Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Aegean's Airbus Α320 Family

DSP":29bgwyjn said:
alex96":29bgwyjn said:
Θα έλεγα οτι δεν είναι η αιτία αυτή παρά ένα μικρό ποσοστό του πραγματικού λόγου.Αλήθεια,η εταιρεία θα δημοσιοποιήσει αυτή την απόφαση,αν φυσικά ισχύει;

Αρχίσαμε πάλι... Το thread αυτό θα το παρομοίαζα με τα αντίστοιχα περί αγοράς 777-300ΕR ή Concorde από την Ολυμπιακή :roll:

Αρχικά βγάζεις την "πληροφορία" ότι η εταιρεία "ακύρωσε τα τρία αεροπλάνα". Και μάλιστα σύμφωνα με "έγκυρες πηγές". Τώρα όμως αναρωτιέσαι "αν η εταιρεία θα δημοσιοποιήσει την απόφαση, αν αυτή ισχύει". Επίσης αναφέρεσαι και στον "πραγματικό λόγο" της ¨ακύρωσης. Τρία τινά μπορούν να συμβαίνουν φίλε μου: (εφόσον δεν τεκμηριώνεις αυτό που λες)

1) εργάζεσαι / έχεις άμεση σχέση με την Airbus ή τον lessor των αεροσκαφών και σου είπε είτε η airbus είτε ο lessor ότι αερολπάνα γιοκ. Έτρεξες αμέσως στο αγαπημένο σου forum να κάνεις την ανακοίνωση για να φωτίσεις τα υπόλοιπα μέλη και την κοινωνία γενικότερα.
2) εργάζεσαι / έχεις άμεση σχέση με το ΔΣ της Aegean και σου είπε ότι αεροπλάνα γιοκ. Έτρεξες αμέσως στο αγαπημένο σου forum να κάνεις την ανακοίνωση για να φωτίσεις τα υπόλοιπα μέλη και την κοινωνία γενικότερα.
3) Κάνεις πλάκα.
4) Βγάζεις βρώμα γιατί νομίζεις ότι έτσι θα βοηθήσεις τον εθνικό αερομεταφορέα που κάθε μέρα χάνει και μερικούς δεκάδες πελάτες (ακυρώσεις στα πάντα - αεροπλάνα, προορισμοί, πτήσεις...) να ανταπεξέλθει στο βρώμικο σχέδιο των μεγάλων δυνάμεων.

Θέλω να τονίσω ότι ΔΕΝ ΚΟΒΩ το κεφάλι μου για το αν η Aegean ακύρωσε ή όχι την παραγγελία της. Και δεν με νοιάζει. Είμαι ευτυχισμένος επειδή απλά υπάρχει (και αυτή και τα αεροπλάνα της και οι άνθρωποί της) και λειτουργεί με ασφαλή και υγιή τρόπο γιατί αλλιώς οι αερομεταφορές στην Ελλάδα θα διένυαν έναν σύγχρονο μεσαίωνα. Αλλά σταματήστε επιτέλους να αφήνετε υπονοούμενα για "πραγματικούς λόγους", "πηγές" κλπ. Γιατί έτσι και εγώ μπορώ να ανοίξω 3-4 thread για την ΟΑ που παρήγγειλε 4 Α380, την British που επανέφερε το Concorde κλπ (σύμφωνα με έγκυρες πηγές πάντα). Στα forum οι πηγές μάγκες είναι τα LINKS προς αξιόπιστες ιστοσελίδες είτε γενικές, είτε σχετικές με το αντκείμενο. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους.

Αν έχεις λοιπόν φίλε alex96 πηγές ΔΩΣΤΕΣ. Αλλιώς όπως λέει και η γνωστή διαφήμηση καλύτερα να μασάς... παρά να μιλάς.

Επίσης από το φίλο Flight500 θα ήθελα να μάθω από που προκύπτει το άσχημο seat pitch (σε σχέση πάντα με τον ανταγωνισμό). Ας μας πει πόσο είναι κατά τον ίδιο το αποδεκτό seat pitch και σε ποια εταιρεία των ίδιων κυβικών το έχει βρει. Επίσης, αν έχει την καλοσύνη, ας μας πει αυτό το 18-32 απο που βγαίνει.

jetflight: Η Ιταλία έχει τελείως διαφορετικό κοινό, δρομολόγια, αποστάσεις κλπ. Το ότι ένα μοντέλο εφαρμόσθηκε επιτυχώς σε μια χώρα (έστω κοντινή) δεν σημαίνει ότι μπορεί να εφαρμοσθεί και εδώ. Προσωπικά νομίζω ότι εταιρεία που δουλεύει μόνο εντώς Ελλάδος θα είναι καταδικασμένη εξαρχής.

Το δρομολογιο του Λονδινου το πέταξα με 18 επιβατες ! τους εψαχνες μεσα στο 321. Ασε η ταλαιπωρια απο το stansted να πας στο κεντρο. Ολοι δυσανασχετουσαν. Σας παραπεμπω στην Α3 σε καποιο εργαζομενο να σας πει οτι ειναι δυσαρεστημενοι με τη γραμμη του Λονδινου στην εταιρεια και μια γραμμη με αμφιβολο μελλον. Το λενε οι ιδιοι και οχι εγω. Απλα το μεταφερω εδω απο καποια φιλαρακια που εργαζονται στην Α3. Επισης ας μην μπαινουμε στη διαδικασια συγκρισης Α3 - ΟΑ. Λιγο σεβασμο στα 51 πτητικα χρονια της ΟΑ δεν θα εβλαπτε. Καλη η Α3 αλλα παντα περιφερειακη και δευτερη. Προσωπικη αποψη παντα. Φιλικα.

