Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Το παραπονό μου από την AEGEAN!

ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ;;; ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΜ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Έλεος ρε 737FO4LIFE. viewtopic.php?f=33&p=85541#p85541
Άντε για να τελειώνουμε τέλος πάντων! Και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ απαγορεύονται! Κάνε τον κόπο και διάβασε τους Κανόνες αυτού εδώ του χώρου. Δεν είναι και τόσο δύσκολο!

Γεια σου φιλε Ακη ..
ειχα γραψει αρκετα πριν και δεν καταλαβαινω γιατι τα σβησατε .. αντι να διαγραψετε το τοπικ με ολα τα ψεμματα που εγραψε ενας χρηστης σβηνετε τα δικα μου ;; δεν καταλαβα ..

Re: Ατύχημα της SkyExpress στο Ηράκλειο (ΗΕR)

Socrates":15typgro said:
Περίμενες κάτι άλλο? Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου! Μάλιστα ο ανταποκριτής είπε "τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά και καλύπτω αυτό το ρεπορτάζ, πραγματικά δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τόσο σοβαρό"!!! Σωωωωωπαααα!!! Τι μας λες? Οι επιβάτες είναι οκ πάντως όλοι.

Δηλαδη οταν εγινε της Helios δεν ηταν δημοσιογραφος!

Τη ματιασαμε την εταιρια!

Re: Ατύχημα της SkyExpress στο Ηράκλειο (ΗΕR)

NFEEFE":kdg4fpbw said:
Socrates":kdg4fpbw said:
Περίμενες κάτι άλλο? Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου! Μάλιστα ο ανταποκριτής είπε "τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά και καλύπτω αυτό το ρεπορτάζ, πραγματικά δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τόσο σοβαρό"!!! Σωωωωωπαααα!!! Τι μας λες? Οι επιβάτες είναι οκ πάντως όλοι.

Δηλαδη οταν εγινε της Helios δεν ηταν δημοσιογραφος!

Τη ματιασαμε την εταιρια!

Αυτό με τους δημοσιογράφους έχει παραγίνει..σπέρνουν πανικό στον κόσμο χωρίς λόγο και αιτία τραγικοποιώντας μερικά συμβάντα που αποτελούν καθημερινότητα στην αεροπορία..μιας και ανέφερθηκε η ΗΕΛΙΟΣ έτυχε πέρσυ να οργανώνω εκδρομή απο θεσσαλονικη για παρισι με φίλους και φυσικά τους πρότεινα την απευθείας πτήση της CΥP SKG-CDG..η απαντηση τους αρνητική μέχρι εκεί που δεν πάει.."τι λες ρε,η cyprus ειναι η πρωην Helios..να μας σκοτώσεις θέλεις?"..η αγνοια και η ασχετοσύνη είναι λογική με την τόση παραπληροφορηση που υπάρχει για τα ατυχηματα αλλα και γενικότερα..αντε μέτα να τους πείσεις οτι ηταν δύο διαφορετικές εταιρίες..τελικά πήγαμε με ενα παλιο ΜD82 της γαλλικής charter BLUE LINE..πως βγήκαμε ζωντανοί απο κει μεσα ένας θεός ξέρει..ας μας συγχωρέσουν για το οff-topic

Re: Athens airways

Aπο αλλου το περιμεναμε και απο αλλου μας ηρθε.Ενω ειχα δεδμενη τη συμμαχια της swissport, με την athens για την απο κοινου αποκτηση των Ο.Α oλα αλλαξαν σε λιγα 24ωρα.Οπως μαθαμε ολοι μας, η swissport ανεβηκε στο αρμα της MIG και εγιναν συνεταιρακια.Οπως καταλεβαινω εγω πλεον, θα ειναι ανταγωνιστες και αντρεπονται πολλα.Τι εννοω....,εχουμε ραγδαιες εξελιξεις φιλοι μου, ετσι το διασθανομαι τουλαχιστον εγω,σας γραφω ενα σεναριο που ισως σε καποιους φανει επιστημονικης φαντασιας.Οπως ολοι ξερουμε εχουμε τρεις εταιριες επηγιας εξυπρετησης,αγοραζοντας η swissport την O.A, μας μενουν δυο εταιριες G.H και η νεα swiss port+O.A., oποτε μενει κενη μια αδεια.Λεω εγωτωρα................ο Σ.Ανδριανοπουλος δεν ειναι κανενας τυχαιος επειχιρηματιας και αφου μπηκε στο χορο θα χορεψει, φαινετε αλλωστε και αποτης επιθετικες κινησειςτουΛες.............να κινηθει στην αποκτιση της αδειας που εμεινε κενη και να ειναι η athens-airways η μονη αεροπορηκη εταιρια που θα κανει επιγεια εξυπηρτηση προς τριτους???