Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Athens here I come again...

ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ & ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΕΝΟΔΟΞΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

Εντυπωσιακό... Ειλικρινά νοιώθω πολύ μικρός μπροστά στους COMPUTERISE, Apo, Cyverius και πολλούς άλλους που έχουν πάει σε μέρη που μάλλον δε θα πάω ποτέ. Επίσης αν διάβασες πριν γράψεις , διάβασε τι έγραψα
Κάτσε και διάβασε μερικά trip reports από εδώ μέσα (ΟΧΙ τα δικά μου
αυτό , μάλλον ΔΕΝ αποτελεί αυτοπροβολή...
( σχεδόν πάντα business class )

Αυτό αφορά εμένα, το λογιστή μου και την εφορία... Και για να μη σε κρατάω σε αγωνία, σε λίγες μέρες θα ολοκληρώσω το δικό μου με επιστροφή C...

Γιατρέ μου δεν έχει σημασία αν θα ταξιδέψεις στους προορισμούς που έχουν ταξιδέψει τα μέλη που αναφέρεις, να είσαι καλά και σου εύχομαι να αποκτήσεις και ιδιωτικό τζετ να ταξιδεύεις όπου γουστάρεις, εγώ αναφέρομαι στη διαφορετικότητα του ύφους που περιγράφεις τα ταξίδια σου σε ένα συμπαθητικό ανώνυμο αεροπορικό φόρουμ, συγκριτικά με αυτό των υπολοίπων μελών, αλλά και των μελών που αναφέρεις. Σίγουρα οι αναφορές σου είναι ενημερωτικές από πλευράς ταξιδιωτικής πληροφόρησης, αλλά ο γραπτός σου λόγος είναι ολοφάνερα προσωπικής αυτοπροβολής, δηλαδή κάπως σε στυλ Ράμογλου «έχω και κότερο πάμε μια βόλτα»
Πιστεύω στο επόμενο ρεπόρτ όπως ανήγγειλες, να μας ενημερώσεις αν είχες και το μπάτλερ μαζί σου, να σου κρατάει τη μηχανή για σπότινκ..
Καλά ταξίδια και Καλή Λαμπρή

Αγαπητέ ΑΟΑ, το σποτινκ (όπως λέμε σπουτνικ) ή planespotting είναι σαν το Malt Whisky, ΣΚΕΤΟ !!! Τον butler τον αφήνω στο ξενοδοχείο, να μου ετοιμάζει το μπάνιο στους 37ο ΑΚΡΙΒΩΣ...

Όποτε θές, στείλε μου ΠΜ να σε πάω βόλτα με το κότερο (φτανει μόνο να μην έχω πάει στο St. Barth...)

Καλή Λαμπρή και σε σένα και στην οικογένειά σου...

ΥΓ. O ΙCAO κωδικός της Lufthansa είναι DLH...

YΓ 2. Επειδή διαβάζοντας τα προηγούμενα post σου, κατάλαβα ότι μάλλον ήθελες να γίνεις ή έγινες) δε διευκρινίζεται αυτό, σου υπόσχομαι ότι μόλις αγοράσω το καινούριο μου Gulfstream θα σε προσλάβω...

Αφήστε τον κόσμο να γράφει. Αν δε σας αρέσει, απλά αλλάξτε θέμα. Σε φόρουμ είμαστε, όχι στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Βρίσκω τα σχόλιά σου, αγαπητέ flying Doc, πιο βαρετά κι ανούσια από ότι βρίσκεις την έκθεση του SX-DFC OA και μην το παίρνεις προσωπικά. Μου φαίνεται θλιβερό που σπαταλάς τόσο χρόνο κι ενέργεια προσπαθώντας να μειώσεις ένα άλλο μέλος - και δεν είσαι ο μόνος. Αν θέλεις να βοηθήσεις και να κάνεις κάτι ουσιαστικό, μπορείς να γράψεις τι σου άρεσε και τι όχι, τι θα ήθελες να δεις στην επόμενη έκθεση του μέλους (η απλή παραπομπή σε εκθέσεις άλλων μελών δε μετρά). Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο - τον οποίο δε διαθέτεις, λυπάμαι (γράφω καλοπροαίρετα και χωρίς διάθεση διαπληκτισμού).

Re: Astra Airlines

thakaran":fso9f7i8 said:
Ξεκινάνε Θεσσαλονίκη-Αθήνα από 3 Μαϊου με 14,50 ευρώ προς Αθήνα και 33,14 προς Θεσσαλονίκη
Διόρθωση: οι πτησεις από Αθήνα ξεκινούν 1 Μαϊου

Επιτελους να κατεβαινουμε κατω με μια "δικια" μας εταιρια

Re: New York, New York....Directors Cut !

