Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Olympic Air Dash8 Q400

NFEEFE":2ikoigbd said:
Αυτο δεν ειναι Q400 :roll: και ειναι ετσι απο τοτε που μπηκε στο στολο, δηλαδη τον 10/09 αν θυμαμαι καλα!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Που θα πάει θα μάθω.......sorry

Re: Δρομολόγια Olympic Air

Επί της ουσίας είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο niogr και ο newton ακροβατούν στα όρια του χιούμορ και της φάρσας...
Όσο κωμικό είναι να πιστεύει κανένας ότι τα κριτήρια με τα οποία έγινε η "μοιρασιά" των προορισμών είναι η χλίδα και η γκλαμουριά άλλο τόσο κωμικό είναι να συγκρίνεις το Βουκουρέστι με το Μιλάνο... υποθέτω ότι οι υπεύθυνοι θα στάθμισαν τα πράγματα και με κριτήρια δικά τους έκοψαν και έραψαν το καινούργιο πρόγραμμα στα μέτρα που τους συμφέρει... τα υπόλοιπα είναι για να λέμε καμιά σαχλαμάρα και να γελάμε...

υ.γ. Από που κι ως που βρε belavia πρέπει να αισθάνεται κάποιος Έλληνας υπερήφανος για την ιστορία και των πολιτισμό των Βαλκανικών χωρών? Η λογική λέει ότι υπερήφανος είναι κάποιος για την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας του και όχι για αυτή των όμορων κρατών... εγώ βεβαίως και αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας αλλά δεν μπορώ να πω ότι κατουριέμαι και από υπερηφάνια για την ιστορία της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας... να την χαίρονται οι άνθρωποι την ιστορία τους αλλά εγώ από που κι ως που έχω χαμηλό επίπεδο επειδή δεν την θαυμάζω?

Re: 11η Σεπτεμβρίου 2001

Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για να διατυπωσω το ερωτημα μου.......Σε μερικα sites αεροπορικων εταιρειων σε ρωτανε αν θελεις ταξιδιωτικη ασφαλιση
ή οχι. Δηλαδη δεν εισαι υποχρεωμενος να την εχεις? Οι αεροπορικες εταιρειες που δεν σε ρωτανε αν θελεις ή οχι υποτιθεται οτι ειναι μεσα στην τιμη του εισιτηριου η ασφαλιση? ή σημαινει οτι δεν θα εχεις ταξιδιωτικη ασφαλιση? ξερει κανεις τι συμβαινει με αυτο το θεμα?

Re: Ολυμπιακή και χειραποσκευές

Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για να διατυπωσω το ερωτημα μου.......Σε μερικα sites αεροπορικων εταιρειων σε ρωτανε αν θελεις ταξιδιωτικη ασφαλιση
ή οχι. Δηλαδη δεν εισαι υποχρεωμενος να την εχεις? Οι αεροπορικες εταιρειες που δεν σε ρωτανε αν θελεις ή οχι υποτιθεται οτι ειναι μεσα στην τιμη του εισιτηριου η ασφαλιση? ή σημαινει οτι δεν θα εχεις ταξιδιωτικη ασφαλιση? ξερει κανεις τι συμβαινει με αυτο το θεμα?

Re: Ολυμπιακή και χειραποσκευές

Ούτε εδώ, ούτε στο άλλο τόπικ που το έθεσες είναι κατάλληλο το ερώτημα. Θα πάει που θα πάει στον κουβά, ας μην πας ανενημέρωτος. Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι προαιρετική, δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου και χρεώνεται επιπλέον, εφόσον το επιλέξεις.

Re: British Airways News .......!!!

Συγνώμη αλλά το link είναι μόνο στα αγγλικά

BA unveils network changes

British Airways is launching flights to Haneda in Japan in a bid to open up the domestic Japanese market to UK travellers.

The five-a-week service from Heathrow to Haneda will begin on February 19.

It will be served by a Boeing 777 with prices starting from £721.

BA said the airport offers excellent links to Japan’s domestic network and is also located near the business centre in Tokyo.

The airline’s daily service to Tokyo’s Narita airport will continue.

BA also announced today other changes to its network from March 27.

It is adding new direct flights to Buenos Aires, rather than via Sao Paulo, and is increasing services to the Caribbean from Gatwick.

Barbados will increase from 10 to 12 flights a week, Antigua will increase from five to six services a week and the St Lucia - Port of Spain service will increase from five a week to daily.

Cancun, launched in November 2010, is increasing from two to three services for summer 2011.

Gatwick to Tampa is increasing from five to seven flights a week, but Orlando is decreasing from nine to seven flights a week.

Source: http://www.travelmole.com

Re: Brussels Airlines στην Αθήνα

Άρα είναι αυτό που είπα αφού Aegean + Olympic = L.F.E. :mrgreen:

Re: Brussels Airlines στην Αθήνα

Οχι ακομα...Τωρα ειμαστε στα B.F.F.E. :P
Οι παντριες και οι αγαπες μετα τις 07/12/10 :wink:

Re: Distance learning η Ιntergrated ?

Mia mikri dieukrinisi, den ennow pou na sunexisw gia karriera alla pou na spoudasw dioti gia douleia eurwpaio me vlepw kai emena.

Euraxistw :D

Re: Από Αθήνα προς Στουτγάρδη και επιστροφή

Na sai kala :)