Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Δρομολόγια Olympic Air

Μα αυτό ακριβώς σου λέω. Θυμάμαι πως είχα διαβάσει ότι έκλεισες για τέλη Σεπτεμβρίου, γνωρίζοντας την αναμπουμπούλα, ελπίζοντας πως όλα θα πάνε καλά. Αφού ήξερες πως η πΟΑ-νΟΑ εκείνες τις μέρες θα είναι σε κατάσταση μπαχάλου, γιατί τα έκλεισες? Ε? Δεν ήξερες ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Τι περίμενες? Να σε πάρουν την 1η στιγμή τηλέφωνο και να σε ενημερώσουν για το τι θα γίνει με τα εισιτηριάκια σου? Αυτά. Συγχωρήστε μου την έκρηξη, αλλά κάποια πράγματα έχουν και όρια.

jerry":16py8g02 said:
Τι περίμενες? Να σε πάρουν την 1η στιγμή τηλέφωνο και να σε ενημερώσουν για το τι θα γίνει με τα εισιτηριάκια σου?

Κάτσε δυο λεπτά. Και εγώ με Aegean θα έκλεινα για να αποφύγω ταλαιπωρία αν ήθελα να πετάξω τώρα, συμφωνώ. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για μια εταιρία που πάει να κάνει ένα transition και το κάνει με προβλήματα! Στην τελική αν δε μπορούν να το κάνουν έτσι απλά, ας λέγανε "όλο το Σεπτέμβριο δε θα λειτουργεί ούτε πΟΑ ούτε νΟΑ". Δε γίνεται η εταιρία να συνεχίζει τη λειτουργία της και να φταίνε οι πελάτες που απαιτούν να λειτουργεί ΣΩΣΤΑ. Άλλο το να λέμε εμείς μεταξύ μας "ρε συ, κλείσε με Aegean να μην τραβιέσαι με την αλλαγή της ΟΑ" και άλλο να θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί και δικαιολογία για την ίδια την εταιρία να μη μπορεί να κάνει χωρίς προβλήματα την αλλαγή.

Μα δεν είπα ότι η εταιρεία δε θα ενημερώσει. Απλά δεν πρόκειται να το κάνει τώρα και μην το περιμένετε άμεσα (όσοι έχετε κλείσει τα περίφημα ανύπαρκτα εισιτήρια). Το ότι εμείς ξέρουμε τα δρομολόγια δε σημαίνει κάτι.

Re: Απορίες για flight info της Athens Airways

Ειχα πεταξει την προηγουμενη πέμπτη με την μεσημεριανή της ZF απο HER-ATH και είχε καθυστερηση 20' ! Και ξαναπέταξα χθές με ZF απο HER-ATH, 10:50 το πρωι και ειχαμε καθυστερηση 30' για αρχή, στη συνέχεια 40' και εδωσαν πιθανή ωρα αναχώρησης 11:55 ! Το θεμα είναι οτι εκτός του ότι επιβιβαστήκαμε στις 12:15, κάναμε και 50' στον αέρα...Αρκετη ωρα με πολλές αναταράξεις. 1+ ωρα καθυστερηση... Ερωτηση: Μηπως επρεπε να μας δωσουν κουπονια ή δωρεαν εισιτηριο?

Υ.Γ. Τα ντουλαπάκια των τελευταιων θεσεων ηταν ολα γεματα απο νερα - αποσκευες πληρωματος - καλαθακια και οτιδηποτε αλλο. Ρωτησα την αεροσυνοδο αν υπαρχει χωρος για να βαλω τη βαλιτσα μου και το λαπτοπ και με συμβουλεψε να τα βαλω κατω απο το καθισμα! Τις ειπα οτι δεν χωρανε και αυτο που ειχε να πει ηταν : "Δεν μας πειραζει η τσαντα, βαλτε τη πανω σας!!!". Ευλογα ρωτησα πως εφοσον εχω χειραποσκευες, δεν πρεπει να υπαρχει και ο αναλογος χωρος για να τα βαλω; Αυτο που ελαβα σαν απαντηση ηταν "Οχι απαραιτητα"...

Τα συμπερασματα δικα σας...

imaginas":1ge02whl said:
Τη Μαδρίτη θα την κρατήσουν ή να ψάχνω στην Iberia ή σε άλλες εταιρείες για εισιτήριο;
Σε άλλες, σε άλλες.... ποια Ελληνική εταιρία προσέθεσε (κατά τύχη) τη Μαδρίτη στο δίκτυό της; :mrgreen:

manos_p":qf8vpp36 said:
Το θέμα μας δεν είναι τι θα γίνουν τα εισήτηρια που έχω ήδη κλείσει αλλά αυτά που θέλω να κλείσω γιατί αλλά λέει το τηλ κέντρο της πΟΑ (2109666666) άλλα λένε τα πρακτωρεία και δεν ξέρουμε ακόμα τι λένε στο τηλ κέντρο της νΟΑ γιατί από το μεσημέρι δεν ποιάνεις γραμμη!!! :wall:
Το βρίσκω τραγικό το τηλ κέντρο της πΟΑ να συνεχίζει να κάνει κρατήσεις με το παλαιό πρόγραμμα!!! Τα πρακτωρεία να έχουν ενημερωθεί και να μην ξέρουμε από που και πως θα κλείνουμε εισητήρια!!!
--Εdit--
Το τηλ κέντρο της νΟΑ έκλεισε. Θα λειτουργεί 8:00 με 20:00. :rant:

Σκέψου να μην ήσουν και μέλος του airliners.gr και να μην ήξερες τα δρομολόγια από 1/10 και μετά. Και σταμάτα να μας ζαλίζεις τον έρωτα κάθε τρεις και λίγο. Έλεος πια. Έχεις γίνει γραφικός. :8: :8:

Re: Olympic Air Dash8 400Q

Εγώ δε βλέπω κανένα special livery στο σύδεσμο που έχεις παραθέσει...

Re: Olympic Air Dash8 400Q

Λέει: Unlike previous arrivals, the latest member of the fleet touched down at Ferihegy in non-Malév colours. For the first time the airline is publishing a competition for the design of a unique image for the plane, with the winner getting the opportunity of ornamenting the exterior of the Q400.
Ε, με αυτό πέταξα. Όχι ότι έχει καμία σημασία, αλλά μιας και έγραψα για το Q400 το ανέφερα.

Re: Διεθνής Αεροπορική Έκθεση

κατάθερα και πηγα και γω στην εκθέση την Κυριακή μαζι με τον πατέρα μου. Τίποτα το συναρπαστηκο (αν εξερέσουμε το γερμανικό εστιατ'οριο με τις μπυρες HB :lol: )
πτήσεις εθισμού είχαν άλλα με 20 ευρω :rant:
photos θα αναίβουν σε λίγο (μέχρι να βρω που έχω βάλει το καλώδιο της κάμερας μου :P )

Re: Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

Τραβα και βαρα μηνυση τη MIG για προσβολη της συλλογικης σου οντοτητας! :wall: :wall: :wall:
(τοσα ποστ, δεν εχω δει να γραφεις κατι θετικο!)