Λάθος posts ...

Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

αγαπητοί φιλοι ειπαμε πως εδω θα γράφουμε μονο για τις προσλήψεις .
Με αυτο το σκεπτικό γράφουμε αυτα που μάθαμε για το interview .
Σε καμμια περίπτωση, τουλαχιστον εγω ,δε θα κρίνω θεματα safety για μια εταιρία που δεν εχει καν ξεκινήσει να λειτουργεί.
Για αυτο υπεύθυνη ειναι η ΥΠΑ οταν με το καλο η εταιρία πραγματοποιήσει το demo flight.
Το αν οι υποψήφιοι έμειναν ευχαριστημένοι με αυτα που άκουσαν για το πως θελει η εταιρια να ασκούν τα καθήκοντα τους και τι ζηταει απο αυτους ειναι κάτι το τελείως διαφορετικό που εχει να κανει με το πως ο καθένας αντιλαμβάνεται τον επαγγελματισμό του.
Το ξεκαθαρίζω λοιπόν προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
 
Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

pegasos":38pubgwc said:
Που πας ρε Καραμήτρο RWY 32????
Χαχαχαχα...!! Έλα ντε! Ας είναι καλά οι άνθρωποι που με γλιτώσανε! Αν και θα χα κοπεί στη βαθμολογία "με μαγιώ"! Ναι ρε σεις τι να το κάνουν το safety, άμα φοράς σορτσάκι όλα γίνονται!! Πωπω από του χάρου τα δόντια γλίτωσαμε οι ακάλεστοι/ες! Καραμήτροι εντελώς θα πηγαίναμε! Ευχαριστώ μου φτιάξατε τη μέρα!

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Καλημέρα!! Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα από την ανακοίνωση της εταιρείας είναι αν θα συνεχίσουν να εξετάζουν βιογραφικά για αεροσυνοδούς (από αυτούς που δεν πήγαν στο Open Day) ή αν έκλεισαν με αυτή την πρώτη ομάδα.
 
Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

pegase, ευτυχως που τουλαχιστον μας ενημερωσες γιατι με ειχε παρει απο κατω που δεν με καλεσαν(ειμαι στην ανεργια πολυυυυ καιρο).αλλα αν ειναι να φοραω σορτσακι και να χορευω για το ντεμο ε δεν χρειαζεται να πεταξω στα 30.000 το κανω και εδω στο εδαφος!!! :rolleyes:
 
Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

προσωπικα το σορτσακι και το demo με ρυθμο δεν με ενοχλει καθολου.
Αντε μπας και ερθει στα επιπεδα τα παλια τα καλα το επαγγελμα.
Μονο που απο τοτε που το γυρισανε στο safety και ''καλα'' γεμισαμε θρουμπες αεροσυνοδους!!
 
Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Υποθετω πως κανεις απο σας που γραφετε δεν ηταν εκει. Γιατι αυτα που λετε εμενα δε μου τα ειπαν ετσι. Θεωρω οτι ειστε υπερβολικοι.

Δεν ειπαν ποτε οτι δεν εχει σημασια το safety. Κι οσο για το αν θα πρεπει να κανουμε τους κλοουν, μας ρωτησαν μονο αν μας πειραζει να λεμε καποιο αστειο, η καποιο λογοπαιγνιο ενω λεμε την ανακοινωση. Και τελος, για το σορτσακι, επειδη ρωτησα συγκεκριμενα, γτ κι εγω παραξενευτηκα. Μας ειπαν οτι τις Παρασκευες θα ειναι το ντυσιμο casual, και θα σημαινει σορτσακι μεχρι το γονατο, δηλαδη βερμουδα.

Δε ξερω τι εταιρια θα ειναι, δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι σοβαρη, ασοβαρη κι ολα αυτα. Αλλα ας μην ειμαστε και τοσο υπερβολικοι..
 
Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Οτι δηλαδη αυτα που λες ειναι απολυτως φυσιολογικα ... Οι ανακοινωσεις ειναι κατι πολυ σοβαρο και εχουν να κανουν με την ασφαλεια οποτε το να θελουν να λες και ανεκδοτακια την ωρα εκεινη δεν ξερω πως θα μπορουσε να το χαρακτηρισει κανεις. Ειναι γεγονος πως οι ελληνικες εταιρειες εχουν τα πληρωματα τα τους πολυ στημενα (θα μου πεις αυτο σε πειραξε εδω προσλαμβανουν ατομα με IQ 10) και αυτο το καταλαβαινεις οταν ταξιδεψεις με εταιρειες αλλων χωρων και δη γερμανικες ή ιταλικες, οπου η αμεσοτητα του πληρωματος σε ξαφνιαζει απιστευτα. Αλλα αλλο να εισαι αμεσος κανοντας την αναγγελια να ακουγεται οχι στημενη και αλλο να κανεις τον καραγκιοζη. Καλοι οι χοροι, καλη και η πλακα, αλλα τα ορια ειναι εκει οπου το θεμα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ξεκινα.
Απο την αλλη, την Κυριακη τι θα φορατε ? Τη φουστα της θεουσας ως το γονατο και μαντηλα επειδη ειναι η μερα του Κυριου ? :D :thx:
 
Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

κατά την ταπεινή μου άποψη,το να κάνεις αστειάκια κατα την ώρα των ανακοινώσεων δεν δείχνει οτι θες να ''ελαφρυνεις'' την ατμόσφαιρα αλλά μάλλον οτι δεν παίρνεις και πολύ σοβαρα αυτά που λες. επίσης άλλο η σωστή επικοινωνιακή πολιτική με τους επιβάτες και άλλο το να κάνεις τον ''διασκεδαστή'' ,το να δώσεις θάρρος σε ορισμένους με ''αστειάκια'' μπούμερανγκ ίσως σου γυρίσει.οσο για τον χορό στο ντέμο,όσοι επιβάτες ενδιαφέρονται για την ασφάλεια τους θα δώσουν σημασία εκεί που πρέπει,όσοι θέλουν να δουν κ....ς ας ψάχνουν το σωσίβιο την ύστατη ώρα.
 
Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Στιχακια και ριμες ακουω..νομιζουν οτι βρισκονται στην Αμερικη,οπου ολα αυτα ειναι συνηθισμενα στα ματια του μεσου βαριεστημενου επιβατη. Ακουγονται πρωτοποριακα ολα αυτα,ας το θεσω ετσι τουλαχιστον.
Τι μισθο θα σας δινουν? Και το βασικο,περιγραψτε μας την διαδικασια επιλογης οσοι πηγατε..
Ευχαριστω,ζητω συγγνωμη για τονους/ορθογραφικα,καταραμενη τεχνολογΙα

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Re: Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Ειλικρινα, δε θεωρησα οτι θα βαλουν καποιον να κανει το καραγκιοζη. Τωρα τι να πω. Δεν με ενοχλησε κατι απο ολα αυτα που ανεφεραν. Κι οπως ειπα και πριν, δεν ειπαν ποτε οτι η ασφαλεια δε τους ενδιαφερει! Εν τω μεταξυ, εμενα δε μου ειπαν ουτε κατι για χορο κλπ...
 
Top