Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Βοήθησε μας να βαφτίσουμε τα Α320

Τα δυο επομενα ονοματα των αεροσκαφων συμφωνα με ανιπεβεβαιωτες πηγες θα ειναι "ΔΑΛΙΑΚΑΣ" και "ΣΥΜΥΓΔΑΛΑΣ" :lol:

Re: Περί σχολών και πτυχίων EU-US

nomizw πως αν ειχες πανω απο 5 αργοτερα θα εχεισ προβλημα φιοτι θα ξαναεμφανιστει!!Αποσο γνωριζω δε μπορει κανεισ να καταλαβει μετα απο lazer ποσο μειωπια ειχες πριν!!οποτε μην ανυσηχεις...προχωρα!!

Ευχαριστώ πολύ :great:

Re: Προσλήψεις στην Aegean

mexri pote isxyei i apostoli viografikwn? ews aprilio 2009? mipws exete na mou dwsete ena sxetiko link? eyxaristw poly;)

Re: Global Aviation Academy

121.5":z2ws1ib8 said:
Μια χαρά πάει. Εχει ένα Archer, ένα Warrior, ένα Aztec, ένα Seminole, έφερε και το simulator και έπεται συνέχεια...
Γι αυτό και παίζει μπάλα άνετα στα Μέγαρα αφού οι ανταγωνιστές της καθεύδουν!
Οπως και νάχει το πράγμα στο ground school της, της βγάζω το καπέλλο!

Ego eimouna ma8itis tis sxolis kai exo na po oti i sxoli einai far from a good school ....Katalabaino apo ta legomena sou oti eisai kapoios pou ergazesai eki mesa.Malon boro na fantasto...
Ean eimoun ligotero viastikos 8a eixa paei Ameriki auto alloste skopeuo na kano .Ekei pane ta clever boys ean 8eloun na ginoun good pilots kai grigora.....Stin ellada opios waxnei gia school apla xanei ton kairo tou kai to spoudeotero ta xrimata tou.Good luck se osous waxnoun gia kali sxoli .Auto leo mono.Makria apo Global kai otodipote Elliniko. OI an8popoi einai asxetoi.....

Re: ΣΧΟΛΗ Global Aviation(global flight academy)

lorenzo":1uughleu said:
παντως ειναι αισχος τα παιδια να ειναι στη συγκεκριμενη σχολη περιπου 1.5 με 2 χρονια και να εχουν μονο 60 ωρες πτησης!!!Και οχι επειδη δεν ειχαν χρονο τα παιδια αλλα γιατι μαλλον στο πτητικο κομματι ειναι για κλαμματα η σχολη!! :twisted:

Opoios skeftetai ellada gia pilot training prokitai na xasei ton kero tou..kai ta xrimata tou .This is FACT.

Re: Egnatia Aviation

γιωργο ηταν τυχαιο το της εγνατιας και το ποστ μου αναφεροταν σε αλλο που ειπε για καποια σχολη...δυστυχως στην ελλαδα εχουμε ενα προβλημα..οταν οι ανθρωποι αποτυγχανουν σε μια σπουδη λογω πιθανοτατα ανικανοτητας μετα τους φταιει η σχολη και το επιπεδο της!!Γνωριζω οτι στην ελλαδα υπαρχει σχολη που υποσχεται με 47000 και mcc και στα 2 χρονια εχεις μονον 65 ωρες πτησης λολ και επισης το κοστος αγγιζει τελικα τα 65 χιλιαρικα!Δυστυχως υπαρχει...δε θελω να θιξω ονομα αν διαβασετε τα ποστ του λορενζο θα καταλαβετε..
φιλικα λορενζο!!Η εγνατια αποσα εχω ακουσει φημιζεται για τη φερεγγυοτητα της και για το αψογο πτητικο κομματι της...αλλα σκοπος ειναι καθε μερα να γινομαστε καλυτεροι απο χθες...!!
φιλικα λορενζο...τυχαινει να με μπλοκαρανε και μπηκα με αλλο νικ

Re: LCA kai Paphos

Διεξήχθη με επιτυχία η άσκηση "Πρωτογενής Δράση '09" στον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου.

Με στόχο τη βελτίωση των επιπέδων ετοιμότητας όλων των εμπλεκόμενων τμημάτων και υπηρεσιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και πιο συγκεκριμένα συντριβή αεροσκάφους εντός του αερολιμένα, διεξήχθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, η άσκηση "Πρωτογενής Δράση 2009". Η άσκηση οργανώθηκε από την Hermes Airports και σ' αυτήν συμμετείχαν διάφοροι φορείς και υπηρεσίες του κράτους και του ιδιωτικού τομέα που εδρεύουν εντός και εκτός του Αεροδρομίου

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, επιβατικό αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας XYZ Airways με κωδικό πτήσης XYZ 789, προερχόμενο από το Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, συνετρίβη στις 09:30 πμ στον Αερολιμένα Πάφου κατά την διαδικασία προσγείωσης του. Ως αποτέλεσμα του αεροπορικού δυστυχήματος όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες εντός και εκτός Αεροδρομίου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν άμεσα το περιστατικό.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports Αδάμος Ασπρής ανέφερε ότι "στις 09.30 το πρωί η Hermes χωρίς προειδοποίηση, σήμανε συναγερμό ζητώντας από διάφορες υπηρεσίες και τμήματα να παρουσιαστούν στον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου για αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού. Είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα αν και υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Πρωταρχικός στόχος όλων μας, θα πρέπει να είναι πάντα η ασφάλεια των πτήσεων και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Βελτιώνουμε δηλαδή συνεχώς τα επίπεδα ανταπόκρισης μας σε περίπτωση αντιμετώπισης μιας έκτακτης κατάστασης".

