Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Ευχαριστώ για την ελευθεροτυπία πάντως

Υianclout, έχεις δίκιο. Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο, η Aegean σου φέρθηκε απάνθρωπα, δε λυπήθηκε την αγωνία σου και το χαμό των συγγενών σου. Εγώ σε υποστηρίζω και είμαι στο πλευρό σου ό,τι κι αν χρειαστεί.

Αυτό δεν θέλεις να ακούσεις ?

Όσο για την "ελευθεροτυπία", πίστεψέ με την απόλαυσες και με το παραπάνω. Ανακύκλωνες τα ίδια και τα ίδια, ΔΕ σε δούλεψε κανένας, ΔΕ σε κουβάδιασε κανένας, ΟΛΟΙ σου απάντησαν ευγενικά , αλλά εσύ τα ίδια και τα ίδια.
Αφού ηχογραφείς τα πάντα, τύπωσε και τις συζητήσεις μας, προσκόμησέ τις στο Συνήγορο του Πολίτη και κάνε μήνυση στην Aegean που σε αντιμετώπισε σαν πολίτη Β' κατηγορίας.

Στην διάθεση του καθενός είναι όλα τα γραφόμενά μου...το ελευθεροτυπία το κατάλαβα απ τους πυρ κατά βούληση που έγινε στον προηγούμενο 'παραπονεθέντα',όπου κατηγορήθηκε και 'ψεύτης' ο άνθρωπος και βρήκε και από πάνω τον μπελά του.
Η κατευθυνόμενη ανακριβής αναπαραγωγή γραφομένων μου προς δημιουργία εντυπώσεων όπως ότι είμουν σε αναισθησία,ότι βάλλω κατά της άμοιρης εταιρίας ,ότι δεν αποδέχομαι την ήττα ,ότι trollaro κ.λ.π. ας τα κρίνουν και οι υπόλοιποι απ τους εκατοντάδες αναγνώστες του φόρουμ,γιατί υπάρχουν και πολλοί που διαβάζουν τα ωραία κατά τ άλλα θέματα χωρίς να ποστάρουν,(αρκετοί γνωστοί μου κυρίως από το τοπικό φόρουμ μοντελιστών ,αλλά και άλλων φίλων του αεροπλάνου )..υπάρχει περίπτωση να φοβούνται να επικοινωνήσουν...Όσο για το συνήγορο του πολίτη ε...δεν το 'αξίζουν' οι χολη-σχολιάζοντες...

Λογικα υπαρχει ενα κυμα συμφορουμιτων που ειναι με το χερι στο πληκτρολογιο, ετοιμοι να προταξουν το σωμα τους προς υποστηριξη του φιλου αλλα φοβαται οτι θα φαει τη χλευη της μασωνιας του φορουμ που χρηματοδοτειται απευθειας απο την οικογενεια Βασιλακη

Στην αρχη εγραψες παντως για λαθος στο ονομα και εκει ειχε γινει ολη η κουβεντα, τωρα μας λες οτι εκλεισες αναποδο εισιτηριο και απαιτεις να στο αλλαξουν δωρεαν. Λυπαμαι αλλα συμφωνω με τους προλαλησαντες οτι μαλλον ειναι

https://www.youtube.com/watch?v=VGjlXOzszmw

απ την αρχή είπα αυτολεξί ότι έκανα λάθος και ότι είμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ,έστω και φόβο,δεν ανέφερα ΄τι έκανα λάθος στο όνομα πουθενά,ίσως κατάλαβες όνομα προορισμού ,...όπως όλοι κατάλαβαν την ουσία του θέματος.Να το επαναλάβω για τον διαχειριστή,ότι υπάρχουν πολλοί που το διάβασαν ,κυρίως απ την μοντελιστική κοινότητα,αλλά και γνωστοί μου αναγνώστες του φόρουμ...που είμαι σίγουρος ότι θα το σκεφτούν πολλάκις να επικοινωνήσουν εκτός από το διαβάσουν..τα ομολογουμένως ενδιαφέροντα θέματα Από την κοινοποίηση του προλαλήσαντος κυρίου με την βαλίτσα οι απαντήσεις μερικών μελών ...έδειχναν 'αστοχία υλικού'....

Δεν ζήτησα καμία γνώμη,είπα ξεκάθαρα την άποψη μου για να προστατέψω άλλους υποψήφιους πελάτες από πιθανό παρόμοιο λάθος ή βλακεία...αλλά κατάλαβα αργά ότι το φόρουμ τελεί υπό 'ενοικίαση'..........Ούτε καν σωστά θέλουν να διαβάσουν μερικοί και να μεταφέρουν αυτολεξί λόγια και έννοιες..

yianclout":20z1z18j said:
συνθήκες που με επηρέαζαν φταίω και για το προπατορικό αμάρτημα της εταιρίας (δηλ την πτώση της επιβατικής κίνησης και τα μελλοντικά αρνητικά δημοσιονομικά )...

Πτώση? αρνητικά δημοσιονομικά? για την Aegean μιλάς? Το ακριβώς αντίθετο ισχύει !

Re: Volotea

Βλεπω οτι εκτος απο τα καινουργια δρομολογια εξωτερικου , διαφημιζει στην σελιδα της , και εσωτερικα δρομολογια εντος Ελλαδος ( πχ απο Ιουνιο 2015 , ATH - JTR , 3 φορες την εβδομαδα , απο 23.17 ευρω ) .
Συγνωμη λαθος . Απο κεκτημενη ταχυτητα ξεχασα τις δημοσιευσεις για το ιδιο θεμα , στο ..''ΒΟΛΟΤΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ""
Παρακαλω να σβηστει , το παραπανω . !!!

Re: Βοήθεια σε ορολογία από πίνακα ωρών πτήσεων

(It must be very old national book of hours of the time that prohibited the co-pilots cadets OA write the flight time as co-pilots but as co-pilots cadets) ????

Re: LGAT Athens Hellinikon (closed)

Μας ψεκάζουν με drones?