κλειδωνεται ενα θεμα, οταν ...δεν συμφερει!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Αποψη

Πιστεύω ότι κάποιοι συντονιστές θα πρέπει να χαλαρώσουν λίγο και να μη νομίζουν ότι είναι αφεντικά μιας επιχείρησης του μπαμπά τους. Λίγο χιούμορ και λίγο πιο διευρυμένα θέματα συζήτησης δεν βλάπτουν. Εδώ κατηγορείται συνεχώς το δημόσιο και η ΥΠΑ και άλλοι για αρτηριοσκληρωτική συμπεριφορά. Το φόρουμ δεν βλέπω να διαφέρει σε μενταλιτέ. (Ιδίως κάποιος συγκεκριμένος Αντμινιστράτορας!)
Οσο για το παλιός και νέος, όσοι υποστηρίζουν την αρχαιότητα είμαι σίγουρος ότι όταν ήταν φαντάροι (αν ήταν) τότε δεν τους συνέφερε το παλιός-νέος. Ως <παλιός>στο χώρο της αεροπορίας (οχι στο σάιτ) ξέρω πολύ καλά ότι το αντικείμενο προσελκύει και πολλά ψώνια. Αν δεν έχει κάποιος το μικρόβιο δεν ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο. Ως εκ τούτου ας ακολουθηθεί απ`τους συντονιστές η προτροπή του ΜΑΟ <Let a hundred flowers bloom, a hundred schools of thought contend...> Και σ`άλλα με υγεία.
(Η σοβαροφάνεια είναι το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν έχουν φαντασία> Oscar Wilde

Επί τη ευκαιρεία μήπως να ξεκλειδώναμε το topic "ΟΑ News";
Και για να μη ξανακλειδωθεί, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους συντονιστές.
Για το κλείδωμα του topic θεωρώ και τον εαυτό μου αρκετά υπεύθυνο αφού έκανα ένα αρκετά καυστικό σχόλιο σχετικά με την κατάργηση των δρομολογίων από SKG και μετά επακολούθησαν διάφορα σχόλια άσχετα με τα νέα των ΟΑ με αποτέλεσμα να κλειδωθεί το θέμα.
Παρόλαυτα θεωρώ το θέμα αρκετά σημαντικά για αυτό το φόρουμ και καλό θα ήταν να ξεκλειδωθεί(αν περιμένουμε για κάποιο θέμα όλοι μας νέα, αυτό είναι σίγουρα αυτό των ΟΑ).
Περνάω στην ερώτηση λοιπόν: Σε ένα τέτοιο θέμα που έχει τίτλο "ΟΑ News" θα πρέπει να γράφονται αυστηρά και μόνο τα νέα των ΟΑ; Ή αν γραφτεί κάποιο νέο, είναι αποδεκτό να επακολουθήσει κάποιος σχολιασμός, μιας και πρόκειται για φόρουμ;
Προϋποθέτοντας φυσικά, ότι τα σχόλια αυτά θα πρέπει να μείνουν στο θέμα των "ΟΑ News" και όχι να εξελιχτούν σε μια διαμάχη άσχετη με το topic.

Re: Αποψη

ikonoklastis":wxuoxzdu said:
(Η σοβαροφάνεια είναι το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν έχουν φαντασία> Oscar Wilde

Δηλαδή εσύ είσαι σοβαρός (όχι σοβαροφανής) γιατί έχεις φαντασία (εάν κρίνω από ορισμένες δημοσιεύσεις σου). Και ύστερα ένα πράγμα. Δεν μπορείς να γενικεύεις το ότι εάν κάποιος δεν ασχολείται επαγγελματικά δεν έχει το μικρόβιο, άρα είναι ψώνιο! Γιατί με τη στάση σου δείχνεις ότι και άτομα που ασχολούνται με την αεροπορία μπορεί να είναι ψώνια! Κανεις δεν σε ανάγκασε ούτε να γίνεις μέλος ούτε και να γράψεις. Από τη στιγμή που παίρνεις απόφαση να γράψεις πρέπει να κρατήσεις κάποια προσχήματα. Όπως και ορους τους οποιους αποδέχτηκες κατά την εγγραφη. 'Aμα δεν τους διάβασες, περαστικά σου! Δε σου φταίει κανεις! Threads για πλακίτσες έχει το forum, αλλα έξω από την αεροπορία. Εκεί γραφει κάποιος το μακρύ του και το κοντό του. Όταν όμως πας να βγάλεις τις εξυπνάδες σου σε ένα σοβαρό σκέλος του forum, να είσαι προτοιμασμεvος ότι θα βρείς αντίσταση. Φαντασία έχεις. Το έχεις αποδείξει. Μην μπερδεύεις όμως το forum με την Disneyland!!!!

