Λάθος posts ...

Re: Hellas Airlines!

Που ειναι ο "Κ.Α320" που ηθελε να με μαθει και τον ορισμο του turnaround, αραγες; Που εισαι λεβεντη μου; :2: Γραφεις καμμια ωριτσα;
 
Re: Astra Airlines

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα ξανακάνει προσλήψεις γι αυτή τη σεζόν και πότε;
 
Re: Astra Airlines

K emena me endiaferei ean tha janaginoun proslipseis!!gnwrizei kaneis?!?!?
 
Re: Greece AIP

Μπραβο!!!!! Νιωθω περιφανος!!! Τι θελετε να γινεται ωρεεεε?? μου λεγανε στην ΠΦ... Ευζωνες λεγαμε!!!! Τι θελετα να γινετε ωρεεεε???? Ευρωπαιοι λεμε !!!!!!! ;) ;)
 
Re: Hellas Airlines!

Που κολλάει αυτό με την Hellas ?
 
Re: Αεροπορικά μαργαριτάρια!

Αγαπητε φίλε, για δοκίμασε το εξής: Στα δεξιά , βρες το προφίλ του ΜΑ@@@@@@ΚΑ, στη σελίδα που ανοίγει, κάτω κάτω έχει "πολιτική περιεχομένου", πατάς και στη σελίδα που ανοίγει, πας κάτω κάτω στο "Επιβολή πολιτική περιεχομένου του Blogger" όπου έχει ένα hyperlink. Πριν το πατησεις διάβασε τι λέει "Εάν διαπιστώσουμε ότι ένα ιστολόγιο όντως παραβιάζει τις πολιτικές περιεχόμενου μας, θα λάβουμε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω μέτρα βάσει του βαθμού σοβαρότητας της παραβίασης"

Από το hyperlink, στη σελίδα που ανοίγει , πάς κάτω κάτω στο Εποπτεία ιστολογίου και πατας πού μπορώ να αναφέρω ένα νομικό ζήτημα;, από εκεί θα κλικάρεις το blogger/blogspot μετά το πνευματικά δικαιώματα και ελπίζω ο ΜΑΛ@@ΚΑΣ να βάλει μυαλό.


Ελπίζω να βοήθησα.
 
Re: Hellas Airlines!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Με μεγάλη μου τιμή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και υποστηρικτές αυτού του μεγάλου έργου που συνεχίζεται, παρά την καθυστέρηση της έναρξης των πτήσεων. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος μας για 15 Ιανουαρίου 2013, λόγω πολλών τεχνικών, νομικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, των οποίων η εταιρεία πρέπει να εκπληρώσει βάση των νομοθετικών κανόνων για να πάρει την άδεια της. Οι εργασίες των στελεχών της εταιρείας σε Βόλο και Αθήνα συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς, ώστε να βρεθούμε στον αέρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Με όλη μου την αγάπη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα σας προσωπικά για την υποστήριξη σας σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα. Η Hellas Airlines έχει σκοπό να πετάξει πολύ σύντομα. Προσωπικά θα ήθελα να σας βεβαιώσω ότι η αεροπορική εταιρεία μας συνεχίζει την προετοιμασία της ασταμάτητα.

Εύχομαι η καινούρια χρονιά να φέρει επιτυχίες σε όλους μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας.

Μετά τιμής

Βασίλης Ραλάκης
Πρόεδρος Hellas Airlines


Τι λαμόγιο !!!!!!!!!!!!!!
 
Re: Hellas Airlines!

Γράφει κάπου ότι δεν θα ανοίξουν?
 
Re: Hellas Airlines!

H skygreece ειναι πολυ σοβαρη Εταιρεια με αξιολογα στελεχοι......και με μεγαλη υποστηριξη απο τη ΕλληνοΑμερικανικη και ΕλληνοΚαναδικη Κοινοτητα....εργαζετε αθορυβα,και σε λιγο ολοι θα εκπλαγουν ολοι απο τα αποτελεσματα της δουλειας τους.Απο οτι μαθαινο....εχουν ηδει κλεισει αεροσκαφη......εχουν παρει Πιλοτους με μεγαλη εμπειρια...και κοινουνται με απολυτη σοβαροτητα......Σε λιγο θα ΔΟΥΜΕ!!!!
 
Top