Κλείσιμο εταιριών

• Thread starter Thread starter ToSofoPaidi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Κλείσιμο εταιριών. Oι καταραμένες χρονιές.

Αμάν και εσύ ρε Belavia που πας και τις βρίσκεις όλες??? lol (Κλείσε με την Α3 τότε ρε χαχαχαχα)

Κρίμα που ακόμα μια legacy εξαφανίζεται ,66 χρόνια αεροπορικής ιστορίας χάθηκαν εξαιτίας(για ακόμα μια φορά όπως σε άλλες χώρες ) ανικανότητας της κυβέρνησης να διαχειριστεί μια αεροπορική εταιρία.

Πραγματικά κρίμα για την ιστορική MALEV... :( :(

Είχα κλείσει πριν 3-4 μήνες για BUD και δυστυχώς έπρεπε να ακυρώσω το ταξίδι...Περίμενα καιρό και με ανυπομονησία να μπώ στα 737 της... :(

χάθηκαν εξαιτίας(για ακόμα μια φορά όπως σε άλλες χώρες ) ανικανότητας της κυβέρνησης

Μακάρι να ήταν μόνο αυτό που έφταιξε...

Belavia":12c8d0yy said:
Για κάνε μια πρόβλεψη για την LOT γιατί με ενδιαφέρει, θα προλάβω να πετάξω μαζί τους τον Ιούνιο.

την πίτα της LOT, την γλυκοκοιτάζει η THY, και έχει είδη δηλώσει "πρόθυμη" να αγοράσει το 40% μετοχων της εταιρίας, άμα μάθω κάτι καινούργιο εδώ είμαι, θα σας πω

όσο για την ΜΑ, κρίμα γαμώ το, χάσαμε ένα φθηνό τρόπο για να "κατεβαινιουμε" Αθηνα (εφόσον έκλεισε και η CSA τα δρομολόγια της). Τώρα μονο DLH η LO σε απλησίαστες τιμές.

Και μάλιστα, προχθές μου ήρθε κι η silver card από ΜΑΛΕV :@

Θανάση , κάτι πρέπει να κάνεις με το γράψιμό σου... "πρόθυμη" "ΜΑLEV" και όχι MAΛΕΝ...

όσο για
Και μάλιστα, προχθές μου ήρθε κι η silver card από ΜΑΛΕΝ :@

αν μη τι άλλο είναι πλέον συλλεκτική, οπότε κράτα την για καμιά δύσκολη στιγμή ή πούλα την όσο όσο στο ΕΞΕΧΟΝ μέλος του forum που έχει αγαπημένη την αείμνηστη... :mrgreen:

1000 sorry, αλλα δε έχω το pc μου στο trip, κι γράφω μέσω http://services.innoetics.com/greeklish/
για αυτό βγάζει βλακείες μερικές φορες, τις οποιες δε μπορώ να διορθώσω :/

gonzo":1whqgcay said:
Κρίμα που ακόμα μια legacy εξαφανίζεται ,66 χρόνια αεροπορικής ιστορίας χάθηκαν εξαιτίας(για ακόμα μια φορά όπως σε άλλες χώρες ) ανικανότητας της κυβέρνησης να διαχειριστεί μια αεροπορική εταιρία.
Μήπως λοιπόν πρέπει να πάρουμε χαμπάρι πως το κράτος ΔΕΝ έχει καμία δουλειά να κάνει τον επιχειρηματία και οι πολιτικοί τους μάνατζερ αεροπορικών εταιριών???
Μήπως λέω.

Δεν ξέρω κατά πόσο έπαιξε ρόλο στο κλείσιμο της MALEV και ένα σχόλιο μέλους του forum,γνωστό με το όνομα "fotis",στο topic "Βουδαπέστη"...Παραθέτω τα στοιχεία παρακάτω...

https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=32&t=7518&st=0&sk=t&sd=a&start=15 - τρίτο σχόλιο απ'το τέλος...

Φρόντισε να πας σύντομα γιατί με την επιδημία που έχει πέσει στο "κόψιμο" των δρομολογίων δε σε βλέπω να πηγαίνεις.

Σύμφωνα με βάσιμες υποψίες,πίσω από το μυστηριώδες προφίλ βρίσκεται υπερήλικας πολιτικός,γνωστός και ως "επίτιμος"... 8)

Οχι σιγουρα δεν ειναι ο μητσος και ο τακης (ολοκληρο δε το λεω) αλλα την τελευταια φορα που ειχε κανονισει ταξιδι το δρομολογιο που ειχε επιλεξει για winter break κοπηκε.... :thx:

Άλλο ένα παράδειγμα ότι οι Συμμαχίες δε λειτουργούν προς το συμφέρον των μικρότερων εταιρειών τους, αλλά προς το συμφέρον των μεγαλύτερων, που βρίσκουν μικρές εταιρείες για να τους κάνουν τη "χαμαλοδουλειά" (feeders από τα περιφερειακά αεροδρόμια προς τα hubs) και να τους γεμίζουν τα widebodies, με code share και χαμηλό αντίτιμο για κάθε θέση. Μέσα σε περίπου ένα χρόνο, η Oneworld έχασε Mexicana & Malev, η Star Alliance έχασε την Spanair και έπεται συνέχεια, μια και τα οικονομικά κάποιων μικρών (και όχι μόνο) μελών της είναι στο κόκκινο ή κινδυνεύουν να φτάσουν εκεί: Austrian, LOT, SAS, Aegean, Adria και λοιπές...