Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Αεροπορικά μαργαριτάρια!

Ωχ αμάν κι εγώ 747 διάβασα και δεν καταλάβαινα που είναι το αστείο :wall: :lol: Αυτόματη διόρθωση :banana:

Re: Αεροπορικά μαργαριτάρια!

seven4seven":3uvg0uw1 said:
Ωρε καμαρι μου εσυ, το "474" δηλαδη, δεν σου εκανε καμμια εντυπωση??? :) 8)

Πραγματικά δε μου έκανε καμία εντύπωση το 474 γιατί υπέθεσα ότι ήταν τυπογραφικό λάθος του φίλου μας. Αν λοιπόν το μαργαριτάρι ήταν στο 474 και όχι στην όλη σύγκριση μεγεθών τότε θα έπρεπε να μας δώσει λίγο έμφαση στο 474 (bold underline… κάτι).

Αν είναι έτσι τα πράγματα (δηλαδή το λάθος είναι στο 474) παρακαλώ τους mods να σβήσουν τα σχετικά posts μου. :D

Re: Cyprus Airways News

6/4/2010 ταξιδεψα με το νικολις στην πρωινη πτηση Αθηνα-Λαρνακα, πολυ καλη πτηση, αψογη εξηπηρετηση, βεβαια δεν εφυγε στην ωρα του
εκανε ομως την πτηση 1 ωρα. το φαγητο ηταν 2 σαντουιτσακια συμπαθητηκα θα ελεγα.
συγχαριτηρια λοιπον! :D

Re: Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

σε μισώ!!!!!!!!!!!

Re: Πτώση προεδρικού αεροσκάφους στην Δυτικη Ρωσία

Κοιτα να δεις! Τετοιο χαλι στα 35.000 ποδια δεν το εχω ξαναδει.

Εχω ακουσει οτι και ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ στο Smolensk εχει προβλημα.

Τα 35.000 χιλιάδες πόδια που κολάν? Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πόσταρα. :?:
Ο αεροδιάδρομος του Σμόλενσκ έχει προσανατολισμό 08/26 και μήκος περί τα 2.500μ. Αποτελείτε από δυνατό σκυρόδεμα. Το αεροδρόμιο είναι περιφερειακό και έχει ένα μικρό εργοστάσιο αεροσκαφών Yakovlev. Πέραν όλων αυτών θα μπορούσαμε να τονίσουμε ότι είναι ένα νεκροταφείο ρωσικών αεροσκαφών τύπου Tupolev, Antonov, Yakovlev :|

Οντως δεν εχει σχεση με αυτο που ποσταρες, γιατι στη φωτογραφια φαινεται ενας ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ και οχι ενας ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΣ.

Κοίτα, αυτός είναι ο αεροδιάδρομος (ο 26 νομίζω) απλός είναι όπως είπα και παραπάνω εντελώς χάλι. Πολύ στενός κλπ. Έτσι μάλλον θα σου φάνηκε σαν διάδρομος τροχοδρομήσεως :wink: . Πάντως είναι τρελό το να δεί κάποιος πόσο στενός είναι ο αεροδιάδρομος……… Τα μισά φτερά του Illushin 76 βγαίνουν κυριολεκτικά εκτός αεροδιαδρόμου……. Μπορείτε να δείτε εδώ τι ενοώ.http://www.airliners.net/photo/Russia-- ... b318becdd9

Συγγνώμη που έφερα αυτήν την διαφωνία με τον seven4seven. ;Όχι πως είναι κάτι σημαντικό αλλά σαν καινούργιος εδώ θέλω να είμαι τυπικός συμφορουμίτης ευπρόσδεκτος σε όλους :great:

airfrance300, καλά που τα εξήγησες για να λυθεί η παρεξήγηση!

Από τους πιο απολαυστικούς διαλόγους. Μπράβο σας παιδιά :D

Ο seven4seven προφανως εννοεί πως ο σωστός όρος δεν είναι ο αεροδιάδρομος όπως χρησιμοποιήθηκε, αλλά απλά διάδρομος.