Την άσκηση παρακολούθησαν αξιωματούχοι της πολιτείας καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων ιδιωτικών και κυβερνητικών υπηρεσίων που εμπλέκονται στις αερομεταφορές και στην αντιμετώπιση αεροπορικών συμβάντων.

http://www.cyprusairports.com.cy/

Re: Το παραπονό μου από την AEGEAN!

angel_pilot":2bzjyiln said:
Είμαι απόφοιτη της oxford aviation academy (integrated).Τελείωσα με γενικό 98% στην θεωρία (JAA ATPL'S) και 95% τα πτητικά. Στισ προηγούμενες εξετάσεις της AEGEAN δυστυχώς κόπηκα αλλά ακούστε γιατί έγινε αυτό.Όλα πήγαν πολύ καλά,πέρασα όλες τισ εκσετάσεις μέχρι που ήρθε το sim.Ήμουν εγώ και ένας άλλος που μέιναμε τελευταίοι.Αυτός είχε τελειώσει μια σχολή άγνωστη στην Αμερική και γενικά στο atpl theory περίπου 78% και είχε κάνει το IR checkride 3 περίπου φορές.Αυτόν λοιπόν του έβαλαν να κάνει απλώς ένα touch and go σε απλές συνθήκες και φυσικά πέρασε...Εμένα μου έβαλαν full IFR conditions,με πρόβλημα στον κινητήρα μετά από την απογείωση και να επιστρέψω πίσω στο αεροδρόμιο με ILS approach και ταχύτητα ανέμου κοντά στους 49 knots.Επείδη ήθελα πολύ την δουλειά έβαλα τα δυνατά μου και τα κατάφερα.Ελάτε όμως που έβρεχε (στο sim) και μου λέει "κόπηκες επειδή δεν άνοιξες τα wipers"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rant: Δεν ξέρω αν καν υπάρχουν στα sim?!?!?!O άλλος πήρε την δουλειά και γέλαγε με τον εξεταστή μας!!!!Οπότε το παραπονό μου είναι εγώ μια απόφοιτη της ΟΑΑ ,με 98% και 95% και που τα κατάφερα σε όλες τισ εξετάσεις να κοπώ λόγω των wipers και ο άλλος να περάσει!!!!!!Δηλαδή τι ήθελε?Να του κάτσω?!?!? :wall:

Den apantises allh mia fora sthn erwtish oson afora to simulator angel_pilot ti eidous sim htan kai POU egine to check ? An htan full motion sthn Ellada prepei na sas phgan se sim ths OA giati den gnwrizw allon na exei tetiou epipedou training device. Aliws mallon sas phgan sto ekswteriko pou oute auto me pi8ei. Teleytaies fores hksera oti h eksetash htan panw se JET aeroskafos kai to sim htan ths Elite opote oi isxyrismoi sou peri vroxhs kai wipers mallon den stekoun.
Kai sthn telikh eleos asxoleiste oloi me ena anwnimo post enos melous pou dhlwnei
Αγαπημένη αεροπορική εταιρία (ICAO Code): OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code): LGAV
Afou h agapimenh sou etairia einai h OAL kai to MONO post pou exeis grapsei sto forum einai parapono gia thn AEE na 8ewreis ton eauto sou POLY TYXERO pou den se phran sthn AEE etsi OOOOOOOOOOLO ton kairo mprosta sou na perimeneis mipws parei xeiristes h OAL
se ligo 8a arxisoume na grafoume istories kai sto telos 8a vazoume to gnwsto : steilto se osous filous ksereis gia na dikseis ti kakia etairia pou einai h AEE.An den to steileis mexri ta mesanyxta 8a sai kataramenos na kaneis hard landings gia thn ypoloiph zwh sou :P
Ligh sovarothta !

Re: AEOLUS flight training - LGTS

Geia sas,
imoun mathitis tis AEOLUS Aviation kai tha ithela na anakoinoso sto forum kapoia pragmata gia ayti tin kainourgia sxoli.

Eimai o protos tous mathitis pou pire to ptyxio CPL/IR/ME. Me to ground operation eixa poly kali synergasia katholi tin diarkeia tis ekpaideysis.
Me tin diathesimotita ton aeroplanon den eixa kanena provlima pote. Episis den koitousan pe poio tropo tha me kanoun na pliroso perissotera lefta apo ayta poy symfonisame eno to ground school. egkatastaseis kai kathigites, einai oti kalytero exo dei.

Tha synistousa anepifylakta se opoion mathiti thelei na kanei mia episkepsi stin sxoli ayti gia na dei o idios apo konta ayta pou perigrafo ego me logia.

Telos exo na po oti me boithisan arketa na vro douleia opos kai egine.
Eyxaristo olo to prosopiko kai tous ekpaideyomenoys synadelfoys gia tin synergasia mas.
Gia opoia erotisi exete mporeite na mou steilete minima.