Κριτηρια/διαδικασια επιλογης πληρωματος καμπινας στην Ελλαδα

• Thread starter Thread starter DLTKIR
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Eχουμε και απο τους δυο... πολλοι τους οποιους εκοψε η ΟΑ ηρθαν σε εμας.Και εχουμε πολλους που με χρονια προυπηρεσια...Θα αναφερω παραδειγματα με αλλαγμενα ονοματα. Η Αλεξια, πεταει 8 χρονια με ΒΑ σαν προισταμενη. Πριν απο αυτο ηταν προισταμενη και διευθυντρια πληρωματων στην easyjet με βαση luton. Περα απο οτι εχει ολη αυτη την προυπηρεσια, ειναι μια θεα. 180 υψος, μαυρο μαλλι πρασσινο ματι. Μιλαει αγγλικα φυσικα, μιας και σπουδασε στο Μαντσεστερ ισπανικα, ελληνικα και γαλλικα. Εκανε αιτηση στη νεα ΟΑ και στην Α3. Κανεις δεν της απαντησε. Η Γεωργια, μιση ελληνιδα μιση ισπανιδα, με γερμανικα εκτος απο ελληνικα αγγλικα ισπανικα, προυπηρεσια σε κρουαζιεροπλοια προισταμενη στη ΒΑ (13 χρονια) εκανε αιτηση στη ΝΟΑ. τιποτα και απο εκει.να αναφερω και ηλικιες. Αλεξια 30, Γεωργια 39. Οποτε μενουν εδω και ειναι ησυχες. Εχουμε και αλλα τρελα παραδειγματα... Τιποτα ομως και κανενας δεν ειναι καλος για την τρελομεζιτη. Αυτη θελει τα "κοριτσια" της, με ο,τι συνεπαγεται αυτο. Κυριες, οχι μονο λογω ηλικιας αλλα λογω ωριμοτητας και ικανοτητων, τιθενται αυτοματα εκτος...

θα ηθελα να αναφερω και εγω παραδειγμα (μιας που συνατησα την ακατανομαστη πριν μια πενταετια) αλλα αν σας πω θα κατηγορηθω ως σνομπ...οχι οτι με πολυνοιαζει αλλα ας το αφησω. Η συγκεκριμενη ειναι κομπλεξικη γιατι η ιδια δεν ξερει τι της γινεται, και τα κομπλεξ της τα βγαζει σε οποιονδηποτε "απειλει" τη θεση της εχοντας πιο πολλη εμειρεια η γνωσεις. Ετσι λοιπον γεμισε ο κλαδος παρτσακλα...

Ολα συμβαινουν για καποιο λογο ομως... Μολις μαθαμε για μισθους και προγραμματα Νοα, κανουν το σταυρο τους που δεν τους πηρε η Ολυμπικ!!!

Έλεος! Σταματήστε πια να ρίχνεται λάσπη όλοι εσείς που αποτύχατε να μπείτε στη νέα ολυμπιακή!!! Ε δε νομίζω πια όλες να είναι άσχετες και παρτσακλά!! Αλλά όσα δε πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!! Υπάρχουν πολλά παιδιά, για να μη πω όσα έχω γνωρίσει με φοβερές σπουδές και γνώσεις ξένων γλωσσών, εμφανίσιμα και ευγενικά,ασχέτως αν είχαν ή όχι εμπειρία στο χώρο. Ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και γιατί τα επέλεξαν. Δε λέω ότι κάποιοι δεν αδικήθηκαν, ή ότι δεν έπαιξε κ το μέσον,τυγχάνει να γνωρίζω αρκετά παιδιά αξιόλογα,που έμειναν απ' έξω, αλλά ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα..Έχει καταντήσει αηδία αυτό που κάνουν κάποιοι εδώ μέσα.

