Κόπηκα για αστιγματισμό, ποιές άλλες επιλογές υπάρχουν

Αν εχεις αστιγματισμό μπορείς να έχεις 10/10 μόνο με διόρθωση (γυαλιά) ή χειρουργείο. Aμφιβάλλω να σε αφήσουν με γυαλιά ή με χειρουργείο laser να ξεκινήσεις στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις (ΠΑ ή ΑΣ)...

Και νομίζω έτσι μόνο στη πολιτική αεροπορία θα είσαι ήσυχος ότι μπορείς να περάσεις και να κρατήσεις το class I medical...

Όταν πέρασες απο το Κ.Α.Ι. και σε "έκοψαν" τους ρώτησες αν με τις δικές σου 1.75 διοπτρίες αστιγματισμό θα σου έδιναν class I medical για πολιτική αεροπορία- Σχολή; (κατά ΕΑSA είσαι κατω απο 2.00 και διορθώσιμα 10/10).

Έπρεπε να το γράψω καλύτερα, 20/20 10/10 έχω χωρίς διόρθωση. Απλώς στο διαθλασιμετρο έχω αστιγματισμό που και με αυτόν όσο έχω βλέπω κανονικά.

Δεν επρεπε να σε κοψουν τότε! Ξαναδοκίμασε!

Χαχαχα οχι απαραίτητα, άπλως εμένα μου φαίνεται πιο "εύκολη" επιλογή ο στρατός. προσφέρει μια σιγουριά απο οσα εχω ακούσει οτι αν έχεις καλούς βαθμούς και είσαι καλός στις πτήσεις (δεν το θεωρώ κάτι εύκολο φυσικά) θα μπορέσεις να πετάξεις.

Για να παω πολιτική αεροπορία απο την υποτροφία (γιατί δεν μπορώ αλλιώς) πρέπει να παρατήσω τη σχολή μου στο πρώτο έτος, να παω στρατό (9μηνο νομίζω για εμένα) να δω εαν μπορέσω να πάρω την υποτροφία και αν την πάρω να παω. Αν όμως δεν την πάρω θα εχω χάσει τη σχολή μου.
Έχει προχωρήσει η συζήτηση αρκετά, αλλά το μόνο που θέλω να πω εγώ σαν παρένθεση είναι ότι δεν χρειάζεται να παρατήσεις την σχολή σου εξαρχής. Προσπαθείς για την υποτροφία, είτε γίνεσαι δεκτός και αφήνεις τη σχολή, είτε δεν γίνεσαι δεκτός και συνεχίζεις κανονικά τις σπουδές σου.