Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: type rating και MCC

gia MCC gnwrizw mono stin germania se king air me 1600 euro zeugari an eisai kai monos sta 2300 . tha aneasw aurio to sxetiko link giati eimai ektos athinon twra.

Re: Tι θα προτείνατε; (Επιλογή σχολής)

ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΑTPL ΜΟΥ ΣΤΗΝ F.A.S. ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

Re: 2008 - Η καταραμένη χρονιά

Ρε μάγκα skyhawk, είπε κανείς πως δεν πάει καλά η εταιρία και συμπεραίνεις πως γράφονται "αρβύλες";;
Σταματήστε επιτέλους να καταλαβαίνετε ό,τι θέλετε να καταλαβαίνετε και καταλάβετε αυτά που γράφονται στα posts.

Ακόμη δεν διαψεύδεις πως οι εργαζόμενοι δεν πληρώθηκαν, απλά προσπαθείς να μετριάσεις τη σοβαρότητα της κατάστασης χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη λέξη (μερικοί) την οποία πολλοί μπορούν κάλλιστα να αμφισβητήσουν...
Επίσης έγραψα πως δεν έχω διασταυρώσει την πληροφορία και χαίρομαι που τοποθετήθηκες, αλλά κάνε καλύτερη διατύπωση (για να μάθουμε και εμείς τα νέα) και όχι τοποθετήσεις σύμφωνα με το "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει" :wink:

Τέλος πάντων, σημασία έχει πως η κατάσταση χειροτερεύει επικίνδυνα (όπως ήδη έγραψα) και όλοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις,
χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα... Θα δούμε που θα βγει...

.

Oct 27 - Ethiopian wins the Brussels Airport Company Award

Ethiopian Airlines has been awarded the 2008 Brussels Airport Marketing Award by the Brussels Airport Company. This prestigious award is given to Ethiopian in recognition of its distinguished long haul operations which have been manifested through the development of new routes, new products and close cooperation with Brussels Airport in marketing activities. Ethiopian is the first African carrier to be honoured for this prestigious award in Belgium.

http://www.ethiopianairlines.com/news/report.aspx?nid=208

Oct 27 - Ethiopian Wins the 2008 Best Airlines in Africa Award

Ethiopian Airlines scooped the 2008 Best Airline in Africa Award at the African Travel Award gala night held in Lagos, Nigeria. The award was conferred to Ethiopian for its excellent network and convenient connections in Africa.

http://www.ethiopianairlines.com/news/r ... px?nid=207

Re: Pantheon Airways

[/quote]

Σε ποιο Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο οι εργαζόμενοι ΜΙΑΣ εταιρείας , καταλαμβάνουν (συχνά πυκνά) όποτε θέλουν τους διαδρόμους προσγείωσης , ανάβουν φωτοβολίδες στην πίστα , βανδαλίζουν αεροπλάνα , εμποδίζουν την αποβίβαση επιβατών ανταγωνιστή τους (Βλέπεις ο Χατζιδάκης πετούσε με τον ανταγωνιστή....) και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ επίπτωση????
[/quote]

Αντιστοιχα γεγονοτα εχουν συμβει και στην Ευρωπη (Γαλλια) και στις ΗΠΑ σε αντιστοιχες περιπτωσεις κλεισιματος ή απειλης κλεισιματος εταιρειων.

[/quote]

Άραγε οι αρχές του "κοσμοδρομίου" Ελ.Βεν δεν έχουν καμία ευθύνη ??
Ο εισαγγελέας δεν βλέπει ειδήσεις???

Αλλά ξέχασα.... Στην Ελλάδα οι συνδικαλιστές έχουν ασυλία.[/quote]

Οπως εχουν οι κουκουλοφοροι, οι "φιλαθλοι" που σκοτωνουν στην Λαυριου (και οχι μονο), οι υπαλληλοι της ΕΑΣ (καποτε..), οι μαθητες στις απανταχου καταληψεις, οι αγροτες στις Εθνικες, οι τραπεζιτες που κατασχουν παρανομως, οι παπαδες, οι χτιζοντες αναψυκτηρια, οι ιδιοκτητες των νυχτερινων κεντρων, οι φοροφυγαδες, οι καταπατητες δασικης γης, οι νονοι/αστυνομικοι οι..... οι..... οι.....
Αλλα σε αυτο το μπ.... ελο εσενα μονο αυτο που συνεβη στο Βενιζελο σου κανει εντυπωση.....

Αααααχχχχ..... Τοση προπαγανδα αλλα και τοση στραβωμαρα..... Καλα να παθουμε!!!!

Catsionson":zlkqnuhs said:
Αντιστοιχα γεγονοτα εχουν συμβει και στην Ευρωπη (Γαλλια) και στις ΗΠΑ σε αντιστοιχες περιπτωσεις κλεισιματος ή απειλης κλεισιματος εταιρειων.

Χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθώ , η μοναδική άλλη περίπτωση ήταν προ μηνών η κατάληψη των διαδρόμων προσγείωσης του Fumicino από τους εργαζόμενους στην Alitalia για μία ώρα περίπου και αν θυμάμαι καλά ασκήθηκαν διώξεις για παρακώλυση συγκοινωνιών από τον εισαγγελέα της Ρώμης.
Αν έχεις οποιοδήποτε άλλο παράδειγμα θα χαρώ να το ακούσω.

Catsionson":zlkqnuhs said:
Οπως εχουν οι κουκουλοφοροι, οι "φιλαθλοι" που σκοτωνουν στην Λαυριου (και οχι μονο), οι υπαλληλοι της ΕΑΣ (καποτε..), οι μαθητες στις απανταχου καταληψεις, οι αγροτες στις Εθνικες, οι τραπεζιτες που κατασχουν παρανομως, οι παπαδες, οι χτιζοντες αναψυκτηρια, οι ιδιοκτητες των νυχτερινων κεντρων, οι φοροφυγαδες, οι καταπατητες δασικης γης, οι νονοι/αστυνομικοι οι..... οι..... οι.....
Αλλα σε αυτο το μπ.... ελο εσενα μονο αυτο που συνεβη στο Βενιζελο σου κανει εντυπωση.....

Όχι βέβαια δεν με ενοχλεί μόνο η συγκεκριμένη αυθαιρεσία αλλά αυτό είναι αεροπορικό forum και σχολιάζουμε τα συμβαίνοντα στον αεροπορικό τομέα.
Αλίμονο αν αρχίζαμε να μιλάμε για κουκουλοφόρους , αγρότες , παπάδες και μαθητές εδώ....

Υ.Γ: Καλωσόρισες στο Forum :)

Αυτο δεν ειναι αεροπορικο σχολιο καλο μου παιδι:

"Αλλά ξέχασα.... Στην Ελλάδα οι συνδικαλιστές έχουν ασυλία"

Στην Ελλαδα αναφερεται οπως και ολα οσα σου εγραψα για τα οποια...... ουτε λεξη!

Ολοι γιναμε αγιοι και κατηγορουμε τους υπολοιπους....

OveLix":2l8ibsgv said:
Υ.Γ.
Οι συμβασιούχοι που μένουν ξεκρέμαστοι ασφαλώς και έχουν τη συμπάθειά μου. Αλλά οι 45ρηδες που θα βγουν στη σύνταξη δεν την έχουν καθόλου. Τους φτάνει που έχουν τα λεφτά μου.

Ευχομαι να εχεις την ιδια μεγαλη τυχη με αυτους.

Ευχομαι στα 45 σου να βγεις κι εσυ στη (μειωμενη) συνταξη και να συνεχισεις να ζεις με 1200 ευρω την υπολοιπη ζωη σου.
Ευχομαι επισης να ζησεις μεχρι τα βαθια σου γεραματα ωστε τοτε να μην αγοραζεις τιποτα με αυτην ακριβως τη συνταξη.
Ευχομαι,τελος, να πεθανει η κατσικα του γειτονα και ολοι να γινουμε G700.
Μακαρι να ειχαν ολοι τη δικη σου ευγενεια ψυχης ωστε να συμπαθουν αυτους που την ιδια στιγμη σιχτιριζουν ....

:with:

1200 ευρώ σύνταξη στα 45 και δεν ειναι καλα? Μας κοροϊδευεις? Ανθρωποι με 35 χρονια εργασίας με το ζόρι παίρνουν 1000 ευρώ.

Και, έλεος με την κατσίκα του γείτονα. Την τετράπαχη κατσίκα της ΟΑ την θρεφω εδώ και 18 χρόνια που εργάζομαι και κανείς μονιμάς της ΟΑ δεν νοιάστηκε ποτέ για την δική μου.

Και, επαναλαμβάνω, αν η κατσίκα της ΟΑ πάχυνε ως αποτέλεσμα φαύλης ψηφοθηρικής συναλλαγης να ψοφήσει εκατό φορές. Προνόμια και 1200ρια στα 45 τους δεν είναι κατσικα, είναι αγελάδα-ελέφαντας.