ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ...

• Thread starter Thread starter BlueEyes
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

BlueEyes

Νέο μέλος (Tourist)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΦΥΣΙΚΑ! ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ". ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΛΕΩ (ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΟΥ) ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ?" ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ (ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΔΕΙΞΗ...) ΟΤΙ "ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"...
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΥΜΟΜΟΥΝ,ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΨΗΦΙΑ... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ ΛΑΘΟΣ...
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ? ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ AEGEAN ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...
ΠΗΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ AEGEAN ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΤΗΣΑ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΞΕΡΩ ΦΥΣΙΚΑ), ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ?
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...

φίλε μου τα λάθη πληρώνονται! 1ον δεν ήταν αναγκαίο να έχεις το κινητό σου, μπορούσες να της πεις τον αριθμό να στο στείλει και θα το έβλεπες όταν έχεις μετά το κινητό σου. 2ον Μπορούσες να το γράψεις αμέσως σε ένα χαρτί/στα τσιγάρα σου/κάπου, αφού σου το έδωσε και όχι να πας σπίτι σου να το γράψεις ( δεν είχες ή δεν μπορούσες να βρεις ούτε ένα στυλό ??)
Περίμενες να σου δώσουν τηλέφωνο από την εταιρία?? ακόμα κι αν ήξερες το επώνυμό της δεν θα σου το έδιναν ποτέ ( χωρίς εσωτερικό βύσμα)
Υ.Γ Μπορεί και να σε "δούλεψε" ( καλοπροαίρετα το λέω ) και να σου είπε λάθος μικρό όνομα και τηλέφωνο! Επειδή γουστάρω τέτοιες ιστορίες ( είχα κι εγώ κάποια ανάλογη προ αμνημονεύτων ετών όταν ήμουν φοιτητής - είμαι κάποιας ηλικίας ) , στέίλε μου πμ να σου πω τη γνώμη μου για να βρεις τη γαλανομάτα όπως υπονοείς!