Μετά την απαραίτητη διακοπή για κατάνυξη και πνευματική ανύψωση, επιστρέφουμε για λίγη...ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Ακολουθούν σκληρές σκηνές ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ και Bussines Class. Οι έχοντες ευαίσθητα στομάχια να αποχωρήσουν ή να συνεχίσουν το διάβασμα με δική τους ευθύνη. Γονική συναίνεση απαραίτητη.

Η τελευταία ημέρα παραμονής στη Νέα Υόρκη, ξημέρωσε συννεφιασμένη, συμβαδίζοντας με τη διάθεσή μου. Αν και είχα σκοπό να πάω για spotting στο KLGA, ο καιρός είχε άλλα σχέδια οπότε έκανα μια τελευταία μεγάλη βόλτα στην πόλη. Starbucks για πρωίνό και internet και μετρό για την 14th Street όπου βρίσκεται η είσοδος του High Line Park. Πρόκειται για μια εγκαταλελημένη, υπερυψωμένη γραμμή τρένου, που εξυπηρετούσε το λιμάνι και την εμποροβιομηχανική περιοχή και η οποία μετατράπηκε σε ακόμα μια νησίδα πράσινου (μετά το Central Park). Ξεκινάει από την Gasnevoort Street (λίγο πιο κάτω από την 14η οδό) και φτάνει ως την 30η οδό, διασχίζοντας το Lower West Side με υπέροχες εικόνες των χαρακτηριστικών τούβλινων και μη κτηρίων, των αρχών του αιώνα. Η βόλτα είναι πραγματικά ένα χάδι στις αισθήσεις. Βρισκόμενος σχετικά κοντά, ΕΠΡΕΠΕ να περάσω από το INTREPID (αν και δεν το επισκέφτηκα αυτή τη φορά, καθώς ο καιρός δεν επέτρεπε ποιοτικές φωτογραφίες των εκθεμάτων). Διασχίζοντας το West Side, έφτασα περπατώντας, στο ξενοδοχείο μέσω της Times Square. Η πιστή μου butler Collette, είχε ετοιμάσει ένα ζεστό μπάνιο, στους 37ο ΑΚΡΙΒΩΣ, ενώ ζέσταινε με τον μοναδικό της τρόπο, το κρεββάτι μου.
Μετά την ολιγόωρη ανάπαυση και ενώ είχε φτάσει το βράδυ, βγήκα για μια αποχαιρετηστήρια νυχτερινή βόλτα. Ξεκίνησα ξανά από την περιοχή του Flatiron, για ενα τελευταίο burger στο Shake Shack του Madison Park, με το Εmpire State Building να έχει μια απόκοσμη σιλουέτα χάρη στην αντανάκλαση των φώτων στο πέπλο της ομίχλης που σκέπαζε τη Ν.Υ. Με βαριά βήματα, οδηγήθηκα προς το ψηλότερο κτήριο του Manhattan κι από κει στον Grand Central για μερικά ακόμα παιχνίδια με το φως.
Κάθε όμορφο πράγμα στη ζωή, δυστυχώς τελειώνει κι έτσι ξημέρωσε η Κυριακή 1 Απριλίου. Όντως, σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα μου φαινόταν ότι θα έφευγα. Ένα απολαυστικό πρωϊνό στο κοντινό Le Pain Quatidiaine, τόνωσε τη διάθεσή μου και μετά από μια τελευταία βόλτα στην φρεσκοξυπνημένη μεγαλούπολη, επέστρεψα στο ξενοδοχείο για μάζεμα της βαλίτσας, ώστε να ξεκινήσει το πιο γλυκό κομμάτι ενός ταξιδιού, η πτήση... Το ραντεβού με την Airlink είχε κλειστεί, με τέτοιο τρόπο ώστε να περάσω όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο στο αεροδρόμιο και πιο συγκεκριμένα στο lounge της Swiss. Oι 4 ώρες αναμονής πέρασαν ευχάριστα με καλό φαγητό. μπάνιο και άφθονο spotting μεσα από τα παράθυρα του lounge προς το apron και τους διαδρόμους.
Η επιβίβαση στον Άγιο Γαληνό (St. Gallen) έγινε στην ώρα της και απροβλημάτιστα κι έτσι βολεύτηκα στην γνωστή με ένα ποτήρι malt στο χέρι. Τριάντα δύο (32) λετπα μετά το Push back, το 330 ξεκινούσε το take off roll στον βρεγμένο 22R και ξεκολλώντας μαλακά από το διάδρομο, ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι του για τη Γηραιά Ήπειρο. Στο IFE διάλεξα το The Big Year (το οποίο έχει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ομοιότητες με το αγαπημένο μου hobby) κι ένα δεύτερο ποτήρι Glenlivet 12 Years Old, άνοιξε το δρόμο για το δείπνο που ακολούθησε. Φυσικά διάλεξα το πιάτο του chef Frank Oerthle, που ήταν ένα τέλεια ψημένο Beef Filet, Με σάλτσα μανιταριών, ταλιατέλλες, baby carrots και σπαράγγια, συνοδεία μερικών ποτηριών Chateu Pontet Fumet. Το δείπνο έκλεισε γλυκά με την πανακόττα με κομπόστα φράουλας και ραβεντιού, συνοδεία του κλασικού Νiepoort Tawny Port της Swiss. Μετατροπή της πολυθρόνας σε κρεββάτι και απολαυστικός ύπνος 5 ωρών σε FL390 μέχρι την ώρα του πρωϊνού.
Η πτήση έληξε 435 λεπτά μετά την απογείωσή μας από τη Νέα Υόρκη, με το μαλακό φρενάρισμα στον 14 του Kloten. O ήλιος έλμαπε κι ο καταγάλανος ουρανός προμήνυε μια θαυμάσια spotter-ικά ημέρα στο ανακαινισμένο Observation Deck B. Mιας και το deck ανοίγει στις 9:00, ένα πέρασμα από το lounge για φρεσκάρισμα και πρωϊνό ήταν απαραίτητο και τελικά στις 9:00 ακριβώς, περνούσα πρώτος την πόρτα του Deck. To τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Επί 8 ώρες φωτογράφιζα οτιδήποτε τροχοδρομούσε ή απογειώνονταν. Η Collette, δεν πρόφταιναι να αλλάζει και να καθαρίζει τους φακούς και να κουβαλάει δίσκους με καφέδες και φαγητό από το εστιατόρειο του deck. Mόνο όταν ο ήλιος έκανε την ποιοτική φωτογράφιση αδύνατη (μιας και είχα στείλει το τρίποδο στη βαλίτσα) αποφάσισα να επιστρέψω στη ζέστη του lounge για χαλάρωση με μπάνιο και φαγητό.
Το 321 "St. Moritz" έφτασε με μικρή καθυστέρηση από το Παρίσι και τελικά βρέθηκα να κάθομαι αναπαυτικά στην , αφού είχα πιάσει μια μικρή κουβέντα με το πλήρωμα και κυρίως με τον ευγενικότατο Captain, που πήρε πρόθυμα το logbook μου για τις απαραίτητες υπογραφές. Η Collette, είχε αποκοιμηθεί στη διπλανή θέση, ανακουφισμένη που αυτή η φωτογραφική τρέλλα είχε φτάσει στο τέλος της. Με πλήρη στοιχεία στους κινητήρες, αφήσαμε τον 32 για τη Θεσσαλονίκη. Για δείπνο, επέλεξα κάτι ελαφρύ (ραβιόλια με χορταρικά), η σοκολατένια pana cotta ήταν βγαλμένη από τον Παράδεισο κι έτσι το ταξίδι τελείωσε γλυκά στις 1:47 με τα φρένα να στριγγλίζουν στον 16 του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

