Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Olympic Air Marketing

romanosdelios":3c761bt1 said:
Αντί να υποστηρίζετε το προβληματισμένο αερομεταφορέα που κυριολεκτικά δίνει μάχη για την επιβίωση, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι Έλληνες σήμερα, έρχεστε όλοι σαν να έχετε κάποιο θείο δικαίωμα να κρίνετε το κυριολεκτικά το καθετί!

WTF, είμαι κι εγώ προβληματισμένος, σαν τον αερομεταφορέα και αδυνατώ να κατανοήσω τους λόγους, για τους οποίους γράφεις αυτό το ποστ εδώ....

Re: Olympic Air Marketing

romanosdelios
Καταρχάς θα σου πρότινα να ηρεμήσεις λιγάκι γιατί δεν ξέρεις ποιοι υποστηρίζουν την Ολυμπιακή και ποιοι όχι. Εγώ το έβαλα για καλό το post όχι για να κακολογήσω ούτε να ειρωνευτώ ούτε τέλος πάντων για να απαξιώσω τη κίνηση αυτή αν έχεις νεύρα καλά είναι να χαλαρώσεις και να ξαναδιαβάσεις το post μου δεν νομίζω ότι αφήνω να εννοηθεί κάτι κακό απο ότι γράφω!

Re: Κλείσιμο εταιριών. Oι καταραμένες χρονιές.

Η Νέα Υόρκη είναι η τελευταία υπερωκεάνια απευθείας πτήση από Αθήνα μετά την κατάργηση Μπανγκόκ και τη πτήση για Σιγκαπούρη μέσω Ατατούρκ. Άν σταματήσει κι αυτή, είμαστε και επίσημα (όχι ότι τώρα δεν είμαστε) ένα επαρχιακό αεροδρόμιο, άξιοι για πτήσεις μέχρι 3-4 ώρες.

Re: Κλείσιμο εταιριών. Oι καταραμένες χρονιές.

Όσο υπάρχει η Hellenic Imperial, υπάρχει ελπίδα. Τόσους προορισμούς υπόσχεται :mrgreen:

Re: MALEV

Cross":3l10kj8i said:
Η QS είναι η SmartWings. Αν δεν το ξέρεις, λίγο Google δεν βλάπτει. Ούτε εγώ το ήξερα, αλλά δεν το έκανα θέμα. Αν δεν ξέρεις ούτε τη SmartWings, υπάρχει και η Βικιπαίδεια.

Ρε μάγκα,δε μας παρατάς με τις εξυπνάδες σου;Εγώ δεν την ήξερα και το έκανα θέμα,πού είναι το δικό σου πρόβλημα;

Ευκαιρία για την Jat που ψάχνει α/φ. Τα 15 Superjet 100 των 98 επιβατών που είχαν παραγγελθεί από την μακαρίτισσα μπορεί να καταλήξουν στην Jat. Κλιμάκιο της Sukhoi επισκέφτηκε την Jat καθώς είναι στην διαδικασία επανεργοποίησης της παραγγελίας που έχει από το 1998 για 8 Α319. Μέχρι το καλοκαίρι θέλει να ανανεώσει τον στόλο της και ελπίζει μέχρι τότε να έχει λύσει και τα δικά της οικονομικά προβλήματα. Λέτε να είμαστε τυχεροί και στον ΕλΒεν να προσγειώνεται ότι ποιο σύγχρονο υπάρχει στην Ρωσική βιομηχανία α/φ. (Αν και προσωπικά δεν μου αρέσει γιατί μου μοιάζει με Α318). :great:

Re: sky express ... the airline of Crete

επειδή είναι επαγγελματίες..μάλλον το είδαν στο φλυτζάνι!

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Να και το Αθήνα - Βουδαπέστη από Aegean ... 4 φορές την εβδομάδα από 9 Μαρτίου. :banana:
Οι πτήσεις αναμένεται να ανέβουν αύριο στο σύστημα κρατήσεων.

Την ίδια μοίρα θα ακολουθήσουν πολλές εταιρείες στο ορατό μέλλον. Επαληθεύεται η πρόβλεψη πριν μερικά χρόνια ότι ως το 2020 θα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο μερικοί full service κολοσσοί και από εκεί και πέρα μερικές low-cost. Οι μικρότερες εταιρείες είτε θα απορροφώνται είτε θα κλείνουν.

Και ως τώρα επαληθεύονται...

Κολοσσοί: Emirates, Etihad, International Airlines Group, United, Air France KLM, Delta
Απορροφήθηκαν: Swiss, Brussels Airlines, Air Berlin, bmi British Midland, Air Seychelles, go, buzz, GB Airways κ.ά.
Έκλεισαν: Malev, Balkan, Air Slovakia, Olympic Airlines, XL Airways κ.ά.

Re: airportwebcam

Για το Ελλαδισταν να φανταστώ δεν υπαρχει ακομα κατι τετοιο