- Περιοχή
- LGAT, East Terminal
- Website
- www.flickr.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AOA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAT
Τις προαλλες εφτασα στο Βενιζελο προκειμενου να ταξιδεψω με την πτηση 540 της Α3 για Θεσσαλονικη. Μπαινοντας στο κτιριο, συμβουλευτηκα τον πινακα αναχωρησεων του αεροδρομιου οπου και ειδα οτι το check-in γινεται στα γκισε 118-121. Πηγα λοιπον και στηθηκα στην ουρα. Μετα απο αρκετη ωρα ηρθε η σειρα μου και δινοντας το εισιτηριο, η υπαλληλος μου ειπε οτι δεν μπορω να κανω check-in εδω αλλα στα γκισε 126-128 (αν θυμαμαι καλα). Της εξηγησα οτι ο πινακας λεει 118-121 για την πτηση αυτη, αλλα αυτη μου ειπε οτι επειδη η πτηση συνεχιζει για Γερμανια, εδω τσεκαρουν οι επιβατες που πανε εξωτερικο. Να επισημανω οτι στις οθονες πανω απο τα συγκεκριμενα γκισε (το ειδα εκ των υστερων) εγραφε στα ελληνικα "Διεθνεις πτησεις" και απο κατω (και καλα η μεταφραση
) "ALL DESTINATIONS"!!!
Αφου λοιπον δεν βρηκα ακρη με την υπαλληλο, πηγα στα αλλα γκισε οπου ηταν το τσεκαρισμα πτησεων εσωτερικου. Η ουρα εκει ηταν τριπλασια και πολυ ευγενικα πηγα σε ενα απο τα γκισε εξηγωντας οτι περιμενα πολυ ωρα διπλα (αναφεροντας του το λογο) και να μου εκανε check-in. Δυστυχως ομως μου ειπε να περιμενω στη νεα ουρα μεχρι να ερθει η σειρα μου. Τα νευρα μου οπως ηταν φυσικο ξεχειλισαν και προσπαθησα να βρω εναν υπευθυνο. Εκεινη τη στιγμη (και λογω οτι ειχε περασει η ωρα με ολες αυτες τις ιστοριες) φωναξαν απο τα γκισε να πανε πρωτοι οι επιβατες της 540 για να προλαβουν την πτηση.
Στο νεο γκισε που πηγα και ρωτησα την υπαλληλο της Α3 για ποιο λογο γινεται αυτη η ασυννενοησια, μου ειπε οτι ειναι λαθος του ΑΙΑ και οτι το εχουν επισημανει πολλες φορες, εδω και πολλους μηνες, στους υπευθυνους του αεροδρομιου. Και ας υποθεσουμε οτι οι υπευθυνοι του αεροδρομιου δεν κανουν τιποτα ολους αυτους τους μηνες. Η Α3 τι εχει κανει για να λυσει το προβλημα και να μην περιμενουν οι επιβατες σε 2 ουρες?
Εγω πιστευω οτι αυτο ειναι λαθος και της Α3 η οποια εχει 2 διαφορετικα γκισε για μια πτηση. Αυτο δεν γινεται να διευκρινιστει στον πινακα αναχωρησεων (οτι δηλαδη για την πτηση 540 οι επιβατες Θεσ/νικης να πανε στο 126 και αυτοι της Στουτγαρδης στο 11
. Η ιδια η εταιρεια θα επρεπε να ειχε βρει μια λυση ωστε (οπως γινεται παντου) οι επιβατες μιας συγκεκριμενης πτησης να τσεκαρουν σε συγκεκριμενα γκισε, ασχετα αν ορισμενοι κατεβαινουν στον ενδιαμεσο σταθμο.
Ετσι για να παρω γνωμες εβαλα και το παραπανω δημοψηφισμα, για να δω τις δικες σας γνωμες και ισως να τις δουν και καποιοι υπευθυνοι της Α3.
) "ALL DESTINATIONS"!!! Αφου λοιπον δεν βρηκα ακρη με την υπαλληλο, πηγα στα αλλα γκισε οπου ηταν το τσεκαρισμα πτησεων εσωτερικου. Η ουρα εκει ηταν τριπλασια και πολυ ευγενικα πηγα σε ενα απο τα γκισε εξηγωντας οτι περιμενα πολυ ωρα διπλα (αναφεροντας του το λογο) και να μου εκανε check-in. Δυστυχως ομως μου ειπε να περιμενω στη νεα ουρα μεχρι να ερθει η σειρα μου. Τα νευρα μου οπως ηταν φυσικο ξεχειλισαν και προσπαθησα να βρω εναν υπευθυνο. Εκεινη τη στιγμη (και λογω οτι ειχε περασει η ωρα με ολες αυτες τις ιστοριες) φωναξαν απο τα γκισε να πανε πρωτοι οι επιβατες της 540 για να προλαβουν την πτηση.
Στο νεο γκισε που πηγα και ρωτησα την υπαλληλο της Α3 για ποιο λογο γινεται αυτη η ασυννενοησια, μου ειπε οτι ειναι λαθος του ΑΙΑ και οτι το εχουν επισημανει πολλες φορες, εδω και πολλους μηνες, στους υπευθυνους του αεροδρομιου. Και ας υποθεσουμε οτι οι υπευθυνοι του αεροδρομιου δεν κανουν τιποτα ολους αυτους τους μηνες. Η Α3 τι εχει κανει για να λυσει το προβλημα και να μην περιμενουν οι επιβατες σε 2 ουρες?
Εγω πιστευω οτι αυτο ειναι λαθος και της Α3 η οποια εχει 2 διαφορετικα γκισε για μια πτηση. Αυτο δεν γινεται να διευκρινιστει στον πινακα αναχωρησεων (οτι δηλαδη για την πτηση 540 οι επιβατες Θεσ/νικης να πανε στο 126 και αυτοι της Στουτγαρδης στο 11
Ετσι για να παρω γνωμες εβαλα και το παραπανω δημοψηφισμα, για να δω τις δικες σας γνωμες και ισως να τις δουν και καποιοι υπευθυνοι της Α3.