Φιλικά Στέφος

tupolev":2sazbn0p said:
Επί τη ευκαιρεία μήπως να ξεκλειδώναμε το topic "ΟΑ News";

Ενδεχομένως να ξεκλείδωνε για να βάζουμε νέα της εταιρείας, όσο αφορά νέες υπηρεσίες, νέα δρομολόγια (λέμε τώρα) κτλ. Αν και πιστεύω πως υπάρχουν ήδη κάποια topics γι'αυτά.
Αν τα "νέα" όμως αφορούν το γενικότερο μέλλον της εταιρείας (ιδιωτικοποίηση, κλείσιμο κτλ.) νομίζω θα καταλήξει όπως κατέληξαν τουλάχιστον άλλα 2 topics που είχαμε στο πρόσφατο παρελθόν, και όπου συζητήθηκε εκτενώς (και μάλλον υπερβολικά) το θέμα του μέλλοντος της εταιρείας:

:arrow: https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=3037 (21 σελίδες)
:arrow: https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=2248 (25 σελίδες)

Μάλλον δεν πήγες

Μακεδονάρχα, πήγες φαντάρος?
Σοβαρά τώρα.
Μάλλον δεν με κατάλαβες. ¨Ολοι όσοι ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με την αεροπορία έχουν το μικρόβιο και είναι ολίγον τι ψώνια. Αλλιώς δεν θα σπαταλούσαν χρόνο και πολύ πολύ χρήμα για να γίνουν πιλότοι, σπότερς κλπ. Αρα η φαντασία τους είναι έμφυτη. Ως συντονιστές λοιπόν χαλαρώστε. Αυτό λέω. Αλλιώς το φόρουμ θα γίνει ένα κλειστό ελιτίστικα σχολαστικό κλάμπ που θα διευθύνεται από αυστηρούς σχολάρχες και θα πατάσσεται κάθε διαφορετική φωνή και άποψη. Αν οι αδελφοί Ράιτ ακούγαν τους Ιεράρχες της εποχής τους θα είμασταν ακόμα καθηλωμένοι στο έδαφος... Όσο για τα λεγόμενα μου περί σοβαροφάνειας κλπ. γιατί θίγεσαι προσωπικά? Σαν ρήση είναι από τις σπουδαιότερες σε γενικότερο επίπεδο. Μην ταράσσεσαι.. Σκέψου την λίγο.
Όσο για τα υπονοούμενά σου περί εμού:
<Η μετριοφροσύνη είναι για τους μετρίους> Τάδε έφη Ικονοκλάστης εν σωτηρίω έτει 2007

Re: Μάλλον δεν πήγες

ikonoklastis":3cp0uqoq said:
Μακεδονάρχα, πήγες φαντάρος?
Σοβαρά τώρα.

Πήγα και υπηρέτησα για πάνω από 1,5 χρονια, αλλα δε σου πέφτει λόγος για το τι έκανα η κάνω στην προσωπική μου ζωή!

Τώρα, εάν δεν μπορείς να δεχτείς κριτική, τι να σου πω. Σε λυπάμαι. Η αντίδραση σου υποδηλώνει ότι μάλλον δεν έπιασες το νόημα των όσων είπα. Δεν είπα να κόψεις την πλακα. Να την κανεις την πλακίτσα σου. Αλλα εκεί που πρέπει και όχι όπου σου κατεβει! Δεν το παίζω ελιτιστής ούτε και κανένας από εμάς το κάνει (ok, μερικοί ξερόλες ίσως, αλλα αυτοί είναι η εξαίρεση). Δεν έχω να χωρίσω κανένα χωράφι μαζί σου. Και οι 2 έχουμε τουλάχιστον ένα κοινό σημείο αναφοράς, την αεροπορία. Μέσω του forum βρίσκουμε (μερική) ικανοποίηση. Ας μη τα χαλάμε λοιπόν...

A! Και άσε τις ειρωνείες μέσω PM, ξέρεις που καταλήγουνε! ;) 'Aμα έχεις να μου πεις κάτι κάντο ανοιχτά!

ikonoklastis":3cp0uqoq said:
με CCTV βλέπεις και τα έμαθες όλα αυτά?

Re: Αποψη

Θα μπορούσα να το στείλω με p.m αλλά θεωρώ ότι πρέπει να διαβαστεί από όλους μας γιατί οφείλουμε να προστατεύσουμε αυτό που τόσο αγαπάμε, το forum μας. Ολοι μας έχουμε δει πιστεύω τον τελευταίο καιρό τις προσπάθειες διακωμώδησις του forum απο το μέλος iconoklastis. Όλοι μας, κι εγώ προσωπικά, έχουμε γράψει χιουμοριστικά topic αλλά πάντα στο "πολλα & διάφορα " και ποτέ με την συχνότητα που γράφει ο iconoklastis. Επειδή μάλλον το πράγμα παρατράβηξε και δεν δείχνει να το καταλαβαίνει ο εν λόγω κύριος, σας παραθέτω τις σκέψεις μου.

Αν αγαπητοι συντονιστές με βρίσκετε λάθος ή υπερβολικό μπορείτε χωρίς παρεξήγηση να το σβήσετε.

ikonoklastis":1wovatyn said:
Ως εκ τούτου ας ακολουθηθεί απ`τους συντονιστές η προτροπή του ΜΑΟ <Let a hundred flowers bloom, a hundred schools of thought contend...> Και σ`άλλα με υγεία.

1. Το να νομίζεις ότι κάνεις χιούμορ και να μην το καταλαβαίνει κανένας άλλος παρά ο εαυτός σου έχω την εντύπωση ότι πρέπει να σε προβληματίσει. Η μόνη φαντασία που έχεις αποδείξει ότι διαθέτεις είναι όταν έγραφες το εκπληκτικό topic για τα U.F.O. Στην αρχή νόμιζα ότι έκανες πλάκα, όσο σε διαβάζω όμως τόσο καταλαβαίνω ότι τα έγραφες στα σοβαρά.

2. Για διευρυμένα θέματα συζήτησης και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζεις μπορείς να απευθυνθείς στις εκπομπές του κ.Μικρούτσικου και αν θέλεις πραγματικά να συναντήσεις πολλα ψώνια μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στην εκπομπή της κ.Πάνια. Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να μην έχουμε τις γνώσεις σου (αλήθεια ποιές γνώσεις σου?) αλλά ούτε τους ξερόλες κάνουμε ούτε γελοιοποιούμε τους πάντες και τα πάντα. Ένα μεγάλο προσόν του ανθρώπου ξέρεις είναι να ακούει και να μην έχει γνώμη για τα πάντα. Πιστεύω να έχεις ακούσει το γνωστό ανέκδοτο περι γνώμης και οπισθίων....

3. Το εκπληκτικό τσιτάτο σου περί Μάο με άφησε άφωνο!! Τόσο πολύ σε εντυπωσίασε η φαρισαική δηλωση του μεγάλου τιμονιέρη περί λουλουδιών? Μην ξεχνάς όμως ότι αργότερα έβαζε τους φουκαράδες τους συντρόφους να ξεριζώνουν μέχρι το γκαζόν. Εμπρός iconoklastis κάνε επιτέλους κι εσύ την πολιτιστική σου επανάσταση, μπορείς!!

4. Το forum και δημοκρατικό είναι και λειτουργεί άψογα. Εντάσεις σαφώς υπάρχουν και θα υπάρχουν. Τέτοια γελοιοποίηση όμως δεν την αξίζει. Κανείς δεν γράφει ούτε διαβάζει με το ζόρι. Οσοι λοιπόν δεν συμφωνούν με τους κανόνες του και όποιοι θέλουν να το παίξουν επαναστάτες Μαοικοί, τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία. Το ακούς ikonoklastis??

Εγώ δεν ενθουσιάζομαι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί έτσι όπως το πάτε θα καταφέρετε να κλειδωθεί ένα θέμα για το κλείδωμα των threads. Οποία τραγική ειρωνία!

Χμ... και παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος ντορος...

1ον) τα θεματα που κλειδωνονται δεν διαγραφονται παραλληλα... αρα ο καθενας βλεπει τις αποψεις που εχουν ειπωθει, κ βγαζει τα συμπερασματα του για το αν εκαναν σωστα οι admins η οχι που κλειδωσαν καποιο θεμα.

2ον) και σημαντικοτερο. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!

Ενα απλο φορουμ ειναι αυτο. Αν νομιζετε οτι τα πραγματα που λετε εδω μεσα θα αλλαξουν τον κοσμο τοτε... μαλλον εχετε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σας.
Αν παλι θεωρειτε οτι ειναι ΤΟΣΟ σημαντικα αυτα που εχετε να πειτε, και ειναι ΤΟΣΟ τραγικο να κλειδωνουν ενα θεμα, τοτε... καλυτερα κατεβειτε βουλευτες, να τα λετε στη Βουλη δημοσιως. Αντε, εχει κ εκλογες σε λιγο καιρο... ευκαιρια ειναι...

:p

Re: Μάλλον δεν πήγες

ikonoklastis":nq3f6icn said:
<Η μετριοφροσύνη είναι για τους μετρίους> Τάδε έφη Ικονοκλάστης εν σωτηρίω έτει 2007

Το άκουσα και αυτό Θεέ μου. Τί άλλο ακόμα μου επιφυλάσεις σε αυτήν την ζωή???

:stupid:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.