Re: Ολυμπιακή Αεροπορία το τελος!
Έλεγα να μην δώσω συνέχεια,να ηρεμήσουν οι τόνοι,αλλά εσύ πιά μάς προσβάλλεις.Γράφεις ότι κάθομαι και με πληρώνουν και ότι είμαι καβαλημένος.Δεν θα τού απαντήσει κανείς δηλαδή; Εγώ,όπως και όλοι οι πρώην συνάδελφοί μου,θα είχαμε μείνει στη δουλειά μας στο αεροδρόμιο αν μάς είχε αφήσει αλλά μάς απέλυσε.Αυτό το έχω ξαναγράψει όμως και το έχουν πεί κι άλλοι: Δεν έπρεπε να πειράξει τίποτα όταν παρέλαβε τήν Ολυμπιακή.Θα είχαμε μείνει στις θέσεις μας,τουλάχιστον οι υπηρεσίες εδάφους.Όσοι είχαμε γίνει πρόσφατα αορίστου χρόνου δεν είχαμε άλλη επιλογή: "Κάνετε δεν κάνετε αίτηση στην Ολύμπικ αίρ,δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σας.Εσείς θα πάτε στο Δημόσιο." Αυτές όμως είναι αποφάσεις άλλων πού δε λένε να μάς αφήσουν σε ησυχία. Εσείς δεν υπήρξατε συμβασιούχοι,γι αυτό μιλάτε με τέτοια ευχαρίστηση. Στάζετε μέλι. Δεν σάς ενόχλησε ποτέ κανένας, έτσι εξηγείται,δεν έχετε ταλαιπωρηθεί όπως εμείς,και μιλάμε για ένα δικό μας προσωπικό αγώνα πού ούτε μπορούσαμε να διεκδικήσουμε,ούτε να απεργήσουμε,μόνο να ελπίζουμε,και τώρα πρέπει να απολογηθώ και γι αυτό ακόμη,ενώπιον όλων. Ποτέ δεν μάς υποσχέθηκαν τίποτα και για ποιό λόγο άλλωστε; μάς θεωρούσαν "Αποθήκη εποχικών υπαλλήλων",κάτι σαν στόκ ανταλλακτικών κατ' ευφημισμόν.
Ώστε είσαι χειριστής αεροσκαφών κύριε stergio.Νόμιζα χειριστής ανυψωτικών μηχανημάτων.Με συγχωρείς. Εσύ δεν χρειάζεσαι βολικά παπούτσια για να τρέχεις.Φόρα τα γαλόνια σου και κάνε μία βόλτα μέσα στο τέρμιναλ.....