κλειδωνεται ενα θεμα, οταν ...δεν συμφερει!

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

CONFIG2

Business-Class-Member
Περιοχή
30W
Εχει παρατηρηθει, οτι "κλειδωνονται" θεματα, οταν αρχιζουν να...ταρακουνανε τα "ηρεμα νερα" του παροντος. Και μαλιστα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ!

πχ? ωσα τοπικ εχω δει να κλειδονονται ειναι επειδη εχουν ξανανοιξει, ειναι σπαμ ή εντελως ασχετο

1ον: Όταν ανοίγεις ένα θέμα, να το ανοίγεις και στην σωστή κατηγορία και όχι στα "Πολλά & Διάφορα". Το μεταφέρω λοιπόν, για να μην το σβήσω.
2ον: Ποιος το παρατήρησε; Εσύ, που είσαι μόλις μέλος 1 μήνα; Πολύ γρήγορα σχηματίζεις γνώμη.
3ον: Δεν σε παραξενεύει που θέματα στα οποία συμμετέχεις κι εσύ είναι αυτά που πέφτουν θύματα κλειδώματος; Για σκέψου λίγο αυτό που έγραψα.
4ον: Ήρεμα νερά ποτέ δεν είχαμε και ποτέ δεν θα έχουμε. Ένα φόρουμ ζει από διάλογο και διάφορες απόψεις, αρκεί αυτές να είναι σωστά τεκμηριωμένες και να γίνετε σε σωστό κλίμα.
5ον: H λέξη δημοκρατία εδώ είναι λάθος, μιας και δεν έκανες δημοψήφισμα να μάθεις τι σκέφτονται οι υπόλοιποι.

Άντε λοιπόν, γιατί πολύ αέρα πήραν τα μυαλά μερικών εδώ μέσα και θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.

Akis":3he2w7kc said:
1ον: Όταν ανοίγεις ένα θέμα, να το ανοίγεις και στην σωστή κατηγορία και όχι στα "Πολλά & Διάφορα". Το μεταφέρω λοιπόν, για να μην το σβήσω.
2ον: Ποιος το παρατήρησε; Εσύ, που είσαι μόλις μέλος 1 μήνα; Πολύ γρήγορα σχηματίζεις γνώμη.
3ον: Δεν σε παραξενεύει που θέματα στα οποία συμμετέχεις κι εσύ είναι αυτά που πέφτουν θύματα κλειδώματος; Για σκέψου λίγο αυτό που έγραψα.
4ον: Ήρεμα νερά ποτέ δεν είχαμε και ποτέ δεν θα έχουμε. Ένα φόρουμ ζει από διάλογο και διάφορες απόψεις, αρκεί αυτές να είναι σωστά τεκμηριωμένες και να γίνετε σε σωστό κλίμα.
5ον: H λέξη δημοκρατία εδώ είναι λάθος, μιας και δεν έκανες δημοψήφισμα να μάθεις τι σκέφτονται οι υπόλοιποι.

Άντε λοιπόν, γιατί πολύ αέρα πήραν τα μυαλά μερικών εδώ μέσα και θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.
Σιγα ρε "ΜΕΓΑΛΕ"
Φοβηθηκα! Νταντα κακο παιζακι! Νταντα!!!

Εαν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω, υπαρχουν και καποιοι αλλοι που τους ενδιαφερουν. Ειναι θεμα "πρωτεραιοτητων" και "ενδιαφεροντων"!

Δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος που κλειδώνοντα τα θέματα (όταν ταρακουνάνε τα νερά).

Το θέμα για το οποίο γίνεται ο λόγος το άνοιξα εγώ, καθώς άρχισαν να συζητούνται μισθολογικά θέματα σε εντελώς λάθος τόπικ.

Γράψανε τις απόψεις τους 17 άτομα και είχε πάνω από 2500 views. Ούτε βρισιές είχε ούτε βγήκε ποτέ εκτώς θέματος, και κατά την γνώμη μου κινήθηκε σε καλά πλαίσια, παρόλες τις αντίθετες απόψεις. Οι αντίθετες απόψεις δεν είναι κακό πράγμα.

Άκη έχω παρατηρήσει ότι έχουν πέσει αρκετά κλειδώματα τελευταία. Πολλά από αυτά θα τα είχα κλειδώσει και εγώ στην θεση σου (ίσως και νωρίτερα).

Μερικά όμως κλειδώθηκαν πρόωρα. Νομίζω ότι πυροβολείς από το θηκάρι μερικές φορές. Δικαίωμά σου αυτό. Σαν σχόλιο το κάνω.

Από εκεί και πέρα, νομίζω κάνουμε κύκλους γύρω από αυτά που είχα γράψει εδώ : https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=4046

Νομίζω ότι αν μιλάγαμε αμιγώς για :
1) In-flight meals
2) Safety card και sickness bags collections
3) Σημεία που επιτρέπουν καλύτερη φωτογράφιση
4) Τί ώρα και μέρα είναι να προσγειωθεί το Dash8 της Tyrolean στην Λέρο
και άλλα παερεμφερή θέματα, θα ήταν όλα μιά χαρά. Ούτε κόντρες ούτε διαξιφισμοί ούτε τίποτα............................

Όταν αποφασίσετε σαν mods να το κάνετε έτσι το φόρουμ, πείτε το και σε μένα που με ενδιαφέρουν και άλλα θέματα, για να πάω να παίξω αλλού.

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Κατά την πάγια τακτική μου του αυτομαστιγγώματος, θα σταματήσω να ποστάρω για 40 μέρες (σαρακοστή !), μιάς και έπαιξα και εγώ "μπάλα" στον εν΄λόγω τόπικ. Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συζητήσεις ανελειπώς.

Έχει παρατηρηθεί ότι τα νερά έχουνε γίνει ιδιαιτερα ανάστατα από τότε που άρχισες εσύ να ποστάρεις εδώ μέσα και να το παίζεις ο νταής της ΟΑ (για να μην πω το άλλο που αρχίζει με "v" και τελειώνει με "s"!!) Για να κρίνεις το πως λειτουργεί ένα forum πρέπει να είσαι ενεργό μέλος για αρκετό καιρό! Για να μιλάς για δημοκρατικότητα σε ένα forum πρέπει να να μην υποκινείς αναστάτωση, σαν κάποιο αντιδραστικό στοιχειο ( το ανέκδοτο το τι κάνει ένας κομμουνιστής σε έναν λαμπτήρα το ξέρεις? Αν όχι να σου πω: Την αντίσταση! Γιατί αυτό κανεις στην ουσία από τότε που μπήκες εδώ μέσα: Αντιστέκεσαι σε Ο,ΤΙ πει κανεις εναντια για την ΟΑ!) Αντί λοιπόν να ψάχνεις τα λάθη στην συμπεριφορά άλλων, κοίτα να αλλάξεις κάτι στην συμπεριφορά την δικη σου! Κρίμα που δεν σου πήρα κανένα από τα δωράκια που μοιράζανε για τα παιδάκια την Παρασκευή που πέταξα με την Hapagfly!

Nomizw oti kakws kleidwthike ena tetoio thema pou afora amesa olous tous ergazomenous sto aviation! :?: mi geliomaste gia pollous apo edw mesa ine i douleia mas pou oxi mono agapame alla zoume kai apo aytin!

gonso":1efv8rfn said:
Δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος που κλειδώνοντα τα θέματα (όταν ταρακουνάνε τα νερά).

Το θέμα για το οποίο γίνεται ο λόγος το άνοιξα εγώ, καθώς άρχισαν να συζητούνται μισθολογικά θέματα σε εντελώς λάθος τόπικ.

Γράψανε τις απόψεις τους 17 άτομα και είχε πάνω από 2500 views. Ούτε βρισιές είχε ούτε βγήκε ποτέ εκτώς θέματος, και κατά την γνώμη μου κινήθηκε σε καλά πλαίσια, παρόλες τις αντίθετες απόψεις. Οι αντίθετες απόψεις δεν είναι κακό πράγμα.

Άκη έχω παρατηρήσει ότι έχουν πέσει αρκετά κλειδώματα τελευταία. Πολλά από αυτά θα τα είχα κλειδώσει και εγώ στην θεση σου (ίσως και νωρίτερα).

Μερικά όμως κλειδώθηκαν πρόωρα. Νομίζω ότι πυροβολείς από το θηκάρι μερικές φορές. Δικαίωμά σου αυτό. Σαν σχόλιο το κάνω.

Από εκεί και πέρα, νομίζω κάνουμε κύκλους γύρω από αυτά που είχα γράψει εδώ : https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=4046

Νομίζω ότι αν μιλάγαμε αμιγώς για :
1) In-flight meals
2) Safety card και sickness bags collections
3) Σημεία που επιτρέπουν καλύτερη φωτογράφιση
4) Τί ώρα και μέρα είναι να προσγειωθεί το Dash8 της Tyrolean στην Λέρο
και άλλα παερεμφερή θέματα, θα ήταν όλα μιά χαρά. Ούτε κόντρες ούτε διαξιφισμοί ούτε τίποτα............................

Όταν αποφασίσετε σαν mods να το κάνετε έτσι το φόρουμ, πείτε το και σε μένα που με ενδιαφέρουν και άλλα θέματα, για να πάω να παίξω αλλού.

