Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ryanair

@helsingforg Aν παρακολουθούσες και εσύ το topic,θα έβλεπες οτι το συγκεκριμένο βίντεο έχει ανέβει ξανά,τρία posts πάνω απ'της tzella.net... :roll:

Ελπίζω λοιπόν,όταν λες
Μήπως να φιλτράρουμε λίγο αυτά που ανεβάζουμε πριν τα ανεβάσουμε ?
να ισχύει και για τον εαυτό σου...

Εν πάση περιπτώσει,πραγματικά χίλια συγγνώμη που κάποιοι δεν το είχαμε δει απ'το 2006...

Κατά τα άλλα,η Ryanair μας έχει συνηθίσει σε τόσο σωστή συμπεριφορά,που αμφιβάλω κατά πόσο σοκαριστήκαμε απ'το βίντεο αυτό (είτε τότε,είτε τώρα)...

off topic
tasos-SMI":28di15ft said:
Aν παρακολουθούσες και εσύ το topic
Nαi μην χασει τα δείγματα υψηλού IQ των κλασικων wannabe αεροσυνοδων
tzella.net":28di15ft said:
tzella.net":28di15ft said:
αυτος ο ξερολακισμος που εχετε μερικοι δεν υπαρχει.

θα έβλεπες οτι το συγκεκριμένο βίντεο έχει ανέβει ξανά,τρία posts πάνω απ'της tzella.net... :roll:
Κι εγω που παρακολουθω το θεμα δεν μπηκα να δω το λινκ στο τριτο ποστ πανω απο της τζελας, τωρα εσενα επειδη σε αφορουσε αμεσα η απαντηση που δινοτανε δεν χρειαζεται να προσπαθεις να πεισεις οτι παρατηρεις τα παντα.

matilaw":28di15ft said:
Σε ευχαριστουμε tzella.net για τα χρησιμα λινκ που ποσταρες. εγω και μερικοι αλλοι που δεν τα γνωριζαμε σε ευχαριστουμε και περιμενουμε και αλλο υλικο αν εχεις.οι προχωρημενοι σε ''γνωσεις'' του φορουμ να ασχοληθουν με κατι αλλο. :rant:
Εγω δεν ειχα δει το βιντεακι ποτε. Σε ευχαριστω που κανεις χρηση πληθυντικου και εκ μερους μου ευχαριστεις τη φιλη τζελα. Θα μπορουσα να το κανω ομως και μονος. Οπως και ολοι οι αλλοι.

τελος off topic

Κατά τα άλλα,η Ryanair μας έχει συνηθίσει σε τόσο σωστή συμπεριφορά,που αμφιβάλω κατά πόσο σοκαριστήκαμε απ'το βίντεο αυτό (είτε τότε,είτε τώρα)...
Για να μας εχει συνηθισει μια εταιρεια σε μια συμπεριφορα πρεπει να εχουμε πατησει και μεσα στα αεροπλανα της. Οι περισσοτεροι ομως λογω νοοτροπιας μιλατε μονο απο αυτα που εχετε ακουσει. Να σε πληροφορησω λοιπον μια που ειμαι τακτικος επιβατης της συγκεκριμενης εταιρειας πως η εταιρεια εχει να επιδειξει ενα φανταστικο εργο - στα πλαισια του προϊοντος που πληρωνεις φυσικα -, δεν συζητα καν θεματα ασφαλειας -μου εχουν τυχει διαφορα τεχνικα και σε ολα ηταν αψογοι τοσο τα πληρωματα, οσο και η εταιρεια - και επειδη εχω δουλεψει και σε 5 διαφορετικες ελληνικες αεροπορικες θα πρεπει να μαθεις πως τα πραματα σε αυτες ειναι τρεις φορες χειροτερα απο οτι παρουσιαζει το βιντεο. Αν παντως καθισει καποιος γνωστης και αναλυσει το βιντεο σκηνη προς σκηνη μπορει να φερει παραδειγματα για ολα αυτα ενα προς ενα και να δειξει πως εφαρμοζονται στο 90 % των αεροπορικων - κακως βεβαια. Και σε αυτο βεβαια φταιει ο καπιταλισμος και οχι η Ryanair.

tzella.net":2y1r17ut said:
Τουλάχιστον είναι αστείος και όχι βαρετός και προβλέψιμος σαν εσένα.

Και σε πέντε χρόνια που θα ξαναποστάρει κάποιος το video, θα έχει και η tzella.net περισσότερες δημοσιεύσεις και λίγο παραπάνω αέρα στο φόρουμ, θα πεί το ίδιο, "φίλε ψάχνουμε και λίγο στο φόρουμ πριν ποστάρουμε κάτι" (no offense)! το θέμα όμως πιο είναι; Μιλάμε για ένα βίντερο που τραβήχτηκε πριν 6 χρόνια, λες και μια επιχείρηση δεν αλλάζει μέσα σε 6 χρόνια. Αν θέλετε λοιπόν, ας πάμε λίγο πιο παλιά, όταν ξεκίνησε η ryanair με ελικοφόρα, προσφέροντας full service σε πολύ χαμηλή τιμή, στην προ O leary εποχή, όταν ο τύπος ήταν απλά ενας λογιστής σε ένα γραφείο με το οποίο συνεργαζόταν η Ryanair. Άρα ας την προτιμήσουμε γιατί που θα βρει κανείς full service flight σε low cost τιμή; Μην ξαναπιάσουμε το θέμα ryanair vs the rest, το οποίο πάντα καταλήγει από 10αδες μέλη να λένε/λέμε το ίδιο, όποιος θέλει πετάει οποιος δεν θέλει δεν την επιλέγει. Επίσης, αν κάποιος θέλει να κάνει ενα βίντερο εναντίων οποιασδήποτε εταιρίας μπορεί πολύ εύκολα να βρει υλικό, να το παρουσιάσει και με λίγη δραματική μουσική και...έτοιμο.

