Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Διπλωμα, αεροσκαφος και ταξιδι

Eνώ εσύ ξέρεις,βλέπω,τους κανόνες του φόρουμ...Αν δε σου άρεσε η απάντηση μου ας πάταγες το κουμπάκι....

Γεμίσαμε "συνηγόρους"....

Και ποιος σου είπε ότι δεν το πάτησα? :great:

Το ότι σου απάντησα δε σημαίνει ότι δε ξέρω τους κανόνες. Σημαίνει απλούστατα πως πήρες την απάντηση που σου αξίζει.
Και μόνο και μόνο που από τη δική σου μεριά χρησιμοποιείς αυτά που σου είπα εγώ για να συνεχίσεις τη "κουβέντα" δείχνει πως δε μπορείς καν να σκεφτείς κάτι για να μου απαντήσεις...!

Τα υπόλοιπα ας τα δουν οι διαχειριστές, που ελπίζω οτι θα κρίνουν σωστά και δε θα σε αφήσουν να μιλάς με αυτό το τρόπο σε νέα μέλη.

Σημαίνει απλούστατα πως πήρες την απάντηση που σου αξίζει

Αυτό φυσικά το πιστεύεις εσύ...Θα πανηγυρίζεις φαντάζομαι τώρα και θα καυχιέσαι γι΄αυτό που είπες...Άντε,να μη σου χαλάσω το όνειρο...

Re: Cabin Crew Saudia Airlines

Παιδια καλησπερα τι γινεται με τις συνεντευξεις ακομα?????Εχουν ειδοποιήσει κανεναν????

Re: Cabin Crew Saudia Airlines

Κάτσε ντε, χτες τελειωσε το ραμαζάνι. Μεχρι να οργανωθούνε, θα πάρει καιρό.

TECHNOLOGY INFORMATION

EXO SPOUDASEI INFORMATION TECHNOLOGY STO KALYTERO PANEPISTIMIO TIS ITALIAS

3ERO 5 GLOSSES

MPORO NA DOULEPSO SE AERODROMIO I AKOMI KAI SE AEROPLANO ?? SAN TI ?

Re: Yπάλληλοι αεροδρομίου

seven4seven":3ms5e40i said:
Αγαπητε Διονύση,
αντι να σπαμαρεις ανελέητα, ξεκινα να διαβάζεις την σχετική κατηγορία αυτού του forum
viewforum.php?f=59
(όπου Εξ´ αρχής θα έπρεπε να θέσεις την ερώτηση σου, και όχι όπου να ναι).

Αν μέσα στις χιλιάδες σελίδες του "επάγγελμα αεροπορια" δεν βρεις απάντηση, ξαναμιλαμε. Μην τα ζητάς όμως μασημενα επειδη είναι η εύκολη λύση. Ψάξε λίγο.

Εντάξει ηρεμιστε λιγο με πηρατε ολοι απτα μουτρα απο την ωρα που μπηκα σε αυτο το φορουμ μονο παρατηρησης μου κανετε ΕΛΕΟΣ !!!!!

Re: Yπάλληλοι αεροδρομίου

Συγνωμη που σου απαντησαμε κιολας, μεγαλε. Δεν θα ξαναγινει.

Re: Turkish Airlines στην Ελλάδα

Delete

Re: 1:400 olympic A300 πωλειται

ego to vrisko me 200$ sto ebay xoris shipping