Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Astra Airlines

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σωστός :)

Re: Ryanair στην Ελλάδα

Thanasis_U2":3fpkx3qo said:
πραγματικά δε μπορώ να σας καταλάβω. Σε αυτό το φόρουμ και σε ένα ακόμα, δε υπάρχει βδομάδα μη διαβάζοντας τέτοια μυνήματα. Μα καλά, δε μπορείτε να προσέξετε λίγο παραπάνω, πριν γράψετε το ονοματεπώνυμο σας;
Θα προτιμούσα να διαβάσω μια απάντηση στο προβλημά μου και όχι παρατηρήσεις! Ωραία υποδοχή σε ένα νέο μέλος....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! :(

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

30/5 ΑΤΗ-ΑΧD πληρότητα περιπου 90%!!! Οπως και καθε φορα βεβαια!!!!! Φυσικα Bussines 0/8!!!!!! :twisted: :twisted:

Re: Iberia

geia sas!!!
mipws 3erei kaneis to mail tiw Iberia giati den to vriskw??????

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

[quote30/5 ΑΤΗ-ΑΧD πληρότητα περιπου 90%!!! Οπως και καθε φορα βεβαια!!!!! Φυσικα Bussines 0/8!!!!!! ][/quote]
και σίγουρα άσχετο με το τίτλο της ενότητας...

Re: Iberia

3erei kaneis to email tis iberia gt den to vriskw?????????

Re: sky express ... the airline of Crete

έχω χαθεί λίγο με τη σελίδα.θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την ryanair.ταξιδεύω για Λονδίνο και διάβασα τους όρους για τις αποσκευές.αναφέρει πως δεν επιτρέπεται στις αποσκευές που δίνεις στο check in να έχεις φάρμακα,κοσμήματα καθώς και είδη καπνού.απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν στην χειραποσκευή επιτρέπονται.γνωρίζει κάποιος ;ευχαριστώ

Re: sky express ... the airline of Crete

Δηλαδή αν θέλω να βάλω τα τσιγάρα μου, το ρολόι μου και ένα κουτάκι depon στη βαλίτσα/χειραποσκευή μου δε μπορώ? Και που να τα βάλω(μην απαντήσετε)

Ειλικρινά, που το διάβασες αυτό?

Οκ, εκτός κι αν σκοπεύεις να κουβαλήσεις όλο το Βιλδιρίδη, την Philip Morris και όλο το Γερολυμάτο σε μια βαλίτσα, οπότε ΚΑΠΟΙΟΣ παίζει να σε σταματήσει.

By the way θα τσεκάρεις βαλίτσα στη Ryanair? :oops: Good luck with that.

Τέλος, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!! :wall:

Re: Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

Πάντως άν δέν είναι κεραία,ενδέχεται να είναι κάτι σάν tailskid που προστέθηκε γιά την χρήση του σε περιοχές όπου ήταν πολύ πιθανόν κατά την απογείωση να έχη το αεροπλάνο μεγάλο pitch attitude.