Disclaimer: Το trip report αφιερώνεται στους κ.κ. ΑΟΑ και Cross.

Y.Γ. Για όσους δεν κατάλαβαν κάποια σχόλια, τους παραπέμπω στη σελίδα 225 του Trash Area...

Re: Πτησεις Aegean για Ρωσια

Χριστος Ανεστη!
Σε ολους πρωτα υγεια και ολα τα αλλα θα στρωθουνε.δυσκολα τα βλεπω ομως στο μελλον θα δουμε.

Να σας ρωτησω μηπως καποιος ξερει γιατι δεν περνουν ειδοποιησεις οταν γινονται αλλαγες στις πτησεις.πολλα παραπονα μονο για ενα μικρα θεμα/ αυτα για την aegean/

και ακομα κατι.οποιος ξερει καλα πως γινονται οι προσφορες στη olympik ας γραψει κατι /γιατι κανουν εγγραφη καποιοι ρωσοι στο σαιτ της εταιρειας και στο e-mail τους δεν ερχετε καμια ειδοποιηση.

Re: Πρόβλημα στα καύσιμα στον ΑΙΑ

Κι αυτό ενδιαφέρον. Ευχαριστώ.

Re: Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

καλή Ανάσταση χρόνια πολλά σε όλους υγεία και ευτυχία!!!