DLTKIR":8ph4ui2b said:
Η Αλεξια, πεταει 8 χρονια με ΒΑ σαν προισταμενη. Πριν απο αυτο ηταν προισταμενη και διευθυντρια πληρωματων στην easyjet με βαση luton. Περα απο οτι εχει ολη αυτη την προυπηρεσια, ειναι μια θεα. 180 υψος, μαυρο μαλλι πρασσινο ματι. Μιλαει αγγλικα φυσικα, μιας και σπουδασε στο Μαντσεστερ ισπανικα, ελληνικα και γαλλικα. Εκανε αιτηση στη νεα ΟΑ και στην Α3. Κανεις δεν της απαντησε.

Δηλαδή Κλεοπάτρα μου, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έκανε για την Ολυμπιακή (ή την Aegean), έτσι? Δεν πειράζει, ας τα κάνει κρεμαστάρια στην British Airways...

Eγώ δεν είπα ότι δεν έκανε..δε με κατάλαβες μου φαίνεται. Δε μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζονται κάποιοι εδώ μέσα κ που τους βάζουν όλους στο ίδιο καζάνι.Αυτό είπα, ξεκάθαρα.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει ότι ένα άτομο με τέτοια προσόντα, δεν "κάνει" για τις δύο μεγάλες αεροπορικές εταιρείες στη χώρα μας. Προφανώς θα έπρεπε να προσφέρουν και ανάλογο μισθό, ενώ τώρα βολεύονται με όλα αυτά τα κοριτσάκια που τους βγάζουν το λάδι για πενταροδεκάρες...

Μπραβο φιλε, καλα τα λες... Ελα Κλεοπατρα εσυ να κανεις αιτηση εδω με προυπηρεσια σε ΟΑ η Α3, χωρις τα υπολοιπα που ζητανε οι νορμαλ εταιρειες, να δεις τι κρεμασταρια θα παρεις... κανεις δεν τις ξερει εδω αυτες τις εταιρειες... οσον αφορα τωρα στα κρεμασταρια, εγω προσωπικα οπως ειπα ηδη, ΠΟΤΕ δεν ενδιαφερθηκα για δουλεια στην ελλαδα, γιατι ουτε εξασκελα μπορω/θελω να κανω, ουτε θελω/μπορω να ξω με 2000 ευρω λιγοτερα απο αυτα που παιρνω τωρα. επισης μου αρεσει να βλεπω τον κοσμο και οταν λεω κοσμο δεν εννοω αεροδρομια της ευρωπης, αλλα αξιοθεατα, ομορφα ξενοδοχεια, τρομερα εστατορια του ΚΟΣΜΟΥ...Ο λογος που οι κοπελλες αυτες θελησαν να γυρισουν ειναι προσωπικος, γιατι η θελουν να κανουν παιδια, η να γυρισουν σε αγαπημενα τους προσωπα, η γιατι τους πιανει το πατριωτικο και νομιζουν οτι ατομα σαν και αυτες θα βαλουν μια ταξη στο μπαχαλο και στην ασχετιλα που επικρατει στην καμπινα.. μιας και εχουν να προσφερουν πολλα απο τις εμπειρειες και εκπαιδευση τους μιας και οι ποιο πολλοι εχουν δουλεψει και σε αλλα τμηματα εκτος απο αεροσυνοδοι.

Η "Αλεξια" λοιπον, ευλογει την ωρα και τη στιγμη που δεν τις απαντησαν απο ΟΑ, μιας και τωρα εχει βγει part time 50%, κοινως δουλευει δυο εβδομαδες = 2 πτησεις το μηνα, μιας και ειναι στα μακρυνα, και προφατως που την ειδα, εφευγε στην Ελλαδα με αδεια μητροτητας και πληρεις αποδοχες για μεχρι να γεννησει και απο τοτε μεχρι το μωρο της να συμπληρωσει 2 χρονια ζωης, μιας και ειναι εγκυος... Αληθεια τα εχετε αυτα στην εταιρεια που εισαι (αν πετας καπου-δεν το κανεις εμφανες- ) Κλεοπατρα??? Και επειδη το θεμα ξεκατινιαζεται απο ενα ποστ, και κατανταει στα σκουπιδια, μηπως θελεις εσυ να πμας πεις πως μπηκες στην εταιρεια που δουλευεις, και να μας περιγραψεις απο τι συνεντευξη περασες??? ενημερωτικα και απο περιεργεια ρωταω, γιατι ενω πολλοι απο μας γραψαμε απο τι κυμματα περασαμε μεχρι να παρουμε τη δουλεια, κανεις απο τη ΝΟΑ η Α3 δεν μας εγραψε πως γινανε οι προσληψεις εκει... και μην μου πειτε οτι δεν μπαινουνε στο φορουμ, σιγουρα μπαινουνε μιας και σχολιαζουν οσα γραφουμε εδω... σε αντιπαραθεση με το "οσα δε φτανει η αλεπου" μηπως να βαλουμε το "οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται???"