Re: Υπόθεση υπεξαίρεσης 500.000 ευρώ στην ΟΑ

Siemens και Aegean λεει κατι μηπως? :wall:

Re: Νέα ελληνική εταιρεία με 757;

seven4seven":3ton25xl said:
747lover, πιστευεις πραγματικα οτι μπορει να ανοιχτει προς Αυστραλια με 757?

όχι, αλλά μπορεί αυτή η εταιρία μελλοντικά να πάρει και άλλα αεροπλάνα ικανά να πάνε Αυστραλία.

Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Το θέμα είναι ότι στην Α3 διαθέτουν αντανακλαστικά (αλίμονο εκατ. ευρώ παίζονται) και γίνονται άμεσες διορθωτικές κινήσεις...Την πατήσαν με το Λονδίνο γιατί όπως προέγραψε και ο φίλος δεν ήταν δυνατό να τα βάλουν με τα θηρία στο συγκεκριμένο δρομολόγιο (κυρίως από Λονδίνο) από θέμα διαφημιστικού budget κυρίως...Λίγο και η κακή οικονομική συγκυρία να είσαι σίγουρος ότι η ακύρωση παραγγελίας αεροπλάνων (εάν πραγματοποιηθεί) είναι σίγουρα προιόν λεπτομερούς σχεδιασμού που ενεδεχομένως να βγάλει την εταιρία από κακοτοπίες...Μην τρελένεστε Νταβατζήδες της Aegean ότι χαλάει η μόστρα της εταιρίας σας με την ενδεχόμενη περικοπή στις παραγγελίες, όταν κάνεις μπίζνες και μια αμυντκή κίνηση μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι στην τελική.

Re: Υπόθεση υπεξαίρεσης 500.000 ευρώ στην ΟΑ

1) Οχι, εμενα δεν μου λεει τιποτε
2) Τι σχεση εχει αυτο που λες σε αυτο το θεμα?
3) Μου θυμιζεις πολυ εντονα (ρε, πολυ εντονα λεω) εναν που εφαγε μπαν μολις προχτες

Φιλικα :great:

Re: Νέα Δρομολόγια

Ανυπαρκτη η ΟΑ? το ακουσα και αυτο στη ζωη μου....ας προσεχουμε τι λεμε χωρις υπερβολες. Οσο κι αν δυσαρεστει ορισμενους , μια "ανυπαρκτη " εταιρεια δε μπορει να εξακολουθει να ειναι πρωτη μετα απο 10 χρονια παρουσιας της Αιγαιου. Οι επιβατες εχουν δωσει τα μηνυματα τους. Ευχαριστω.

Re: Astra Airlines

Θερμή παράκληση:

Μη ρίχνετε άλλο το επίπεδο του φόρουμ. Μας φτάνουν τα εικοσάχρονα που ανακαλύπτουν τα λάθη και συμβουλεύουν την Α3 για το πού πρέπει να πετάει, τι αεροπλάνα να πάρει και τι διαφημίσεις να κάνει... :evil:

Re: Νέα Δρομολόγια

slotLG":364dnymg said:
Ανυπαρκτη η ΟΑ? το ακουσα και αυτο στη ζωη μου....ας προσεχουμε τι λεμε χωρις υπερβολες. Οσο κι αν δυσαρεστει ορισμενους , μια "ανυπαρκτη " εταιρεια δε μπορει να εξακολουθει να ειναι πρωτη μετα απο 10 χρονια παρουσιας της Αιγαιου. Οι επιβατες εχουν δωσει τα μηνυματα τους. Ευχαριστω.

Bolded απο μενα

1. Ποσα σλοτ εχασε η ΟΑ τους 3 τελευταιους μηνες ειπαμε?
2. Ειναι ευκολο να κανεις κηδεια με ξενα κολλυβα..
3. Ας επανελθουμε στο αρχικο μας θεμα...

ΥΓ: Παλι το κολλημα ΟΑ-Α3? Μυαλο δεν βαζετε?
:wall:

Αμφιβάλλω αν η Astra θα πάει λονδίνο, τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον. Όσο για τα εγκαίνια το βρίσκω λίγο χαζό να τα κανεις πάνω στην πιστα k να στέλνεις τα αεροσκάφη 100m μακριά μονο k μονο για να μην σου πιάσουν χορό λες k ιδρύθηκε η νέα Ολυμπιακή η ούτε k γω δε ξέρω τι, τόσες εταιρίες ιδρύθηκαν τόσα χρονια αλλα δεν άδειασαν ποτε οι πιστες για χάρη τους. τελοσπάντων καλή τuxη στην εταιρία μπας k δει k η θεσσαλονίκη καμια άσπρη μέρα.

:arrow: aakunz εάν πραγματικά ρίχνουμε εμείς το επίπεδο στο forum βάλτε όριο ηλικίας τα 30 χρονια για να γίνεις μέλος k κάντε ban όσους είναι γεννημένοι πριν από το 1978 τι να πω. :hello?:

Αγαπητέ φίλε aakunz , σε αυτό το σάιτ τα εικοσάχρονα μπορούμε να εκφράζουμε την άποψη μας.Εγώ απάντησα ότι δεν μιλάω άσχετα γιατί εφοδιαστική αλυσίδα και πωλήσεις που σπουδάζω στην ΑΣΟΕΕ δεν είναι και το πιο άσχετο. Και δεν συμβουλέβω την Αγαίου.Στο κάτω κάτω ούτε ιδιοκτήτης είμαι ούτε μέτοχος.Ας κάνει ότι θέλει.

Και για να κλείνω να ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία στην Άστρα. Ας κάνει αυτό που δεν έκαναν οι άλλες.