Luz
V.I.P.-Class-Member
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Website
- www.luz.gr
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
- elspoterdeavion
Έχεις κάνει type rating στο Blue Magazine;

υποφερει.. Και θα υποφερει για 2 χρονια τουλαχιστον..η Α3 αναγκαστικα θα μικρυνει για να ξαναμεγαλωσει σε βαθος χρονου. Τωρα για τις απολυσεις το αν ειναι παρανομες η οχι ας το απαντησει καποιος που ξερει και εργατικο δικαιο και το προγραμμα Συν+Εργασια που ισχυει τωρα.Διοτι το τωρινο προγραμμα επιτρεπει νομιζω τις απολυσεις ακομα και αν σε βγαλει αναστολη η σε εχει εκ περιτροπης. Και θα πω και κατι off topic που μου μετεφεραν.. Ξερετε ποσες επιχειρησεις μπηκαν μεσα με αυτο το λοκνταουν; Μου ειπε γνωστος μου για επιχειρηση πλαστικων ειδων οτι παει για φουντο διοτι του εχει μεινει η παραγωγη στα χερια με την απαγορευση πωλησης στα σ/μ!Και τα εξοδα τρεχουν με μισθους,ασφαλιστικες εισφορες κτλ. Ε αυτο βαλτε το σε μια αεροπορικη εταιρεια που εχει 40+ αεροπλανα που πεταει 25 δρομολογια την ημερα και δεν βγαινουν ουτε τα εξοδα. Δυστυχως η κυβερνηση ουτε πλανο ουτε σχεδιο για οτιδηποτε προκυψει εχει. Και θα την πληρωσουμε ολοι ειτε εργαζομαστε ειτε οχι.
υποφερει.. Και θα υποφερει για 2 χρονια τουλαχιστον..η Α3 αναγκαστικα θα μικρυνει για να ξαναμεγαλωσει σε βαθος χρονου. Τωρα για τις απολυσεις το αν ειναι παρανομες η οχι ας το απαντησει καποιος που ξερει και εργατικο δικαιο και το προγραμμα Συν+Εργασια που ισχυει τωρα.Διοτι το τωρινο προγραμμα επιτρεπει νομιζω τις απολυσεις ακομα και αν σε βγαλει αναστολη η σε εχει εκ περιτροπης. Και θα πω και κατι off topic που μου μετεφεραν.. Ξερετε ποσες επιχειρησεις μπηκαν μεσα με αυτο το λοκνταουν; Μου ειπε γνωστος μου για επιχειρηση πλαστικων ειδων οτι παει για φουντο διοτι του εχει μεινει η παραγωγη στα χερια με την απαγορευση πωλησης στα σ/μ!Και τα εξοδα τρεχουν με μισθους,ασφαλιστικες εισφορες κτλ. Ε αυτο βαλτε το σε μια αεροπορικη εταιρεια που εχει 40+ αεροπλανα που πεταει 25 δρομολογια την ημερα και δεν βγαινουν ουτε τα εξοδα. Δυστυχως η κυβερνηση ουτε πλανο ουτε σχεδιο για οτιδηποτε προκυψει εχει. Και θα την πληρωσουμε ολοι ειτε εργαζομαστε ειτε οχι.Luz":1ss97ir4 said:Ovelix,αληθεύει ότι εργάζεσαι στον όμιλο της Α3 όπως πληροφορήθηκα;