καλο απογευμα

θα ηθελα να μαθω απο την Κλεοπατρα μιας που την πειραξε πως νοιωθει που ειναι σε μια εταιρια και εχει παει εκει λογο προυπηρεσιας A3 και επι την ευκαιρια αφησε αλλα κοριτσια εκτος μονο και μονο που προερχοτανε απο Α3 αν υποθεσω καλα.
Το οτι γλυκεια μου ατομα με σπουδες ,γλωσσες κλπ δεν σημαινει οτι εισαι και ο /η καλυτερος για την δουλεια γιατι εκει σε μια αεροπορικη εταιρια αποκαλυπτεις τον χαρακτηρα σου και δειχνεις πραγματικα τον εαυτο σου.
Κανεις δεν ειπε οτι δεν αξιζει καποιος να εργαστει στην ΝΟΑ αλλα εαν διαβασες καλα το θεμα ασχολειται περισσοτερο με τις διακριεσεις /επιλογης καμπινας
Παντος ενα πραγμα εμαθα απο την δουλεια που τοσο αγαπησα.
Οσο την αγαπας περισσοτερο τοσο κανεις τον επιβατη να ειναι καλα μεσα στο αεροπλανο και αυτο το καταλαβαινουνε
Χαιρετισματα στο αφεντικο σου την Μεζιτοπουλα

Πετρο, μια συμβουλη... οταν καποιος γραφει κατι που σε συγχιζει, η διαφωνεις, κατσε και διαβασε ολα τα ποστ του. Εκει καταλαβαινεις πολλα... και θα γελασεις και πολυ με καποια...

Πρώτον δε προέρχομαι από aegean και δεύτερον δε με ξέρετε προσωπικά εσείς οι δύο για να βγάζετε συμπεράσματα για το εάν θα πάρω κρεμαστάρια ή όχι,περνώντας από συνέντευξη σε μεγάλη εταιρία του εξωτερικού. Καλά θα κάνετε να προσέχετε τι λέτε όταν δεν γνωρίζετε σε ποιόν ή ποια απευθύνεστε. Το τι προυπηρεσία διαθέτω,όπως και το τι σπουδές έχω κάνει εγώ στη ζωή μου το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν και όχι άγνωστοι μέσα σε ένα φόρουμ.

Καλη μου, εσυ βιαστηκες να μας προσαψεις πρωτη το "οτι δε φτανει η αλεπου"...μην το ξεχνας! Και εσυ φανταζομαι δεν ηξερες σε ποιους απευθυνοσουν οταν το ελεγες αυτο ετσι??? απο οπου λοιπον και να προερχεσαι και ο,τι προσοντα και να εχεις, απο τη στιγμη που μπαινεις σε ενα φορουμ και καταθετεις μια αποψη, οι λοιποι, η θα συμφωνησουν, η θα διαφωνησουν. Αντι λοιπον να επικαλεισαι τους παντες με τη φραση "ελεος πια σταματηστε", η μπες και γραψε την αποψη σου, η αν δεν συμφωνεις με τιποτα και απαξιεις να γραψεις αυτα που νομιζεις, τοτε μπες και διαβασε αλλο ποστ σε αλλο νημα. Ελευθερια λογου εχουμε οποτε καθενας μπορει να γραφει ο,τι θελει. Καλη επιτυχια σ οτι κανεις.