Και στη τελική σε κάθε εταιρία υπάρχουν δυσαρεστημένοι εργαζόμενοι, και αν έρθει ενας ανταγωνιστής να τους πει, έλα πάρε αυτό το ποσό, γύρνα αυτές τις σκηνές, πέτα αυτό στο κάθισμα, κάνε πως κοιμάσαι κτλ κτλ.

Και δεν πρέπει να μας σοκάρουν λόγια τύπου η εταιρία θέλει μονο τα λεφτά σου, και δεν ενδιαφέρεται για σένα. Ε με συγχωρείς, κάθε εταιρία θέλει μόνο τα λεφτά σου και δεν ενδιαφέρεται για σένα. Ο μονος λόγος για να δείξει ενδιαφέρον είναι επειδή θέλει τα λεφτά σου περισσότερες φορές. Στο τέλος θα μας πουν δηλαδή οτι κάθε φορά που πετάει κανείς με lufthansa κάνει 50 new friends sto facebook, παίρνει 10 κινητά για να πιουν καφέ, και παντρεύεται κάποιο μέλος του πληρώματος, ή κάποιο μέλος της διοίκησης που τυχαίνει να είναι στην ίδια πτήση!

Τέλως πάντων, ας κλείσει το off topic όμως, και ας συνεχίσουμε να διαβάζουμε εδώ κανονικές ειδήσεις, και νέους προορισμούς της Ryanair.

Γενικά πάντως δεν διαφωνώ που ανέβασες το video, στην τελική σε όσους το έχουμε δει μας στοιχείζει απλά ενα κλικ, και σιγά κάτι έγινε. Οι αναφορές σου σε ξερολακισμό είναι λίγο άκαιρες, και περιττές όμως, καθώς θα δεις και εσύ, ανάλογα με το πόσο καιρό παρακολουθείς το φόρουμ, οτι συνέχεια ανακυκλώνονται ίδια θέματα, ίδιες ερωτήσεις και ίδια βίντεο...κάτι που μοιραία καταντά κουραστικό.

Re: Emirates interview

Μπορείς βέβαια να μπεις πηδώντας στο Interview για να πείσεις τους recruiters. Σκέψου όμως, αν μέσα στο αεροπλάνο και σε περίπτωση ανάγκης, να πηδήξεις για να πιάσεις τα σωστικά και να χτυπήσεις στο overhead bin...

Ίσως γι αυτό να θέλουν το 2,12 στις μύτες των ποδιών. Πάντως δεν πιστεύω να σε κόψουν για τα 2 cm που σου λείπουν...

ρώτησα μια κοπελα που τωρα ειναι Dubai και μου ειπε πως δεν επιτρεπεται να πηδηξεις, μονο να τεντωθεις... πφφφ... :(

Προς τι όλη αυτή η εμμονή, Φανούλα μου, με την Emirates; Αφού είσαι κοπέλα, έχεις ελπίδες να προσληφθείς και στην Olympic Air ή την Αιγαίου (Aegean Airlines). Οι εργασιακές συνθήκες είναι λίγο-πολύ οι ίδιες, η ζέστη λιγότερη και οι στολές σχεδιασμένες από τη designer Σίλια Κριθαριώτη. Άσε που αν πάρει τα άγονα η Minoan Air, θα ανοίξουν θέσεις κι εκεί (recruitment@minoanair.com) .

Το συγκεκριμένο βίντεο το είχε αναπαραγάγει και ο δημαγωγός Λαζόπουλος στο τηλε-τσαντήρι του, εκείνες τις μέρες που ο Ο΄Λίγδης έσπαγε πλάκα μαζί μας, διατυπώνοντας -και καλά- την πρόθεσή του να αγοράσει την Ολυμπιακή... Θυμάμαι που στο στούντιο βρίσκονταν και εργαζόμενοι της "αείμνηστης" και εκείνος έλεγε: "έτσι θέλουν, κυρία μου, να καταντήσουν τον εθνικό μας αερομεταφορέα".

"O tempora, o mores!", λέω εγώ τώρα.

Κατά τα άλλα, εάν κάποιος κρίνει ότι το βίντεο δεν έχει θέση (εκτός θέματος, τόπου και χρόνου), ας κάνει κλικ στο κουμπάκι της αναφοράς. Ξεκίνησε μια άδικη αντιπαράθεση, που δεν οδήγησε πουθενά...

Re: Άγονες Γραμμές - 2012 edition

Καλησπέρα, υπάρχει κανένα νέο με το θέμα;

Re: Minoan Airlines

VOG":3cshrosw said:
...Ομως μια απορια,εφοσων δεν εισαι μεσα στη MIN οπως λες, πως γνωριζεις για το μεγεθος των ενστασεων,και για το αντιτιμο των οικονομικων προσφορων,κατι που σαφεστατα υπονοεις οτι ειναι χαμηλο?
..
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ/H VOG ΤΟ ΙΔΙΟ OPERATING COST EXEI TO A320 Η ΤΟ ΒΑΕ146 Η ΤΟ DASH8-400 ME TO F50 ?
ΛΟΓΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ F50 NA ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ Α320 ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΕ146 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ DASH8-400.
ANTE NA ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ Η ΜΙΝΟΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ME ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΥΠΑ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ.....................