Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

1.οποιος κανει το τυπο του α320, ειναι για γελια! διοτι απλα αν εχεισ μπαρμπα στην κορονη δεν παει να εχει ο αλλοσ 10 τυπους!!!
2.ο αριθμος 500 ατομα , ειναι αυθεετοσ και εννοειτε οτι δεν ειναι τοσο μεγαλοσ!!!!
3.αν πιστεθει καποιοσ οτι εχει ελπιδες ν απεταξει με τισ κυπριακες, ασ αλλαξει πλευρο!!! καλο υπνο!!

Re: Airspace Traffic monitoring

Να και ένα ωραίο 16-08-2011 δεν είναι ψέματα

Attachments

• PP16082011ΖΙΚ.jpg
    PP16082011ΖΙΚ.jpg
    167,9 KB · Προβολές: 60
Re: Airspace Traffic monitoring

Τι κακό έχει;

Re: Παρενοχλήσεις Αεροσκαφών με Laser

Από in.gr:
Ραγδαία αύξηση σημειώνουν στην Ευρώπη τα περιστατικά στα οποία ακτίνες από καταδεικτικό λέιζερ στοχεύουν αεροσκάφη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος προσωρινής τύφλωσης του πιλότου.

Αξιωματούχοι υπογραμμίζουν ότι στη Βρετανία καταγράφηκαν πέρυσι 1.494 παρόμοια περιστατικά, έναντι μόλις 27 το 2007 και τρία το 2004. Αλλά και στη Γερμανία, τα κρούσματα οκταπλασιάστηκαν σε σχέση με το 2009.

Ο διευθυντής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χειριστών Αερομεταφορών, Π.Σουόμποτα, τόνισε ότι ορισμένοι πιλότοι που παρενοχλήθηκαν από λέιζερ αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη διαδικασία προσγείωσης.

Ο Αυστριακός ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωκοινοβουλίου, Γ.Λίχφριντ, μίλησε για ανάγκη πανευρωπαϊκών κυρώσεων για τέτοιες ενέργειες.

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231124232

Re: Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

valentinovissi":1mewqb9d said:
Eπιτελους και το ταξιδι μου στην Μοσχα :thx: την λατρευω......και να μην παμε και στην αλλη πρωτευουσα?

01SEP OS LCA - VIE 03.45 - 06.05 A321 :great:
01SEP OS VIE - DME 10.05 - 14.55 A320
02SEP S7 DME - LED 09.55 - 11.30 A319
02SEP FV LED - SVO 18.00 - 19.15 A319

04SEP OS DME - VIE 18.20 - 19.20 A319
04SEP OS VIE - LCA 22.40 - 02.45 A321 :great:

Ολα αυτα 240 ΕΥΡΑ!!!!! :thx: :thx: :thx:

Re: Hermes Airlines

nai,kai egw prospathisa na steilw,alla den.......mipws kserete kapoio site????

Re: Συντριβή αεροσκάφους Α330 της Air France AF447

george_a":1adrezp8 said:
Μου θυμίζει το τι συνέβει με τη συντριβή του Chinook τον Αύγουστο του 2004 έξω από τον Άθω...

Και βάλε, γιατί ενώ εμείς κάναμε μόνο μερικά λεπτά μέχρι να το καταλάβουμε, στη συγκεκριμένη περίπτωση η καθυστέρηση ήταν πάνω από 6 Ώρες.

Re: Πτηση για Χανια απο Θεσσαλονικη

pm sent :)

Re: Hellenic Imperial Airways

Τελικά τα δυο a340 γυρίσαμε πίσω και έκλεισε το κεφάλαιο για τν ταλαλ;και δν παίρνει τπτ με τα 747 θα την βγάλει;

Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Παλια οταν καποιος μου ελεγε ή καταλαβαινα οτι ειναι πιλοτος αεροσκαφων ... ενιωθα ενα δεος απεναντη του.

Τωρα μετα απο μερικους μηνες που παρακολουθω αυτο το forum ... εχω πεση σε flat spin με F-104.

Οι προσωπηκες στρατηγικες κυριαρχουν ... μου θυμηζεται ταχιτζηδες που τσακονονται για μια κουρσα.

Με αυτη την νοοτροπια κουβαλατε τον κοσμακι ... ευτυχως που εχω να μπω σε αεροπλανω απο το 2008.