Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Egypt Air

Αφου το γραφουν παντου,αληθευει
Μεταφραση μεσω google απο ενα ρωσικο σαιτ

Δηλητηριώδες φίδι που δραπέτευσε από τις αποσκευές και λίγο ένας από τους επιβάτες ανάγκασε τους πιλότους του αεροσκάφους EgyptAir αιγυπτιακό να κάνει μια προσγείωση έκτακτης ανάγκης. Έχει αναφερθεί από την αιγυπτιακή πύλη ειδήσεων, "Al-Masry Al-Youm." Cobra εκτονωθεί όλο τον κόσμο: οι επιβάτες της ποδοπάτησε μέχρι θανάτου. Ωστόσο, λόγω του δάγκωσε άνθρωπο, υπήκοος Ιορδανίας, το πλήρωμα αποφάσισε να ζητήσει για μια προσγείωση έκτακτης ανάγκης, δήλωσε ο RSN. Όπως σημειώνεται, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για να μάθετε πώς το θύμα κατάφερε να περάσει λαθραία ένα φίδι επί του σκάφους.

Ευτυχώς που υπάρχει το Google και κάνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα :wall:

Αμαν ρε Georgi με τα Ρωσικα sites και τις θεϊκές μεταφρασεις του google. To συμβάν αναρτήθηκε χτες στο Airliners.net KAI με link για το Aviation Herald...
Εκεί κοιτάμε πρώτα, ό,τι στραβό γίνει εκεί θα αναρτηθεί και θα φωτογραφηθεί.
http://www.airliners.net/aviation-forum ... n/5626701/

Γιατρε κατι σε εκνεβρυζει οταν γραφω την λεξη "ρωσικα ".
Νομιζεις οτι μπορει να ειμαι και κομμουνιστης;Κακως ,καμια σχεση.
Εμενα δεν μου αρεσει οτι παντα μου βαζετε λινκ απο αγγλικα σαιτ η οταν πολλες φορες αντι για Ελληνικα γραφετε στα αγγλικα.Τι να κανω ; Κανω υπομονη αφου το σαιτ δεν ειναι δικο μου.Και για σας τα αγγλικα ειναι η δευτερη γλωσσα .Για μενα τα ρωσικα.
Αλλιως θα μου γραφατε μονο Ελληνικα . :D
Και να ξερει οτι οσες φορες εχω βαλει στα ρωσικα σαιτ κειμενα στα Ελληνικα κανεις δεν μου εχει κανει παρατηρηση.

Δεν είναι αυτό το θέμα μας, αγαπητέ georgi1964.

Το θέμα μας είναι ότι αντί να μας μεταφράσεις 4 σειρούλες κειμένου, από τα ρωσικά στα ελληνικά, μας παραθέτεις ένα κείμενο, μεταφρασμένο από το google, που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Το αποτέλεσμα βγάζει μια απίστευτη τσαπατσουλιά που δεν τιμάει τον γράφοντα. Αν βαριέσαι να μεταφράσεις το κείμενο (δεν είσαι υποχρεωμένος άλλωστε) καλύτερα να μη δημοσιεύσεις τίποτα. Θα μπορούσες όμως να κάνεις ένα "χτένισμα", δηλαδή να διορθώσεις τα συντακτικά και νοηματικά λάθη.

Δεν είναι θέμα ρωσικών ή άλλης γλώσσας. Απλά σκέψου πόσα μέλη σε αυτό το φόρουμ μπορεί να γνωρίζουν αγγλικά και πόσα ρώσικα (ή κάποια άλλη, όχι και τόσο διαδεδομένη γλώσσα).

Georgi1964":3dv3q4hu said:
Νομιζεις οτι μπορει να ειμαι και κομμουνιστης;
Εμενα δεν μου αρεσει οτι παντα μου βαζετε λινκ απο αγγλικα σαιτ η οταν πολλες φορες αντι για Ελληνικα γραφετε στα αγγλικα.

Καλά μιλάμε είσαι εντελώς αλλού. Τι δουλειά έχει ο Κομμουνισμός με το forum....
Aμα δε σου αρεσουν τα αγγλόφωνα sites, να ζητήσεις από το airliners.net να κάνει ρωσσόφωνη σελίδα. Στο κάτω κάτω η παγκόσμια γλώσσα της αεροπορίας και όχι μόνο, είναι τα αγγλικά. Δυστυχώς πολλοί Ρώσοι πιλότοι δεν μιλάνε ΟΥΤΕ στοιχειώδη αγγλικά με πολλά ευτράπελα κατά καιρούς (επικίνδυνα μερικές φορές).

Αντί να θυμώνεις, διάβασε αυτό που σου εγραψε ο Σύντροφος aakunz. Το 99% των μελών γνωρίζει Αγγλικά και όχι Ρωσικα, το 99,99999999% των ΣΟΒΑΡΩΝ αεροπορικών sites είναι αγγλόφωνο. Αμα σε ενοχλεί, να τα περνάω από το google να τα κάνω Ρωσικά.

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...

Αστο γιατι δεν θελω να νευριαζω για ψιλοπραγματα .

Δυστυχώς πολλοί Ρώσοι πιλότοι δεν μιλάνε ΟΥΤΕ στοιχειώση αγγλικά με πολλά ευτράπελα κατά καιρούς (επικίνδυνα μερικές φορές).
ενταξει , μας φωτισες. :mrgreen:

Αμφιβάλεις? Για δες εδώ viewtopic.php?f=58&t=7921

Κι από προσωπική εμπειρία, το 2010 ήμουν αυτήκωος και αυτόπτης μαρτυρας τραγικής συνομιλίας πιλότου της Atlant Soyuz με τον πύργο του LGTS, που επέμενε να κατεβασει το 738 στον κλειστό 28 και τελευταια στιγμή έκανε visual για τον 34 ΠΑΝΩ από την Θερμη (αφού δεν το κάρφωσε τυχερός ήταν).

Τέλος μεταδοσης.

Re: Hellas Airlines!

OFF TOPIC
seven4seven αυτός είμαι που με βλέπεις και με φοβάσαι να μην στην πώ γιατί έχεις μεσάνυχτα απο αεροπορία
flying doc γνωστέ απολυμένε, πρώην εποχικέ παπαγάλε του αεροδρομίου SKG,που αν και έγλειψες το hr δεν κατάφερες να γίνεις γιατρός αεροπορικής εταιρείας
βάζοντας λύτους και δεμένους. Τι γνώσεις έχεις απο occ; Για αεροπόρια μιλάμε......................................!

Re: Hellas Airlines!

Ναι, αγορι μου, ναι, ο,τι πεις. Ο γιατρος ειπε να σου λεμε παντα "ναι". Τις καρδιες μας θα χαλασουμε τωρα;

Δουλεια στην Γκολντερ βρηκες; Μπαααα... Ζητανε ενα στοιχειωδες IQ εκει, απ' οτι ξερω... Για Ντοχα ακομα πιο χλωμο σε βλεπω... Γι'αυτο, κανε μπρατσα, παρε και κανα tonotil γιατι σε βλεπω να φορτωνεις μιλλιουνια βαλιτσες. Μεχρι εκει ομως.

YΓ: Μεσανυχτα απο αεροπορια εχει οποιος λεει οτι 5 turnaround περιλαμβανουν 10 επιβιβασεις, μην ξεχνιομαστε. Γυρνα στην τρυπα σου τωρα. :banana: