KLM to Amsterdam, 10-15/03. 3. Maerzreise

• Thread starter Thread starter alexander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
h klm otan ksekinhse to e check in , eite eixes balitsa na paradoseis eite oxi mporouses na kaneis e check in .

mallon den sou edosan apo to ams kainourgio boarding pass gia ton logo oti to xarti pou eixes ekdosei apo to e check in arkouse mipos epeidh sto ams to boarding to kanoun me to bar code ... hlektronika dhladh ?????

an katalabes ti enoo .... :D

thats right
barcodes all over!

akoma kai sto self-printed boarding pass

Aλλη μια επιλογή για το Λονδίνο-Aθήνα είναι με KLM μέσω Αμστερνταμ, οπότε υπάρχουν και ερωτήσεις:

1. Μια ώρα κενό ανάμεσα στις 2 πτήσείς είναι αρκετή για την αλλαγή και για απρόοπτα στο Σίπχολ?
2. Όταν φτάνω στο Αμστερνταμ, ποια πινακίδα ακολουθώ για να πάρω την connecting flight για Αθήνα? Βγαίνω εντελώς από τις αφίξεις, έχοντας περάσει έλεγχο διαβατηρίου εντός Σένγκεν και ξαναπάω στις αναχωρήσεις, όπου μου ελέγχουν πάλι το εισιτήριο και ξανά security check... ή λέω βλακείες και όλα γίνονται εσωτερικά και αυτόματα?
3. Η πτήση είναι με 737... άνετα? Ποιες είναι οι καλές θέσεις..πίσω/μπρος? (Για οικονομική μιλάμε)..Είμαι παιδί του 320 και το boingaki με στραβώνει, αλλά στην ανάγκη...
Βάρβαρη ώρα η αναχώρηση από το Τ4 του Heathrow ..06:35

Aλλα που πρέπει να ξέρω/περιμένω από την KLM?...

Ελπίζω, αν πάω στο αεροδρόμιο στα desks τους αύριο, να μου βγάλουν χάρτινο εισιτήριο, γιατί θέλω να πληρώσω μετρητά. Δεν ξέρω αν περνάει η solo UK card moy. Βγάζουν όλες οι εταιρίες και χάρτινα ή θα βρεθώ προ εκπλήξεων?

HEJ_fan,

Εχοντας πολυ προσφατη την εμπειρια της ΚLM απο Αγγλια(ΜΑΝ-ΑΜS-ATH την 1/8 και ATH-AMS-MAN στις 30/8 ) μπορω να σου πω σχετικα με τα ερωτηματα σου:
1. Το AMS είναι εξαιρετικά ευκολο για transit, αν η πρωτη πτηση φτασει στην ωρα της, τοτε 1 ωρα ειναι υπεραρκετη
2. Το τρανσιτ ειναι εσωτερικο, γνωριζεις απο το check-in της πρωτης πτησης την πυλη για τη δευτερη πτηση. Το μονο που κανεις ειναι να πας απο τη μια πυλη στην αλλη. Στο check-in της πρωτης πτησης σου δινουν ενα μικρο φακελο που εχει πληροφοριες για το AMS κ σχεδιαγραμμα με ολες τις πυλες
3. Το 737NG ειναι κατα τη γνωμη μου εξαιρετικο αεροπλανο, προσωπικα το βρισκω εξισου ανετο και ησυχο με Α319/320 με τα οποια εχω ταξιδεψει αρκετα.Αλλα κ τα συγκεκριμενα 737NG της KLM ειναι καθαρα κ δειχνουν καινουργια. Παντως εγω εκατσα EXIT και μιλαμε για τεραστιο χωρο!

Γενικα η KLM χωρις να ειναι κατι το εξαιρετικο, ειναι μια καλη εταιρεια κ ανετα θα την επελεγα κ στο μελλον.

Σπυρος

(ΥΓ. 1ο μηνυμα στο airliners.gr :D )

koita, an exeis mathei sto service tis T4, tote i KLM tha einai mia megali apogoiteysi...

To AMS einai poly passenger friendly aerodromio, kai den pisteyw oti tha exeis to paramikro provlima...

ta738/739 einai ligo ligotero aneta apo ta airbus se kathe periptwsi, alla i aisthisi tis apogeiwsis tha se apozimiwsei.

kai btw, Spiro welcome to the forum!!!!

χεχε κοιτα τι ξέθαψα!! :lol: Λοιπον.....Αλεξ παιδί μου το τραίνο για την πολη ποση ώρα κάνει? Θα είμαι 6 ώρες στο AMS την πέμτπη και λέω μπας και προλαβαίνω :lol: Αν εχει καλό καιρό.... Με βοήθησαν αρκετά οι πληροφορίες σου για το echeck in. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα αύριο :lol: Εεεμ και τι άλλο..Ααααααα φέτος το μάρτιο που θα πας? :lol:

Το τρενάκι από Schiphol για Άμστερνταμ αν θυμάμαι καλά κάνει κανένα 20λεπτό. Τα δρομολόγια είναι αρκετά συχνά. Εννοείται ότι προλαβαίνεις!

tha simfoniso ki ego 15-20min maximum, ticket na vgaleis return kai malista ap' to michanima (6 euro an thimamai kala) pou einai ligaki pio ftino, krata kai omprela mazi! einai omorfo to AMS, zilevo! (tha pixei to mati sou na vlepei 747 & podilato)

by the way, echo mia oraia foto to AMS apo psila, den xero omos pos na tin elattoso se megethos giati einai polla MB kai den mporo na tin kano upload! any advice kaneis?

http://www.taalthuis.com/course/beginners/waves/l10318.wav

dtrach":1xspawvi said:
χεχε κοιτα τι ξέθαψα!! :lol: Λοιπον.....Αλεξ παιδί μου το τραίνο για την πολη ποση ώρα κάνει? Θα είμαι 6 ώρες στο AMS την πέμτπη και λέω μπας και προλαβαίνω :lol: Αν εχει καλό καιρό.... Με βοήθησαν αρκετά οι πληροφορίες σου για το echeck in. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα αύριο :lol: Εεεμ και τι άλλο..Ααααααα φέτος το μάρτιο που θα πας? :lol:

LOOOOOOL tha prolaveis sigoura, alla me to malako... etsi?!! :D

gia ton kairo tha symfwnisw. oi ollandoi einai "yperifanoi" pou stin xwra tous exei iliofaneia kata meso oro 8 meres ton xrono! mia mikri omprelitsa den vlaptei

oso gia tin 4.Maerzreise, ksereis... elpizoume na einai ekei... makria... :lol: :lol: