Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Minoan Airlines

Μπορεί να είναι και επειδή βιάζονται να αρχίσουν να πετάνε, δεν είναι δύσκολο να βγάλεις decal (το να τα βάλεις είναι λίγο ποιο tricky).

Αφού το σχεδίαζαν τόσα χρόνια... :roll:
(Μια πλάκα κάνουμε ,μη το πάρεις ως κριτική,έτσι;)

Άλλο πλάκα, άλλο trolling. Απλά έπρεπε κάτι να πεις.

1 ποστ με πληροφορίες, 30 ποστ από κάτω με βλακείες...

Ούτε μύγα στο σπαθί σου,βρε;
Μακάρι να πάει καλά η εταιρεία και ο ζήλος σου είναι ωραίος.Σκέψου όμως ό,τι για να αντιδρούν κάποιοι έτσι μπορεί κάτι να ξέρουν και αυτοί :wink:

Για πες μας να μάθουμε και εμείς λοιπόν, αντιδραστικέ Αλέξη, τι ξέρουν? Είναι μυστικό?

Re: Astra Airlines

Οριστε ενα απο τα Α320 της Astra...
Η φωτογραφια ειναι απο το FB!

574537_395222057175432_204216432942663_1257011_1334315664_n.jpg

Re: Minoan Air

Εσύ ρε φίλε τι πρόβλημα τραβάς με την εταιρεία και έχεις κολλήσει σαν τη βδέλλα και ελεγχεις μεχρι και την τελευταία λεπτομέρια? Λες και δεν υπάρχουν άλλες start ups. Έχεις μια εμπάθεια, εκπέμπεις έναν αρνητισμό ο οποίος δεν εξηγείται εύκολα! Το όλο σκηνικό που στήνεις, αφήνει από ψυχολογική σκοπιά 2 συμπεράσματα να εκληφθούν.
1. Φοβάσαι το αποτέλεσμα (για τους δικους σου, προσωπικούς λόγους)
2. Έχεις φάει πόρτα και προσπαθείς να εκδικηθείς!

Κάτι άλλο δεν αφήνεις να υπονοηθεί με την συμπεριφορά σου! Θα υπενθυμίσω μόνο λόγια δικά σου, εδώ! Έχεις δίκιο. Το να ταμπουρώνεσαι πίσω από το ψευδόνυμό σου και να "βαράς" ασύστολα, είναι αήθες!

Φιλικά
Α.

Φιλικά και εγώ,δε προσέβαλα και δεν εξύβρισα κανένα.Ούτε στην εταιρεία αναφέρθηκα αλλά στα γραφόμενα κάποιου.
Όποιος όμως έχει μύγα,θα μυγιαστεί.
Άλλοι δε δέχονται τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.Όσο για τα συμπεράσματά σου,δεν αξίζει το χρόνο μου.Δεν έχω,με κανένα τρόπο,ανάγκη τη Minoan.
Μπορείς να απαντήσεις στις παρατηρήσεις που έκανα;Με τη δική σου γνώμη,μόνο.

Εαν το κάνω θα κατηγορηθώ για "πρόκληση έριδων" και "άσχημης ατμόσφαιρας" κλπ κλπ, και δεν έχω όρεξη για άλλα..
Άλλωστε για πράγματα για τα οποία έχω μιλήσει δεν έχει νόημα να τα επαναλάβω. Εαν θέλεις βεβαίως, και στο πνεύμα της καλής λειτουργίας του φόρουμ, μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μέσω ΠΜ. Εγώ λήγω εδώ το θέμα, γιατί με την επιμονή σου, δεν οδηγούμαστε σε διεξοδική συζήτηση. Όπως πρότεινα, μπορούμε μέσω ΠΜ να συνεχίσουμε, χωρίς να ενοχλούμε!

Φιλικά
Α.

Re: Προσλήψεις στην Hermes Airlines

Oxi xalara itan sti sinenteyksi de milisa katholou gallika.