Korean Air

• Thread starter Thread starter Belavia
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Belavia

First-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LATI
Εκτός των δύο πτήσεων την ημέρα του Α380 από Σεούλ για Ναρίτα ΚΕ701 (9:10-11:30) και ΚΕ001 (11:10-13:30), Διπλασιασμός των Α380 προς JFK,…….
2 α/φ την ημέρα από Σεούλ για Νέα Υόρκη.!.!. ΚΕ081/2 και θα γίνει και η ΚΕ085/6…!...!...
Εντυπωσιακό, αυτό όμως θα φέρει αλλαγές για την άφιξη του Α380 στην Φραγκφούρτη που θα καθυστερήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2012, και περιορισμό σε 2 πτήσεις την εβδομάδα των πτήσεων προς Χονγκ Κογκ, ενώ τώρα εκτός της ΚΕ067 (08 20:00-22:30) μερικές ημέρες και η ΚΕ603 (8:30-10:55) γίνεται με Α380.
Παραμένει το Παρίσι με την ΚΕ 901 καθημερινά να το επισκέπτεται το Α380. Ενώ στο Λος Άντζελες το Α380 πηγαίνει με την ΚΕ017/18 που γίνεται μόνο την Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.
Από την Αθήνα η εταιρεία έχει codeshare συνεργασία με την OK για να εξυπηρετεί τους Έλληνες επιβάτες.
Προσωπικά δεν θεωρώ καλή σύνδεση γιατί θα περιμένουμε πολλά χρόνια να δούμε Σεούλ-Πράγα με Α380 ενώ γιατί δεν προωθούν codeshare με την AF;
Χαζή ερώτηση, θέλουν να έχουν ευχαριστημένους όλους τους συνεργάτες τους.

http://www.koreanair.com/etc/downloads/ ... e_2009.pdf

H Korean Air ολοκλήρωσε την εξαγορά του 63,88% της Asiana έχοντας πλέον τον πλήρη έλεγχο της. Στόχος είναι μακροπρόθεσμα να μείνει μόνο το brand της Korean Air οπότε η Asiana θα είναι πλέον παρελθόν και σαν εταιρία και σαν brand

Νομίζω αυτή η ενοποίηση βγάζει νόημα. Καλύτερα μια ισχυρή εταιρία παρά δύο μεγαλομεσαίες.
Ποτέ δεν καταλάβαινα ποιο το νόημα δύο εταιριών στην ίδια αγορά με πανομοιότυπο επιχειρησιακό πλάνο, δίκτυο και υπηρεσίες με μοναδική φιλοδοξία η μία να συμπληρώνει / μιμείται την άλλη.
Να δεις που κάτι μου θυμίζει αυτό….

Το πρώτο αεροσκάφος (Boeing 787-10, HL-8515) με τα νέα χρώματα της εταιρείας εμφανίστηκε σήμερα στο αεροδρόμιο Γκίμπο της Σεούλ. Φωτογραφία από τον λογαριασμό jun.aviation στο ίνσταγκραμ.IMG_2797.jpeg

Μου αρέσει πολύ η ουρά που όντως δεν θυμίζει πλέον Pepsi Cola. Από κει και πέρα νομίζω πως η KLM θα ήθελε να πει κάτι στην ομόσταυλη ;) .

Το logo σε αυτή τη μορφή θυμίζει και Riyadh Air σε περιστροφή