Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Hellenic Imperial Airways

ROUTE NEWS
Hellenic Imperial. A couple of media reports today state that the service from Athens will begin with A343 equipment on 1/7. Initially, it will operate three times a week & the return leg will offer onward connections to Kuwait & Dubai. A further three weekly flights are due to be added within three months. Possibly coincidentally, Gulf Air A343 A9C-LG (212) was ferried from Bahrain to Chateauroux today for painting.

απο http://www.flightglobal.com/airspace/fo ... 75696.aspx

telika ehete poli plaka orismenoi :lol: den asholiste me kapoious pou piran pedia gia douleia, heiristes kai prosopiko kampinas,kai tous petane ston dromo, kai ehoun meinei ta pedia hwris douleia, kai asholiste me ti kafsimo tha paei sthn ameriki, me thn diafimisi, kai allou eidous lalakies eiste theoi :thx:

file mou peri orexews kolokithipopita :rant: eidame kai ta spot tis olimpiakis, ta prin kai ta twrina, me ta retsinopotira.........
to apotelesma file mou TO EIDES? h O/A PETAXE tosous anthrwpous ston DROMO kai psahnoun gia DOULEIA EVGE MISTER MING :wall:
Esy katse na kaneis coment gia to spot tis HIA........ GIA TETOIA MIZERIA LEME.......

Πλήζ, ντόντ ράιτ ιν γκρήκλις, μπεκόζ γουί δατ λίβ ιν δε γιουνάιτεντ στέιτς κανότ ρίντ γουάτ γιου ράιτ. Όλσο, άι νόου ιτ ιζ χαρντ φορ γιου του ριντ, μπατ τράι ρίντινγ δε χολ φάκινγκ ουάν χάντρεντ εντ σίξ πέιτζης μπηφόρε γιου ποστ γιορ μπούλσιτ. Θένξ.

Σωστα φιλε μου, :great: αλλα επειδη εγω ειμαι βλαχακη, :with: και δεν ξερω να γραφω ελληνικα, :wall: και επειδη εγω δεν περιμενα τουs ΑΡΒΥΛΑ και καποιουs δηθεν :thx: , που νομιζουν οτι ειναι ποιο ελληνεs απο εμενα :rant: να μου πουν πωs θα γραφω......θα γραφω οπωs θελω αμα θελειs διαβασε το σχολιο περι τηs ΗΙΑ, και κανε το δικο σου........
Αλλα εσυ εισαι :thx: για να ασχοληθειs με μαλακιεs.......

geo kav":1sr3g0gs said:
...θα γραφω οπωs θελω...
Για να γράφεις σε αυτό το φόρουμ θα πρέπει να τηρείς τους κανόνες που αποδέχτηκες όταν έκανες εγγραφή και να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish.
Αν είχες κάνει τον κόπο να τους διαβάσεις θα ήξερες ότι:
Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum του airliners.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας.
Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish.

Φίλε geo kav όταν έκανες την εγράφη σου σε αυτό το forum προφανώς θα διάβασες για τους όρους!!!!!!!
ucp.php?mode=terms

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
• Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ,……………………………

Οπότε μπορούσες απλά να ζητήσεις μια συγγνώμη από το να αυτοχαρακτηρίζεσαι Βλαχάκη… σε ειρωνικό στυλ. Σε όποιον δεν αρέσουν οι όροι χρήσης του forum απλά δεν κάνει εγράφη!!!

ειμαι αναλφαβητος φιλε :with: SORRY αλλα θα μαθω, αμα εχω τετοιουs φιλους........... :thx:

@ Moderators Team:
Μπορούμε να συγχωνεύσουμε αυτό το thread με αυτά των αεροσυνοδών για να απαντάμε μια και καλή; Ευχαριστώ.

Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο...

Albert Einstein

Υ.Γ. Απόλυτα εύστοχο το αίτημα σου vassdel!