Κέντρο εκπαίδευσης πληρωμάτων Aegean-CAE

nick7488

First-Class-Member
Εγγραφή
16/04/2011
Μηνύματα
740
Likes
1.000
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AMX
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDF
Update για το κέντρο εκπαίδευσης πληρωμάτων.
Δεν έχουν ανακοινώσει ποιος κάνει τι και την δομή της κοινοπραξίας.

 
Όλα καλά αλλά το ότι θα είναι έτοιμοι μέχρι το τέλος του 2023 αυτό και αν είναι άτοπο. ΄Η κατασκευή ενός Simulator απαιτεί 18-20 μήνες εκτός αν υπολογίζουν σε μεταχειρισμένα. Υπολογίστε τον απαιτούμενο χρόνο για την τοποθέτηση, την συναρμολόγηση, τις δοκιμές και την εξουσιοδότηση. Φυσικά σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να ετοιμαστεί και το κτήριο. Καλή αρχή
 
Με βάση αυτό το άρθρο, προσομοιωτές θα εγκατασταθούν (αρχικά) στο υπόστεγο. :oops:

 
Πώς θα είναι το κέντρο εκπαίδευσης με προσομοιωτές της AΕGEAN, στην Αθήνα -Το παράδειγμα της Μαδρίτης

Δυναμικά στον χάρτη της αεροπορικής εκπαίδευσης μπαίνει η Αθήνα χάρη στην νέα μεγάλη επένδυση της AEGEAN η οποία ετοιμάζει -με στόχο να λειτουργήσει μέχρι τέλους του έτους, το AEGEAN CAE Flight Training Center.

Πέντε μήνες μετά την ανακοίνωση της AEGEAN για την επένδυση των 140 εκατ. ευρώ και σχεδόν ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της κοινοπραξίας της με την καναδική CAE, την κορυφαία εταιρεία προσομοιωτών στον κόσμο, οι εργασίες για την κατασκευή του AEGEAN CAE Flight Training Center βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη (τρέχουν οι εργασίες αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων της νέας τεχνικής βάσης για να υποδεχτούν τον τεχνολογικό εξοπλισμό τους προσομοιωτές δηλαδή και τις λοιπές υποδομές) με τον Σεπτέμβριο να ορίζεται ως πρώτος εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης, με στόχο το κέντρο εκπαίδευσης να λειτουργήσει μέχρι τέλη του έτους αρχικά με 4 προσομοιωτές (στην πλήρη ανάπτυξή του θα διαθέτει 7)

Πώς θα είναι το κέντρο εκπαίδευσης με προσομοιωτές της AΕGEAN, στην Αθήνα -Το παράδειγμα της Μαδρίτης - iefimerida.gr
 
Πάντως αν τον ενδιαφέρει κάποιον να ασχοληθεί σαν Flight Simulator Technician υπάρχουν ανοιχτές θέσεις στην ACFT στο αεροδρόμιο.


Αν έχετε και την "τρέλλα" της αεροπορίας δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία :)
 
Top