Λάθος posts ...

Re: LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos"

Γιατί να βγάλουν όπλο;

Ας διαγραφεί... :rant:

Η καθημερινή μας (πολυετής) συνύπαρξη με τη γελοιότητα και τη διάλυση,έχει επηρεάσει τη στοιχειώδη λογική.

Ώρες ώρες νομίζω οτι κάνουν πουλάκια τα μάτια μου ή οτι κάποιος αστειεύεται. Δυστυχώς και πάλι δεν ισχύει τίποτα από τα δύο.

Re: Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

Ένα βίντεο με φωτογραφικό υλικό από αρκετές αεροπορικές εταιρίες,το έφτιαξα εγώ και ξέχασα να το δημοσιεύσω εδώ!
http://www.youtube.com/watch?v=RkvKmV4kTCQ Πείτε μου την γνώμη σας.

Re: Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

Υπάρχει , δυστυχώς για σένα, το θέμα του copyright (και δεν εννοώ το δικό σου). Επειδή , μάλλον δεν είναι δικές σου οι φωτογραφίες. ΡΩΤΗΣΕΣ τους spotters που ίδρωσαν να τις τραβήξουν, αν σου επιτρέπουν να τις πάρεις και να τους αλλάξεις τα φώτα?

Ρωτάω τώρα...

Αντε γιατί έχει παραγίνει το κακό με τις κλεμμένες φωτογραφίες... :rant:

Πάνω δεξιά, άλλαξέ το καλύτερα σε " CLOPYRIGHT"........

Re: Minoan Air

Κύριε φλου, αφού δεν σε πειράζει να πληρώνεις από το πορτοφόλι σου για να πετάει το 320 τα 4 άτομα για 15 λεπτά, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. :D

Είτε Α320 σοβαρής εταιρίας, είτε Φόκερ των Φούφουτων, είτε ακόμα τα 747 των Αυτοκρατόρων να πετάνε για Σκύρο και για Κάσο από την τσέπη μας βγαίνει ακριβώς το ίδιο ποσό.

Η άγνοια είναι ευτυχία ;)

Σωστά! Μιας και η Minoan δεν είχε καταθέσει προσφορά για Σκύρο

Aidis καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, ακόμα και το λιβάνισμα!
Έχουμε και κρίση...

υγ: Τις μηνύιιιιιιιιισεις παιδιά!
http://www.youtube.com/watch?v=Wgbm3R4UgmI

Το ξέρουμε το παραμύθι, πληρωνόμαστε για να κάνουμε ποστ, έτσι?

Α, και αν δώσει η κυβέρνηση 10,000,000 ή 100,000 είναι ακριβώς το ίδιο. Εμείς τα ίδια λεφτά θα δώσουμε, γιατί τα υπόλοιπα φυτρώνουν σε δέντρα.

Και η απόφαση της επιτροπής ήταν δίκαιη και είχε επιχειρήματα, έτσι? Όπως ότι η Μινόαν έχει μόνο 2 αεροπλάνα? (λολ)

Αν θέλεις να κάνεις συζήτηση σε ένα φόρουμ, φλου, πρέπει να δίνεις επιχειρήματα. Δεν σου λέω να μην έχεις ειρωνικό τόνο, γιατί αυτό δεν μπορείς μάλλον να το κάνεις. Απλά να έχουν τα ποστ σου κάποιο περιεχόμενο. Δεν θέλουμε να κλειδωθεί πάλι το θρεαντ. :)

Όταν δεν μπορείς (ή μάλλον δεν θέλεις) να συγκρίνεις τις πρόσφορες που κατατεθήκαν και θεωρείς πως η διάφορα τους είναι σαν να λέμε 10,000,000 με 100,000 τι συζήτηση μπορεί να γίνει?
Όταν το βασικότερο που χρειάζονται τα νησιά της άγονης είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ στην εκτέλεση των δρομολογίων και όχι να αποτελέσει η ανάγκη των κάτοικων τους ευκαιρία αρπαχτής από Εθνικά και Ευρωπαϊκά κονδύλια να κάτσουμε να συζητήσουμε για τι πράγμα?
Για το άμα η Μινόαν και η "πορεία" της μέχρι στιγμής είναι πιο σοβαρή από της Αθενς?
Για πιο αστεία την κόβω...
Και στο φινάλε ΑΝ νομίζουν πως αδικήθηκαν και έγινε η οποιανδήποτε παρασπονδία ιδού τα δικαστήρια. Ελληνικά, Ευρωπαϊκά και παγκόσμια μπορώ να σου πω...
Οι ίδιοι το έλεγαν με ύφος 1000 καρδινάλιων και το επαναλάμβαναν οι σφουγγοκωλάριοι τους από δω.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και η ..Χάγη!

Μέχρι τότε περιμένουμε με αγωνία:
Σε μερικές βδομάδες ξεκινάνε από HER προς JTR, MJT, KGS, SKG, RHO και SKG προς JTR κανονικά και προγραμματισμένα..