο μελος KGP (τυχερε φρεσκοχαζομπαμπα! ;) ) που μεσα σε λιγες βδομαδες εχει διπλη γιορτη!! :)

:banana: :party: :banana: :party: :banana: :party: :banana: