Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Olympic Air Dash8 Q400

Kαλημερα κ χριστος ανεστη εμενα η αποψη μου ειναι γνωστη οπως κ να το κανουμε jets and turboprops jets κ παλι jets εχουν το ιδιο βαρος σε καιρο...? που τα προπελερ ειναι σαν φτερο στον ανεμο τα αεροπλανα με τα αεροσκαφη εχουν διαφορα καταρχην κυρος μηδεν παρα πολλοι επιβατες δν τα θελουν αρα τι λεμε γενικα χανει πολυ η εταιρια καλυτερα κλειστε την να τελειωνουμε ειναι ντροπη!!!!!!!!!

Αν έβαζες και καμιά τελεία ίσως και να έβγαινε νόημα. Τώρα δεν...

(Sorry, no Greek keyboard)
Kai ipotheto oti oloi pou lene tin kathe ma**kia pou tous erxetai sto kefali einai aeronaupigoi mixanikoi? Ante apo do. Gia onoma tou Theou pia, san ftero ston anemo? Akoma kai to A380 pou einai toso kai allo toso se varos kai einai pio stathero, akoma kai o xazos tou xoriou kserei vasiki aerodinamiki gia to ti esti na iparxei ena iptameno soma mporsta se anemous. ELEOS!!!

Re: Emirates info

Cabincrew απο την απάντηση σου πήρα το θάρρος κ έστειλα query στην coordinator μου! 4 Ιουλίου τελικα!! Ευχαριστώ πολυυ!!

Βαλια ειναι πολυ χρήσιμο site πριν πας σε open day/συνέντευξη να το ξεκοκκαλισεις!! Δυστυχώς εγω το ανακάλυψα μετα το final interview. Με βοήθησε πολυ στο να παρακολουθώ τα application των άλλων κ να τα συγκρινω με το δικό μου!! Οσον αφορά στην Emirates σ'εχει υπερκαλυψει ο cabincrew στο κείμενό του παραπάνω! Καλή επιτυχία σ' ό,τι κανείς!!

απαντησα δν το συνεχιζω χαρισμα σας τα προπελερ κ εσυ ειπες τεραστιες εταιριες ανατριχιασα απ το μεγεθος κ βλαχος εισαι εσυ οταν εκανα ταξιδια εσυ αρμεγες αγελαδες αντε μπραβο

Re: Emirates info

Kαι παλι σε ευχαριστω πολυ!! Καλο ξεκινημα στη νεα σου ζωη!! Τελικα, ειχα μπει στο site, αλλα τωρα θα κανω αυτο που μου ειπες. Θα το ξεκοκκαλισω στην κυριολεξια!

Re: Cabin Crew Saudia Airlines

einai eukolo na mou stalei to link gia eggrafi?
euxaristw polu.. :)

Re: Olympic Air A319/A320

ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΠΕΛΕΣ ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ας πουμε βρε παιδια την olympic να βαλει ενα 330 ή το πολυ 321 για το νησι που θα κλεισει ο eagle ή ο Vts24 να ηρεμησει!!