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Κατά την πάγια τακτική μου του αυτομαστιγγώματος, θα σταματήσω να ποστάρω για 40 μέρες (σαρακοστή !), μιάς και έπαιξα και εγώ "μπάλα" στον εν΄λόγω τόπικ. Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συζητήσεις ανελειπώς.

Δεν πιστευω οτι το να "αυτομαστιγωθεις" ειναι λυση! Αλλοιμονο! Στο κατω - κατω, δεν εχουμε να λυσουμε τις οποιεσδηποτε προσωπικες διαφορες! Για ονομα του Θεου! Δινουμε και παιρνουμε πληροφοριες απο το παρον, και
πιστευω στην ελευθερια του λογου (οταν φυσικα ειναι μεσα στα πλαισια της λογικης και της ευγενιας). Το να "κλειδωνεται" ενα "τοπικ" επειδη τυχαινει σε καποιον να μην αρεσει, δεν ειναι και η ενδεδειγμενη λυση!

Το να "κλειδωνεται" ενα "τοπικ" επειδη τυχαινει σε καποιον να μην αρεσει, δεν ειναι και η ενδεδειγμενη λυση!
Δυστυχώς επιμένης πολύ και δεν αυτό δεν είναι καλό. Να ξέρεις, πως επειδή κάτι δεν αρέσει σε μένα δεν σημαίνει ότι προχωρώ σε περαιτέρω βήματα. Όσον αφορά τον παραπάνω ποστ σου "Σιγα ρε "ΜΕΓΑΛΕ" Φοβηθηκα! Νταντα κακο παιζακι! Νταντα!!!" τα ξεπερνάω γιατί απλά δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο γραφής σου.

Αφού, λοιπόν, πιστεύετε ότι κακώς κλείδωσα το θέμα, ζητώ συγγνώμη και το ξεκλειδώνω.

Και ένα τελευταίο. COFNIG: ΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΟΣΤ!!!

@gonso
Εαν ο σκοπός του φόρουμ ήταν αυτός που γράφεις παραπάνω, τότε θα το είχες ήδη μάθει και δεν θα υπήρχαν οι σχετικές κατηγορίες εδώ.

makedonas":3p4sf1z6 said:
Έχει παρατηρηθεί ότι τα νερά έχουνε γίνει ιδιαιτερα ανάστατα από τότε που άρχισες εσύ να ποστάρεις εδώ μέσα και να το παίζεις ο νταής της ΟΑ (για να μην πω το άλλο που αρχίζει με "v" και τελειώνει με "s"!!) Για να κρίνεις το πως λειτουργεί ένα forum πρέπει να είσαι ενεργό μέλος για αρκετό καιρό! Για να μιλάς για δημοκρατικότητα σε ένα forum πρέπει να να μην υποκινείς αναστάτωση, σαν κάποιο αντιδραστικό στοιχειο ( το ανέκδοτο το τι κάνει ένας κομμουνιστής σε έναν λαμπτήρα το ξέρεις? Αν όχι να σου πω: Την αντίσταση! Γιατί αυτό κανεις στην ουσία από τότε που μπήκες εδώ μέσα: Αντιστέκεσαι σε Ο,ΤΙ πει κανεις εναντια για την ΟΑ!) Αντί λοιπόν να ψάχνεις τα λάθη στην συμπεριφορά άλλων, κοίτα να αλλάξεις κάτι στην συμπεριφορά την δικη σου! Κρίμα που δεν σου πήρα κανένα από τα δωράκια που μοιράζανε για τα παιδάκια την Παρασκευή που πέταξα με την Hapagfly!

Εξακολουθεις να εισαι προκλητικος. Δεν με ενδιαφερουν καθολου αυτα που γραφεις για το ατομο μου. Στο κατω της γραφης, εμενα η καρριερα μου εχει σχεδον τελειωσει, και αντι να κααααθομαι οπως κανουν οι συναδελφοι μου, και να ασχολουμαι με το χρηματιστηριο, η ποια Porshe θα παρω, καθομαι στο παρον, να πληροφορησω καποιους που ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ πραγματικα για την αεροπορια. Και δυστυχως απότι φαινεται, εσυ τουλαχιστον, εκτος απο το να πουλας "μουρη", δεν ενδιαφερεσαι πραγματικα!
Τελος, θα σε πληροφορησω, οτι δεν ειναι αναγκη να εισαι "χρονια" στο forum για να πεις την γνωμη σου. Τελειωνοντας, σε πληροφορω οτι δεν ειμαι κομμουνιστης....... :twisted:
Οποτε, το "αστειο" σου, να πας να το πεις σε καποιους που μπορουν ισως να σε καταλαβαινουν, μιας και εγω δεν μπορω να συντονιστω στην συχνοτητα σου!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.