Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Στο κομμάτι του εσωτερικού, τα Ιωάννινα χρειάζονται την σύνδεση με την πρωτεύουσα, και γιατί όχι, όπως έχω πει στο παρελθόν να ξεκινήσει κάποια στιγμή και σύνδεση με την Θεσσαλονίκη. Τα ΚΤΕΛ έχουν δέκα δρομολόγια την ημέρα, και είναι πάντα γεμάτα. Κάποιοι δεν θέλουν να οδηγούν τρεις ώρες.

Στο κομμάτι του εξωτερικού, εάν και προσωπικά θα μου άρεσε έστω και τσαρτερ, τα Ιωάννινα να είχαν δυνδεση, πιστεύω πως αυτό δεν είναι δυνατόν όχι μόνο από άποψη ζήτησης, αλλά και εγκατάστασης, και αριθμό προσωπικού και όλα. Ο ξένος τουρίστας, μπορεί να κατέβει στην Πρέβεζα, η οποία είναι μια ώρα και κάτι από τα Ιωάννινα υπό νορμάλ συνθήκες.

Re: Norwegian στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την δυσάρεστη επικαιρότητα, εγώ βλέπω πώς ήταν, ήτανε, είναι και θα είναι λυπηρό να χάνονται ζωές.
Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνει ο εκτροχιασμός τρένου στη Θεσσαλονίκη.
"Η αμαξοστοιχία εξετράπει "
της πορείας της και καρφώθηκε σε σπίτι
κλπ κλπ κλπ....
Ώιμε !! Hasta la victoria siempre....

Re: ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Ξέρουμε τι πληρότητες είχε ?

Πάλι η ΕΚ2561 σήμερα....

Ποιός ο λόγος να μας λες το ίδιο πράγμα ΚΑΘΕ μέρα;
Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η πτήση ; Γίνεται με special αεροπλάνο ; Κουβαλάει το θησαυρό του Αλή Μπαμπά ;
Αν δε συντρέχουν αυτοί οι λόγοι, γιατί να μας ενδιαφέρει;

Ο Γιώργος έκανε μια ερώτηση και κανείς δεν απάντησε..πάντως και εγώ έχω αυτη την απορία..ποιός είναι λοιπόν ο λόγος αυτής της πτήσης;

Eid! Τα αντίστοιχα χριστούγεννα της μέσης ανατολής, με την έννοια ότι έχουν 1-2 βδομάδες off, και πάνε όλοι διακοπές. Πολλοί στην Ελλάδα! :)

nsap":33tb2sgj said:
Ο Γιώργος έκανε μια ερώτηση και κανείς δεν απάντησε..πάντως και εγώ έχω αυτη την απορία..ποιός είναι λοιπόν ο λόγος αυτής της πτήσης;

Ramadan Holidays

Μάλλον κουβαλάει λίρες χρυσές η πτήση αυτή....
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Οκ μη βαράτε άλλο κατάλαβα...