Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Απολύσεις στην Olympic Air

Ιπταμενοι Χ/Στες στο Α320-19 θα παρουν ποδι ?

Μαθαίνω ότι απολύσεις γίνονται και στα πληρώματα καμπίνας. Οι φήμες λένε ότι τελικά θα μείνουν εβδομήντα «κορίτσια» (από τετρακόσια που ήταν αρχικά)...

400???? και απο Κ1 Κ2???

Ιπταμενοι Χ/Στες στο Α320-19 θα παρουν ποδι ?

Δεν ξερω ποιος ή ποια ή τι εισαι αλλα προσεχε τις εκφρασεις που χρησιμοποιεις. Μιλας για ανθρωπους με οικογενεια και υποχρεωσεις.
Μην διανοηθεις να στειλεις πμ γιατι θα το δημοσιευσω αμεσα εδω.

Δεν εχω λογο να στειλω pm αλλα για ποιο λογ τετοιο υφος???
Απο την στιγμη που φευγουνε τα 320 δεν θα ακολουθησει κατι τετοιο??
Δυστηχως ειναι αυτη η σκληρη η πραγματικοτητα και εν μεσο κρισης μακαρι να μην απολυοτανε κανεις η νατους κατεβασουνε στα ελικοφορα....
Το αν αποχωρησουνε τα 320 αυτο ερωτηθηκε για απλη και μονο περιεργεια....
Την καλησπερα μου

Δεν εχω λογο να στειλω pm αλλα για ποιο λογ τετοιο υφος???
Απο την στιγμη που φευγουνε τα 320 δεν θα ακολουθησει κατι τετοιο??
Δυστηχως ειναι αυτη η σκληρη η πραγματικοτητα και εν μεσο κρισης μακαρι να μην απολυοτανε κανεις η νατους κατεβασουνε στα ελικοφορα....
Το αν αποχωρησουνε τα 320 αυτο ερωτηθηκε για απλη και μονο περιεργεια....

Η ενοχληση (ή το υφος οπως το εθεσες) προερχεται απο την ακομψη επιλογη λεξεων και την συνολικη εκφραση σου. Επειδη δεν μιλας για ζωα αλλη φορα προσεχε.

Τα ζωα νομιζα τα ανεφερες εσυ φιλε μου και καλο θα ητανε να προσεχεις να μην βαζεις λογια που δεν ειπα σε δημοσιο φορουμ.....

Και εαν ενοχλει την δημοσιευση μου εδω περα κανε αναφορα στους admins.....Την καλησπερα μου

Re: Skygreece Airlines

KOSTAS1966":htj69wog said:
Φίλε alex96 αν ρωτήσεις πάντως στην ΥΠΑ(από εκεί μαθαίνω ότι μαθαίνω) θα σου πουν σε αντίθεση με την HELLAS AIRLINES(που δεν τους γέμισαν το μάτι)ότι η SKYGREECE μάλλον δεν είναι το ίδιο.Έχουν επιφυλάξεις λόγω της καθυστέρησης(και καλά κάνουν) αλλά δεν τους έχουν στην ίδια μοίρα με την HELLAS.
Παιδια ηρεμηστε,,οι ανθρωποι της SkyGreece ειναι καθε μερα στη ΥΠΑ......Δωριζας αξιολογος Χειριστης με ιστορια,Νερομυλιωτης ο Μηχανικο...... και μια ομαδα αξιολογων ειδικων της Αεροπορικης Οικογενειας.Και τα Αεροπλανα εχουν βρεθει και τα παντα.........Συμφονο οτι υπαρχει σχετικη καθυστερηση,αλλα θα ξεπεραστει....οι ανθρωποι εχουν τα εγαλεια.......και ο Αποδημος Ελληνισμος....περιμενει τη skygreece.....πηγενετε μια βολτιτσα στη Νεα Υορκη για να το καταλαβετε...

Re: ATR72 Runway Overrun FCO

Κινδυνεψε μια τετοια σοβαρη προσωπικοτητα; Τι λες τωρα... :lol: